GSC Haber Okan Buruk: "Kocaelispor karşısında oyunu domine ettik"

Usta Avrupa'da ekmek yiyemez demişsin. İlgilenen kulüpler olmuş işte, basına da yansımış.
hocam lazio istemiş hocamı. ben de duyduktan sonra oraya gidebileceğine inandım. ama hocamı real madrid-liverpool istemiş de hocam gönlü bolluğundan kalmış gibi 1 imaj yaratılması bana abuk geliyor.

hocam lazio istemiş hocamı. ben de duyduktan sonra oraya gidebileceğine inandım. ama hocamı real madrid-liverpool istemiş de hocam gönlü bolluğundan kalmış gibi 1 imaj yaratılması bana abuk geliyor.
Ustam Real, Liv Türk hoca almaz. Kupa falan alacaksın anca. En büyük gideceği yer Premier Lig ilk 10 zorlayan takım olabilir. İtalya geçmişi ile belki İtalya'da iyi takıma gidebilir.

Ustam Real, Liv Türk hoca almaz. Kupa falan alacaksın anca. En büyük gideceği yer Premier Lig ilk 10 zorlayan takım olabilir. İtalya geçmişi ile belki İtalya'da iyi takıma gidebilir.
real-liv abartısı. hocam avrupa deplasmanında savunma yapmayı öğrenirse juve-milan'ı filan rahat yapar. inter uçtu gitti orayı saymıyorum. lazio'ya bugün de gitse oyunculuk geçmişiyle gidecek, ha lazio ne kadar iyi takım sayılır orası tartışılır. şu anda hocaya bizim eleştirdiğimiz noktalardan ciddi soru işaretleri çıktığını düşünüyorum avrupalı'ya, yoksa daha kötü kadroyla spalletti'ye içerde 5 atan adamın bugün bence çok daha ciddi talipleri olurdu. başta 5 tane sapladığı juve olmak üzere.

Real Madrid- Liverpool istediğini iddia ettiğim bir mesaj göstersene. Avrupa'da iş bulamaz dedin ben bulur reddettiği takımlar var dedim. Takım isimlerini bile açıkça yazdım. Hayalinde farklı bir şey kurup ona göre mi mesaj yazıyorsun?

Bize gelen oyuncular hazir degil olayini cözemiyorum. Hep bize mi denk geliyor bu oyuncular?

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz valla anlamadım... Kim neyi hakediyor kim neyi hakketmiyor tartışmasına niye giriyorsunuz ki? Birisi bir takımın efsanesi diye hoca getirenler oluyor... biz de de olmadı mı? Bülent korkmaz da geldi hagi de geldi bu takımın başına... ikisinin de gram faydası olmadı... bir daha da gelirler mi gelemezler... okan buruk un bunlarla ne alakası var onu anlamadım mesela... Adam bize gelmeden önce kıytırık Anadolu takımlarında kupa kazanmış ligi kazanmış... bu takımda 4 sene üst üste şampiyon olmuş, cl de son 16 yaşamış falan... bu adamın avrupadan teklif alması kadar normal birşey olamaz... adamın ağzına tükürdüğü herif madrid e gidiyor... mesela bu daha saçma gelmiyor mu size? Bence bu ligden avrupaya gidip iş yapabilecek tek td de kendisidir...

Bu arada eninde sonunda okan buruk da başarısız olacak ve ya başarılı olsa bile bu takımdan ayrılacak... bazı şeyleri o gün gelip çattığında anlayabilecek bir kısım var... bir gün olur da türkiye de bizden başka bir takımı çalıştırırsa da ona hain diye ağız dolusu küfürler saydıracak olanlar da aynı kişiler olacak... bunu da adım gibi biliyorum... o kişiler de ulan zaten bizde başarısızdı gitsin fenerde beşiktaşta td olsun ne olacak sanki demeyeceklerdir... şimdi mesela soruyorum... ismail gitsin fenere de okan gitsin biz de birini alıp gelelim bundan çok daha iyi olur diyeniniz var mı aranızda?

Geri
Üst Alt