Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi van Bronckhorst eleştirilir herhalde"

Ne Kasımpaşa ne RFS ne iki Young Boys maçı ne de Beşiktaş maçlarının bir bahanesi yok
Alanya maçını zar zor kazandık diye yine bir kendisinin haksız eleştirildiği psikolojisine girmiş
Maalesef açıklamaları çözüm bulmaya yönelik değil eleştirilere veryansın etmekten ibaret
Hoca bu kafayla bu sezonu zor bitirir.

Senin takımın Balkanlardan ya da yerelden toplanmış bir takım değil hoca. İngiltere, Fransa, İtalya Almanya'da kariyer yapmış isimlerden oluşmuş oyuncular grubu. Hepsi de bahsettiğin tempoya alışık isimler.
Ama sen ve senin antreman tempon, yöntemin, analizlerin oyuncuları yavaşlattığı gibi ortada taktik falan bırakmıyor.
Hee illa bu tempodan şikayetçi olacaksan 2 çözümün var, ya Avrupa'ya gitmeyeceksin (yiyosa) ya da adam gibi rotasyon yapmayı öğreneceksin.

Bahane buruk olsun senin ismin. Rfs ye kasimpasaya çift haneli öndeyken hala önde pres yaptıran sensin sonra yoruluyoruz de hadi ordan

Bahanelerde çığır açtı ya. CARVAJAL bahanesi geldi. Bir sonrakinde muhtemelen Bellingham Bahanesi gelecek.

baskı oyunu 90 dakika olmaz.. akıl karı değil.. en nihayetinde patlarsın.. yeri gelince dinleneceksin ama o iş yok takımda.. sürekli deli gibi koşmalı.. o zamanda bir süre sonra verimlilik sıfıra düşüyor..

Sana kuş demiyorum ama attığın mesaj saçma kusura bakma. Gol olup olmaması önemli değil, o gol olsa var'ın karışamayacağı pozisyon deyip 2 puanımız çalınacaktı.
Niye karismiyormus? Gayette pozisyon oncesi pasi cikaran adam faul yapti iste. Yani direkt pozisyonun icindeki eleman.

Boş istatistik kasma bana avrupada rezil ettin bu takımı...

Her kelimesi birbiriyle çelişiyor, çok maç oynuyorsun peki her maça neden aynı ve özellikle yorgun adamları oynatiyorsun derler adama sn buruj

Sana hic hak vermiyorum hoca bunu sezon basinda bilmiyor muydun ?

Oynanacak mac sayisi ve gunleri belliydi
Zahayi niye belese gonderip maasini odettin
Kullanmayacagin jelerte neden 11 milyon verdin
Neden eksik dunya kadar bolge varken almadin
Kadro derinligi hic yok

Davinson ve Jacobs deparli oynayan adamlar baslarina birsey gelse mac kazanamayiz

Jacobs bugunde muazzma oynadi bir tane adam kacirmadi arkasina

Milli takıma gitmeyen oyuncuları iyice dinlendir sana zahmet sevgili hocamız

Geri
Üst Alt