- 16 Haziran 2010
- 205.631
- 158.250
- 6.838
Okan Buruk: "Bu sene ikinci galibiyetimiz Liverpool'a karşı. İlk galibiyetin tesadüf olmadığını gösterdik!"
Okan Buruk: "İyi niyetle çalıştığınızda, her şeyi iyi niyetle yaptığınızda sonuç geliyor..."
Okan Buruk: "Hakem, hiç olmayacak bir sarı kart verdi Davinson'a. Faul olduğu bile tartışılacak pozisyon. Herhalde 'birine göstereyim' dedi. Onun dışında sınırdaki oyuncularımız kart görmedi."
Okan Buruk: "Yurt dışına bir Türk takımının neler yapabileceğini gösteriyoruz. Bu çok önemli."
Okan Buruk: "Güzel maç oldu. Seyredenler keyif almıştır. Kazanmak güzel. Oradaki maç var şimdi. Bir avantajımız, ilk maç öncesinde Beşiktaş derbisi vardı."
Okan Buruk: "Rakibimiz deplasmanlarda farklı performanslar sergilese de evinde her zaman güçlü bir ekip. Rövanş daha zor olacaktır."
Okan Buruk: "Bir sayılmayan golümüz vardı. Orada daha değişik bir maç bizi bekliyor. Bugün ikinci yarıda daha doğru çıkışlar yapsaydık, skor farklı olabilirdi."
Okan Buruk: "Maçın başında taktik varyasonlara karşı zorlandık ancak gol ve sonrasında bu şoku atlatıp, oyunu toparladığımızı düşünüyorum. Bugün rakiple iyi başettik. Rövanşta onların evine gideceğiz. Orada da gol atarak başlarsak, baskı kurabiliriz diye düşünüyorum. Biz her takımı geçebileceğimize inanıyoruz. Özgüvenli olmak gerekiyor. Bunu Juventus deplasmanında yaşadık. Özgüvenli olmazsak ters skorlar yaşanıyor. Kazanmak için gideceğiz oraya da."
Soru: "Arne Slot, 'ikinci yarıda Galatasaray'a fırsat vermedik' dedi, neye göre yaptı bu analizi?"
Okan Buruk: "Rakip kaleye gittiğimiz fırsatlar olduğunu düşünüyorum ben."