Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi van Bronckhorst eleştirilir herhalde"

Bu adamın sorunu kafasında kurduğu evrende yaşaması, sürekli rekor kırdık şunu yaptık bunu yaptık demesinin sebebi kendi kurduğu hayal aleminde bunların bir başarı karşılığı olduğunu düşünüyor sanki biz hiç prag, young boys, kopenhag, rfs maçlarını bilmiyoruzda bunun kalkıp peru liginden hallice bir ligde aldıgı istatistiği övücez beklentisi o esasen. Birisi şuna bu ligde derbiler hariç sezon boyu tek mağlubiyet başarısızlığa yazar diye bir çizgi çekse nasıl bir konumda olduğunu anlayacak o zaman. Yaptığı açıklamaya bak ne yani kasımpaşa puan verdiğinde tamam olur önümüze bakalım mı diyecektik dalga mı geçiyorsun hoca?

Zamanında Mourinho böyle konuşunca İngiltere'de ooooooo diyordunuz,

Okan hocanın suçu türk olması mı

Hocanın net kafasını toplayıp ben ne yapıyorum demesi lazım.

Ilk defa bu kadar kirilgan bir GS taraftari goruyorum. Hoca soylediklerinde sonuna kadar hakli.

Icardi'nin felaket otesi bir performans gosterdigini kendisi de biliyor, fakat hicbir hoca takiminin en onemli oyuncusunu medyanin onune atmamali, ki kendisi de bu yuzden olumlu konustu.

Seninleyiz hocam, kazansan da kaybetsen de. Bu sene 5. yildizi takacagiz.

Bu sene bir taraftara sallama furyası başladı. Yönetiminden hocasına kadar herkes taraftara caka satıyor. Çok ilginç işler.

Eleştiriler umurunda olmasa bile bunu söylemezsin; sandığı ve benim de varsaydığım kadar zeki biri olmadığını ispatlıyor.

İki yıldır kadro planlaması, yaptırdığı oyununa uymayan maliyeti yüksek transferler, her rakibe karşı her skor durumunda aynı oyunda diretmek, aksayan oyuncuyu çıkarmak yerine takımı batırana kadar kenardan izlemek gibi yığınla defo sergilemekte olan adam söylüyor bunları.

Eleştiriler umurunda olmasa bile bunu söylemezsin; sandığı ve benim de varsaydığım kadar zeki biri olmadığını ispatlıyor.

İki yıldır kadro planlaması, yaptırdığı oyununa uymayan maliyeti yüksek transferler, her rakibe karşı her skor durumunda aynı oyunda diretmek, aksayan oyuncuyu çıkarmak yerine takımı batırana kadar kenardan izlemek gibi yığınla defo sergilemekte olan adam söylüyor bunları.

Suan hangi viski ve puro yaktin

Ilk defa bu kadar kirilgan bir GS taraftari goruyorum. Hoca soylediklerinde sonuna kadar hakli.

Icardi'nin felaket otesi bir performans gosterdigini kendisi de biliyor, fakat hicbir hoca takiminin en onemli oyuncusunu medyanin onune atmamali, ki kendisi de bu yuzden olumlu konustu.

Seninleyiz hocam, kazansan da kaybetsen de. Bu sene 5. yildizi takacagiz.
Hee kazansa da kaybetse de onunlayiz. Yakında peygamberligini de ilan eder sizde peşinden gidersiniz.

Geri
Üst Alt