Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 32.711
- 28.783
- 1.933
hangi konuda haksız çıktım ustamUsta haksız çıkmana rağmen nasıl tartışmayı kazandın anlatsana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi konuda haksız çıktım ustamUsta haksız çıkmana rağmen nasıl tartışmayı kazandın anlatsana.
Usta Avrupa'da ekmek yiyemez demişsin. İlgilenen kulüpler olmuş işte, basına da yansımış.hangi konuda haksız çıktım ustam
hocam lazio istemiş hocamı. ben de duyduktan sonra oraya gidebileceğine inandım. ama hocamı real madrid-liverpool istemiş de hocam gönlü bolluğundan kalmış gibi 1 imaj yaratılması bana abuk geliyor.Usta Avrupa'da ekmek yiyemez demişsin. İlgilenen kulüpler olmuş işte, basına da yansımış.
Ustam Real, Liv Türk hoca almaz. Kupa falan alacaksın anca. En büyük gideceği yer Premier Lig ilk 10 zorlayan takım olabilir. İtalya geçmişi ile belki İtalya'da iyi takıma gidebilir.hocam lazio istemiş hocamı. ben de duyduktan sonra oraya gidebileceğine inandım. ama hocamı real madrid-liverpool istemiş de hocam gönlü bolluğundan kalmış gibi 1 imaj yaratılması bana abuk geliyor.
real-liv abartısı. hocam avrupa deplasmanında savunma yapmayı öğrenirse juve-milan'ı filan rahat yapar. inter uçtu gitti orayı saymıyorum. lazio'ya bugün de gitse oyunculuk geçmişiyle gidecek, ha lazio ne kadar iyi takım sayılır orası tartışılır. şu anda hocaya bizim eleştirdiğimiz noktalardan ciddi soru işaretleri çıktığını düşünüyorum avrupalı'ya, yoksa daha kötü kadroyla spalletti'ye içerde 5 atan adamın bugün bence çok daha ciddi talipleri olurdu. başta 5 tane sapladığı juve olmak üzere.Ustam Real, Liv Türk hoca almaz. Kupa falan alacaksın anca. En büyük gideceği yer Premier Lig ilk 10 zorlayan takım olabilir. İtalya geçmişi ile belki İtalya'da iyi takıma gidebilir.
Real Madrid- Liverpool istediğini iddia ettiğim bir mesaj göstersene. Avrupa'da iş bulamaz dedin ben bulur reddettiği takımlar var dedim. Takım isimlerini bile açıkça yazdım. Hayalinde farklı bir şey kurup ona göre mi mesaj yazıyorsun?hocam lazio istemiş hocamı. ben de duyduktan sonra oraya gidebileceğine inandım. ama hocamı real madrid-liverpool istemiş de hocam gönlü bolluğundan kalmış gibi 1 imaj yaratılması bana abuk geliyor.