Emre Kalem
Kırmızı Üye
- 31 Ocak 2019
- 1.995
- 1.762
- 698
Defol git
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözlerine dikkat et yoksa dayağımı yersinkah kah kih kih hoca.
aceba bu dar rotasyonda;
-nelsson u küstürüp, ucube cuesta yı listeye yazdırman, lemina yı yazdıramaman olabilir mi?
-haldur huldur oturaksız futbolun yüzünden ilk maçta 4 yemen olabilir mi?
-kaan denen kütüğü milyonların gözüne soka soka kırmızı görmesini görememen olabilir mi?
-bitik haldeki mertens-berkan sevdan olabilir mi?
-alenen gözükmekle birlikte takımı adam gibi çalıştırmadığın için olabilir mi?
vasıfsız anadolu fatihi.
sarı kırmızı ismail kartal.
sezon sonu çek git.
Bedelleri iyi yazmışsın, ben de dünkü rakibi koyayımDar dediği kadro:
Muslera
Günay
Sanchez
Apo
Cuesta (yeni aldırdı 8 m eur)
Kaan
Jelert (yeni aldırdı 11 m eur)
Jakobs (yeni aldırdı 10 m eur)
Torriera
Sara (yeni aldırdı 18 m eur)
Demirbay
Berkan
Barış
Yunus
Sallai (yeni aldırdı 6 m eur)
Yusuf
Mertens
Morata (yeni aldırdı 14 m eur)
Osimhen
(Grup aşamasında kullandığımız ve ayrılan diğer yabancılar, Nelsson, Batşuayi, Ziyech)
Bu arada Danimarka milli takımı stoperi Nelsson'u 500k euro'ya kiraladık, yerine ne idüğü belirsiz 1.79'luk bir adama 8 m eur verdik. Hem kalite geriye gitti hem de 1 kontenjan.
Lemina gibi bir adamı zorla getirttik ve fakat stoper değişimi sebebiyle UEFA +3 listesine yazamadık.
Jakobs'un sakatlık problemi olduğunu herkes söyledi, yazdı. Bile bile lades dedik.
Bir tek Morata için şanssızlık diyebiliriz. Gelir gelmez sakatlandı.
Şimdi bu kadar kötü planlama, yanlış kadro mühendisliğinden sonra "kadrom daraldı" DİYEMEZSİN!
Ben bu planlamada esas hatayı yönetimde buluyordum. Fakat Okan hoca her fırsatta çıkıp yönetime teşekkür ediyor. Demek ki bu oyuncuları isteyen oymuş.
Bedelleri iyi yazmışsın, ben de dünkü rakibi koyayım
İki maçta da bizi tokatlayan herif, bons bedeli 2.5, maaş 300 bin
Ekli dosyayı görüntüle 280568
Dün içimizden geçen orta saha, bons bedeli 4, maaş 500 bin
Ekli dosyayı görüntüle 280569
İlk maçta bizi parçalayan, dün de sakatlanmasa parçalamaya devam edecek olan çocuk, bons 2.5, maaş 300 bin
Ekli dosyayı görüntüle 280570
Daha Poku, Parrott falan var, iki maçta da oynamayan en iyi oyuncuları Van Bommel var. Dün oyuna giren Bologna'dan bedelsiz aldıkları Casius var, hem gol attı hem dağıttı sol tarafımızı no name bir herif
Oynayan 19-20 yaşındaki alt yapıdan çocuklara girmiyorum bile
Osi müthiş oynuyor iki maçtırtransferden okumamak lazım bu rezilliği
okan eline verilen herkesi rezil etti
osimhen bile thiam kıvamında takılıyor
kadro boktan ama bu kadar da değil benceOsi müthiş oynuyor iki maçtır
Eee herhalde kadro olarak daha iyiyiz heriflerden ama harcadığımız paraya göre boktan bir kadro kurduğumuz gerçeğini de göz ardı etmeyelim.
Tarihin en yüksek bütçesinin Hatip diye bir herifin kişisel reklamı için harcanmasını bu kulüp kabul ediyorsa bir daha da eleştiri kültürü falan demeyecek.
kadro boktan ama bu kadar da değil bence
sahada plan namına bir şey yok
osimhenin şapkadan çıkardıklarına bakıyor maçlar hep
Yerli hoca = Takımdaki ligin seviyesinden çok üstün bireysel yeteneklerin maç alması üzerine futbol kurgulayan/oynatan, seviyesi yerlerde olan ligimizin iğrenç dinamiklerine hakim olduğu için de yerel rekabette avantaj yaratan hoca tipi.Bedelleri iyi yazmışsın, ben de dünkü rakibi koyayım
İki maçta da bizi tokatlayan herif, bons bedeli 2.5, maaş 300 bin
Ekli dosyayı görüntüle 280568
Dün içimizden geçen orta saha, bons bedeli 4, maaş 500 bin
Ekli dosyayı görüntüle 280569
İlk maçta bizi parçalayan, dün de sakatlanmasa parçalamaya devam edecek olan çocuk, bons 2.5, maaş 300 bin
Ekli dosyayı görüntüle 280570
Daha Poku, Parrott falan var, iki maçta da oynamayan en iyi oyuncuları Van Bommel var. Dün oyuna giren Bologna'dan bedelsiz aldıkları Casius var, hem gol attı hem dağıttı sol tarafımızı no name bir herif
Oynayan 19-20 yaşındaki alt yapıdan çocuklara girmiyorum bile