Okan Buruk: "Oliveira ve Midtsjö sakatlık sebebiyle yoklar"

Dışardan gelecek oyuncularımız var dedi.Bu nedemek:)

bu sakatlık mevzusu gerçekten baydı geçen sene yusuf her haftasonu sakat ptesi idmandaydı

Zanio sakat dediginde ben üflüyo, transfer söz konusu onun icin yok kadro da dedim. Linclendim burda Okan hoca yalanci mi demek istiyosun diye:asd:

Zanio sakat dediginde ben üflüyo, transfer söz konusu onun icin yok kadro da dedim. Linclendim burda Okan hoca yalanci mi demek istiyosun diye:asd:
ya adam tabi açık açık trasnfer teklfleri değerlendiriliyor diyemez ama kapat konuyu hemen geç. kendisi kötü pozisyonda kalıyor

Vay arkadaş kadro düdük gibi kaldı... bir bildikleri var diyeceğim de korkuyorum e.derdiyok a kaldığımız sezon aklıma geliyor

Yalan konuşma be adam. Ne zaman biri transfer gorusmesine gitse veya teklif alsa hemen 'sakat' oluyor. Bizde yedik oyle mi?

Sana 1 gram inanmıyorum da neyse öyle olsun

Sakatlik fln hikaye.Oliveira,midjso mecbur gidecek.Bakalim kimler gelicek bunlar yerine.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sergio neyse de midstjö konusunda dalga mi geciyon hoca?

Yada her ihtimale karsi böyle söyledi. Yani transfer yapmama ihtimalimiz de var öyleyse

Hojam gelen gideni aratırsa sen zora düşersin bu işe el at. Sergio gidip daha vasatı gelcekse valla işin iş

hasta mısınız yav açıklama yapmak istemiyorsa hafif sakatlıkları var diyecek tabi ne diyecek dogrusu bu

Geri
Üst Alt