Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BIrisinin bunu aciklamasina gerek yok bence. Taktik konusunda goruyoruz kac mactir ne duzeyde oldugunu.Ziyesh açıklamaları doğru mu acaba taktik konusunda 0 demisti
Hocam uzun ve güzel yazmışsında ben sana sorunu söyliyim. Okan Buruk un seviyesinden fazla bir görev verildi kendisine. Bütün sebep bu.''Bu kafayla devam ederse, sezon sonuna dek birden çok defa rencide edici skorlar aldırması kaçınılmaz; fiziksel direnci yüksek, biraz da pas yapabilen her takım bizimkileri perişan ediyor, orta sahamız paspas oluyor'' minvalinde bir laf etmiştim ki bu maçta iş pekala 7-8 e gidebilirdi mesela.
Takım tam kadro ve herkes istim üstünde olacak da amansız presle 3-4. bölgede kaos oluşturup sonuca ulaşacaksın. Bu şartlarda bile yapamazsın; kolay top kazanmak yetmez, kazandığın topları da efektif pas trafiğiyle kullanman gerekir; kaç maçta yapabildin? Bunca maliyetle oluşturulmuş bir kadronun, gerektiğinde topa sahip olup tempoyu ayarlamak konusunda bu denli aciz kalması hiçbir surette kabul edilemez.
Hep aynı şeyleri konuşuyoruz, değişen hiçbir şey olmuyor. Bizim sorun olarak gördüğümüz şeyler hocanın zerre umurunda değil. Varsa yoksa, 'koştur koştur' oyunu.
Ya hala suçu topçuya atıyor. Kötü oynamak değil bu, takım ne halt edeceğini bilmiyor. Kafası kesik tavuk gibiler sahada. Senin acilen bu işi bırakman lazım.
Okan Buruk: "Eksik geldik, önemli eksikler vardı. 11 yaparken zorlandık ama ne olursa olsun bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok."
Okan Buruk: "Sadece 10 kişi kaldık diye, 10 kişiden okumamak lazım. 11'e 11 iken de iyi oynamadık. Her şeyi kötü yaptık. İkinci yarı dörtlüye döndük. Kaan ve Abdülkerim'in sarı kartndan korkuyordum, Kaan'ı merkeze almıştık sonrasında sağ beke almak istedim ama kırmızı oldu."
Okan Buruk: "Çok kötü ve acı gün. Ama ikinci maçımızı da kendi sahamızda oynadık. Oradan ümidimizi kesmedik. Futbolda her şey var, geri dönüşler daha önce oldu. Üzdüğümüz insanların gönlünü almak için...
Okan Buruk: "Ümidimizi hiçbir şekilde yitirmeyeceğiz."
Okan Buruk: "Üzdüğümüz insanların gönlünü almak için 4 gün sonra lig maçımız var. Oraya hazırlanacağız."
Okan Buruk: "Bir geçiş sürecindeyiz ve bu geçiş sürecinin en zor maçı bugündü. Bu maçı geçseydik önümüz çok açıktı ama bu mağlubiyet bizi derin bir şekilde yaraladı. Bir daha bu kadar kötü oynayacağımızı hiç düşünmüyorum."
Okan Buruk: “Hem Avrupa’da hem Türkiye’de mücadele ediyoruz. Ligde en yakın rakibimizin 6 puan önündeyiz. Geçiş sürecindeki en zor maçımızı oynadık; sakat, cezalı ve yeni katılan oyuncularımız var. Rövanşta turu çevirmeye çalışacağız. Yeni transferler ve dönen oyuncularla daha güçlü olacağız.”