- 16 Haziran 2010
- 202.374
- 154.196
- 6.838
Okan Buruk: "Göztepe takımını iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Göztepe bu sene biraz daha alanda bekleyip baskı yapmıyordu. Bunu yapmadıkları için sahaya doğru yerleştik. Geçiş hücumlarını doğru şekilde yaptık. Rakip üstümüze gelince blokları kırdık."
Okan Buruk: "Buradan galibiyetle ayrılıyoruz. Kritik bir maçtı. 4 puan farkı yakalamak psikolojik anlamda önemliydi. Bu çok önemli bir maçtı."
Okan Buruk: "İlk yarıda Kocaeli Stadı'nda bize yapılanları, Kocaelispor Başkanı'nın yaptıklarını, kulübümüz hakkındaki açıklamalarını unutmamalıyız. En doğru şekilde maça hazırlanacağız. Taraftarlarımızla en ciddi şekilde yanıımızda olacak. İnşallah çok önemli bir galibiyet alacağız."
Okan Buruk: "Kadın Voleybol takımımızı tebrik ederim. Galatasaray, Avrupa'da her zaman kupa kazanmak için vardır. Futbol, Basketbol'da yapmıştı, şimdi de Voleybol'da yaptık. Onlarla gurur duyuyoruz. En yakın zamanda onları stadyumumuzda kupayla birlikte bekliyoruz."
Okan Buruk: “Osimhen, Gençlerbirliği maçında şartlar uygun olursa kadro içinde olabilir."
Okan Buruk: "Bir arkadaşımız devamlı Galatasaray'ın içinden kadroyu alıp veriyor. Metehan'a suç atılıyor bu sefer. Metehan 3-4 aydır yoktu. Bizim devamlı kadrolarımız çıkıyor. Ama özellikle Kaya Temel, ismini de veriyorum. Bundan çok rahatsızım. En son maçın kadrosunu da sızdıran, içerden alan. Bunun için içerde de çok önemli bir şey yapacağız. Kimin kadroyu verdiğini arayacağız. Galatasaray'a büyük bir hainlik yapılıyor. Haberciliğe saygı duyuyorum ama her hafta kadroyu vermek ve sızdırmak Galatasaray'a yapılan bir kötülük. Rakipler buna göre hazırlanıyor. Bizi içerde kim satıyorsa ortaya çıkarıp önlemimizi alacağız. Bu ilk 11'in bilinmesi imkansızdı."