Okan Buruk: "Oliveira ve Midtsjö sakatlık sebebiyle yoklar"

8 alamazsak oliviyera ya da izin çıkmayacak. Sakattı işte denenecektir.

Yusuf geçen sene 1 dk bile sakat değildi diye anlıyorum bu durumu ve 6.5 milyonluk oyuncuyu yediğin için kınıyorum hocam seni

Kendi oyuncumuzu muhtemel bir durum üzerinden kadroya almamak oynatmamak en hafif tabirle ahmaklık

images (77).webp

hasta mısınız yav açıklama yapmak istemiyorsa hafif sakatlıkları var diyecek tabi ne diyecek dogrusu bu
Açıklama yapmak istemiyorum diyecek yalan söylemek yerine bunu normal buluyorsan kendini bir daha gözden geçir bence asıl sen hasta olabilirsin

Zanide değil
Bu iş tee gomis olayında oldu ilk

Takılmayı gerektirecek bir durum değil. ''Masum yalan'' gözüyle bakılmalı...Yönetim ve TD transfer gelişmelerini an be an kamuoyuna duyurmak zorunda değil elbette. Önemli olan doğru adımların atılabilmesi. Eleştirilecek başka pek çok husus varken bu durum faso fiso. Saçmalamayın...

Büyük ihtimalle muhabirlere de böyle göz göre göre yalan söylüyorlar

Sonra hepsi kolpaci durumuna düşüyor

Ne desin yerine adam alınca gidecek mi desin, alamayınca o adamdan ne alacaksın

Ramos yalan olmuş luyindama geri dönüyor demek 😀

Boey gibi olur umarım. Kadro dışıydı adam patladı

Okan Hoca transfer gorusmesi yapmaları icin izin verdik dese bu seferde neden boyle bir açıklama yapıp pazarlık sansimizi azaltıyorsun diye eleştirilir.

Açıklama yapmak istemiyorum diyecek yalan söylemek yerine bunu normal buluyorsan kendini bir daha gözden geçir bence asıl sen hasta olabilirsin
her işin bir yolu yordamı var. sen de biriyle konuşmak istemediğin zaman toplantım var dersin konuşmak istemiyorum demezsin. bunlar standart beyanlardır. sanki adam sahtekarlık yapıyormuş gibi yalan söylüyooooo yapmak tuhaf. bravo anladınız yalan söylediğini çok zekisiniz.

O ne dedi bu nededi den ziyade artık ne olacaksa olsun takımımız belli olsun.vallahide billahide son 2 gün.

Geri
Üst Alt