GSC Haber Okan Buruk: "Kadromuzun genişliği daraldı... Turu bu yüzden geçemedik"

Takımdaki kadro genişliğini daraltan ne kadar Gscimbom üyesi varsa forumdan ihraç edilmelidir ...

kah kah kih kih hoca.

aceba bu dar rotasyonda;

-nelsson u küstürüp, ucube cuesta yı listeye yazdırman, lemina yı yazdıramaman olabilir mi?

-haldur huldur oturaksız futbolun yüzünden ilk maçta 4 yemen olabilir mi?

-kaan denen kütüğü milyonların gözüne soka soka kırmızı görmesini görememen olabilir mi?

-bitik haldeki mertens-berkan sevdan olabilir mi?

-alenen gözükmekle birlikte takımı adam gibi çalıştırmadığın için olabilir mi?

vasıfsız anadolu fatihi.

sarı kırmızı ismail kartal.

sezon sonu çek git.

kah kah kih kih hoca.

aceba bu dar rotasyonda;

-nelsson u küstürüp, ucube cuesta yı listeye yazdırman, lemina yı yazdıramaman olabilir mi?

-haldur huldur oturaksız futbolun yüzünden ilk maçta 4 yemen olabilir mi?

-kaan denen kütüğü milyonların gözüne soka soka kırmızı görmesini görememen olabilir mi?

-bitik haldeki mertens-berkan sevdan olabilir mi?

-alenen gözükmekle birlikte takımı adam gibi çalıştırmadığın için olabilir mi?

vasıfsız anadolu fatihi.

sarı kırmızı ismail kartal.

sezon sonu çek git.
sözlerine dikkat et yoksa dayağımı yersin

Dar dediği kadro:

Muslera
Günay

Sanchez
Apo
Cuesta (yeni aldırdı 8 m eur)
Kaan

Jelert (yeni aldırdı 11 m eur)
Jakobs (yeni aldırdı 10 m eur)

Torriera
Sara (yeni aldırdı 18 m eur)
Demirbay
Berkan

Barış
Yunus
Sallai (yeni aldırdı 6 m eur)
Yusuf

Mertens
Morata (yeni aldırdı 14 m eur)
Osimhen

(Grup aşamasında kullandığımız ve ayrılan diğer yabancılar, Nelsson, Batşuayi, Ziyech)

Bu arada Danimarka milli takımı stoperi Nelsson'u 500k euro'ya kiraladık, yerine ne idüğü belirsiz 1.79'luk bir adama 8 m eur verdik. Hem kalite geriye gitti hem de 1 kontenjan.

Lemina gibi bir adamı zorla getirttik ve fakat stoper değişimi sebebiyle UEFA +3 listesine yazamadık.

Jakobs'un sakatlık problemi olduğunu herkes söyledi, yazdı. Bile bile lades dedik.

Bir tek Morata için şanssızlık diyebiliriz. Gelir gelmez sakatlandı.

Şimdi bu kadar kötü planlama, yanlış kadro mühendisliğinden sonra "kadrom daraldı" DİYEMEZSİN!

Ben bu planlamada esas hatayı yönetimde buluyordum. Fakat Okan hoca her fırsatta çıkıp yönetime teşekkür ediyor. Demek ki bu oyuncuları isteyen oymuş.

Utanmaz herif birde gülüyo.

Ne hallere düştük, ligde anadolu takımlarını yeniyoruz diye prof oldu başımıza. Kulübün DNA sının içinden geçti.

Okan Buruk: "Transfer döneminde zorlandık. Bizim tutmak istediğimiz ama ayrılmak isteyen oyuncularımız oldu.

İsim vermek istemiyorum. ‘Ben artık burada oynamak istemiyorum’ diyen oyuncuyu takımda tutamazsınız.

danimarka milli takımının stoperini yedek bırakıp metehan ve berkan'a forma verirsen adamda burada oynamak istemez tabiiki de.

Ayrıca kadromuz dar diye elenmedik.

Her takım UEFA listesine aynı matematik ile liste veriyor. Her takımın kart cezalısı, sakatı oluyor. Daha dün fb stoperde yusuf akçiçek ile, aslında stoper bile olmayan Amrabat ile Anderlecht turunu oynamadı mı? Pek tabi AZ daha dinamik ve yetenekli bir takım ve tam kadro fb'ye 3 atmışlığı var ancak Anderlecht de sonuçta bir Avrupa takımıdır.

Biz kadromuz dar diye değil, as/yedek kim oynarsa oynasın, sürekli aynı oyunu oynamaya çalıştığımız için elendik. Turu daha ilk maçta verdik. Şu 90 dk tam saha pres oyununu artık BIRAKALIM!

Oyunu ağırlaştırıp, tempo düşürseydik, savunma yapmaya çalışsaydık, ilk maçta belki beraberlik ya da tek farklı yenilgi alabilir, dün de tur için sahaya çıkabilirdik gayet.

Dar dediği kadro:

Muslera
Günay

Sanchez
Apo
Cuesta (yeni aldırdı 8 m eur)
Kaan

Jelert (yeni aldırdı 11 m eur)
Jakobs (yeni aldırdı 10 m eur)

Torriera
Sara (yeni aldırdı 18 m eur)
Demirbay
Berkan

Barış
Yunus
Sallai (yeni aldırdı 6 m eur)
Yusuf

Mertens
Morata (yeni aldırdı 14 m eur)
Osimhen

(Grup aşamasında kullandığımız ve ayrılan diğer yabancılar, Nelsson, Batşuayi, Ziyech)

Bu arada Danimarka milli takımı stoperi Nelsson'u 500k euro'ya kiraladık, yerine ne idüğü belirsiz 1.79'luk bir adama 8 m eur verdik. Hem kalite geriye gitti hem de 1 kontenjan.

Lemina gibi bir adamı zorla getirttik ve fakat stoper değişimi sebebiyle UEFA +3 listesine yazamadık.

Jakobs'un sakatlık problemi olduğunu herkes söyledi, yazdı. Bile bile lades dedik.

Bir tek Morata için şanssızlık diyebiliriz. Gelir gelmez sakatlandı.

Şimdi bu kadar kötü planlama, yanlış kadro mühendisliğinden sonra "kadrom daraldı" DİYEMEZSİN!

Ben bu planlamada esas hatayı yönetimde buluyordum. Fakat Okan hoca her fırsatta çıkıp yönetime teşekkür ediyor. Demek ki bu oyuncuları isteyen oymuş.
Bedelleri iyi yazmışsın, ben de dünkü rakibi koyayım

İki maçta da bizi tokatlayan herif, bons bedeli 2.5, maaş 300 bin

1740121935174.webp

Dün içimizden geçen orta saha, bons bedeli 4, maaş 500 bin

1740121976000.webp

İlk maçta bizi parçalayan, dün de sakatlanmasa parçalamaya devam edecek olan çocuk, bons 2.5, maaş 300 bin

1740122022242.webp

Daha Poku, Parrott falan var, iki maçta da oynamayan en iyi oyuncuları Van Bommel var. Dün oyuna giren Bologna'dan bedelsiz aldıkları Casius var, hem gol attı hem dağıttı sol tarafımızı no name bir herif

Oynayan 19-20 yaşındaki alt yapıdan çocuklara girmiyorum bile

Ekli dosyayı görüntüle 280568

Ekli dosyayı görüntüle 280569

İlk maçta bizi parçalayan, dün de sakatlanmasa parçalamaya devam edecek olan çocuk, bons 2.5, maaş 300 bin

Ekli dosyayı görüntüle 280570

Daha Poku, Parrott falan var, iki maçta da oynamayan en iyi oyuncuları Van Bommel var. Dün oyuna giren Bologna'dan bedelsiz aldıkları Casius var, hem gol attı hem dağıttı sol tarafımızı no name bir herif

transferden okumamak lazım bu rezilliği

okan eline verilen herkesi rezil etti

osimhen bile thiam kıvamında takılıyor

transferden okumamak lazım bu rezilliği

okan eline verilen herkesi rezil etti

osimhen bile thiam kıvamında takılıyor
Osi müthiş oynuyor iki maçtır

Eee herhalde kadro olarak daha iyiyiz heriflerden ama harcadığımız paraya göre boktan bir kadro kurduğumuz gerçeğini de göz ardı etmeyelim.

Tarihin en yüksek bütçesinin Hatip diye bir herifin kişisel reklamı için harcanmasını bu kulüp kabul ediyorsa bir daha da eleştiri kültürü falan demeyecek.

haram zıkkım olsun be

Osi müthiş oynuyor iki maçtır

Eee herhalde kadro olarak daha iyiyiz heriflerden ama harcadığımız paraya göre boktan bir kadro kurduğumuz gerçeğini de göz ardı etmeyelim.

Tarihin en yüksek bütçesinin Hatip diye bir herifin kişisel reklamı için harcanmasını bu kulüp kabul ediyorsa bir daha da eleştiri kültürü falan demeyecek.
kadro boktan ama bu kadar da değil bence

sahada plan namına bir şey yok

osimhenin şapkadan çıkardıklarına bakıyor maçlar hep

kadro boktan ama bu kadar da değil bence

sahada plan namına bir şey yok

osimhenin şapkadan çıkardıklarına bakıyor maçlar hep

Kadro genel olarak kötü değil

Bonservis vererek aldığımız ve bir boka yaramayan bir çok oyuncu mevcut takımda, sıkıntı bu. Çok daha kaliteli olmalıydı bu bütçelerle.

Cuesta'yı Avrupa listesine yazmanın bize ne kazandırdığını açıklar mısın

açıklamalarını hayretler içinde izledim ve dinledim. kievle rigasa 2 farktan maç verdin. onlara ne diyeceksin hocam? kontrolü kaybettin hocam. sorumluluk almıyorsun. hatalarını kabul etmiyorsun. derbiye yine muslera ile çıkacaksın mesela. görelim forma adaletini . günay ile çıkabilecek misin?

Bu kadar kolay fikstüre rağmen başarısız oldun. Halen bahane üretiyorsun.

Ekli dosyayı görüntüle 280568

Ekli dosyayı görüntüle 280569

Ekli dosyayı görüntüle 280570

Yerli hoca = Takımdaki ligin seviyesinden çok üstün bireysel yeteneklerin maç alması üzerine futbol kurgulayan/oynatan, seviyesi yerlerde olan ligimizin iğrenç dinamiklerine hakim olduğu için de yerel rekabette avantaj yaratan hoca tipi.

Yabancı hoca = Futbolun saçma sapan bir çeşidinin oynandığı ve rezil dinamiklerin olduğu yerel ligimizde başarı garanti etmeyen ama en azından futbol oynayan bir takım izleten, Avrupa'da da belli standartın altına düşürmeyen hoca tipi.

Ben artık eli ayağı düzgün yabancı hoca istiyorum ya.

Vallaha bak. Ligde 378 kere şamp olduk. Bu sene de olalım bir şekilde. Hatta oluruz bence. Kadro ligin çok üzerinde. Ama artık Avrupa'da bir şeyler görelim ya. Bıktık yaa.

Geri
Üst Alt