Okan Buruk: "Oyunculara ne zaman izin vereceğimizi iyi biliyoruz"

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ciddi oyuncu gidişleri olmadan transfere gerek olmadığını bilmesi güzel. Takımda fazlalık var hatta Sefer ve PVA boş yere takımda resmen. Devre arası olurda. Sefer, Pva, Gomis, Kerem falan giderse Türk statüsünde 1 forvet ve sol kanat gerekebilir. Onun dışında Boey giderse Dubois, Nelsson giderse Ross gibi yerlerine oyuncular var hazır.

Transfer istememe konusunda umarım ciddi değildir. Oyuncuları korumak için söylemiştir herhalde. Anhold ve seferovicten çıkılıp. Sprinter bir forvet ve kanat ve 10 numara özelikleri olan bir oyuncu daha almalıyız.

Transfer istememe konusunda umarım ciddi değildir. Oyuncuları korumak için söylemiştir herhalde. Anhold ve seferovicten çıkılıp. Sprinter bir forvet ve kanat ve 10 numara özelikleri olan bir oyuncu daha almalıyız.
Forvet icin Dembele icin ugras veriyoruz. Gecen gun Cenk Ergun ile bulustu menajeri.

Kanat/10 numara bolgesinde cok oyuncu var oraya transfer suan asiri gereksiz. Daha oynamayan Yusuf Demir bekliyor. Keza Mata da oyle.

Hocanın transferle ilgili yorumuna kesinlikle katılıyorum. Gayet iyi bir kadromuz var ve zaten çok iyi bir hamle gücümüz var kenarda artık. Takımdaki problemleri oyuncu transferiyle değil takımın kendi içinde çözmek gerekiyor. Ocak ayında çok iyi bir fırsat transferi ortaya çıkarsa elbette düşünülebilir ama planları transfer üzerinden yapmamamız gerekir kesinlikle.

bu bitiricilik sorunu nasıl cözülecek onu cöz hocam yoksa işimiz zor

ayrıyeten yusufla ilgili ne sorun varsa halletmelisin

Galatasaray taraftarı varken, Galatasaray'ın başka düşmana ihtiyacı yok gerçektende.. Ben böyle şımarık bir taraftar grubu görmedim son yıllarda. Adam ne yaparsa yapsın yaranamıyor.

Artık okan hocayı eleştirenlerin rakip taraftarı olduğunu düşünmeye başladım. Yani truva yapıyorlar gibime geliyor. Bu kadar akıl ve mantıktan yoksun eleştirilerin bir izahı yok bence.. Son sözümde Terimcilere; o defter artık kapandı. Zorlamanın alemi yok. Şımarıklığın lüzumu yok

Geri
Üst Alt