Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.077
- 34.032
- 2.478
Zanyoloyla ilgili birsey demedi. Başini kacirdim toplantinin. Bizim mal muhabirler sormadimi soru zani ile ilgili?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende mi brütüsKankanla maç yapma hevesin yüzünden kaybettik Torreira’yı, atar yapma şimdi boşa.
Zaniolo konusunda genel olarak düzgün iletişimin sağlanmadığı eleştirine katılıyorum. Gerek sakatlığı gerekse trasnfer durumundan ötürü riske edilmeme durumu uygun bir dille açıklanmalıydı."Zaniolo dün taktik antrenmanın sonunda kasığında ağrı hissetti. Bu yüzden kadroda yok. Yoksa ilk 11'de başlayacaktı. Çok olumsuz bir şey yok ama ağrısı sebebiyle oynayamayacak durumda"
Tam açıklaması burada o günkü zalgiris maçında ilk dediği bundan sonra Ljubljana da yine olmadığında sonraki maçta bizimle oynayacaktır da demişti , kayseri yine olmadı onu bulsam onu da atacaktım. Yani bu MR ya baya geç çekiliyor 2 saatte belli olan şey olmadı herhalde bir türlüde 2 maç önü açıklamaları aşırı çelişkili yada hoca atıp durmuş sana göre o zaman. Zaniolo konusunda doğru düzgün bir iletişim yaşanmadığını kabul edelim bence.
Alakasi yokhalka açık bir şekilde kimleri nasıl oynatacağını, taktiklerini açıklayacak değil ya.
Bir acele etmeyin fener maç kazandı biz berabere kalıp 2 puan kaybettik diye site antuya döndü.
Niye 5. idman gibi o yavşaklarla maç yaptık pekisende mi brütüs
halı saha mı bu ya gel knki aksam mac atak diye mi ilerledi acaba konu
inşallah olmaz ama benim aklıma da hamza geldi. hamza bundan 10 kat daha saftı gerçibu adam hamza hamzaoğlu kafasını yaşıyor. bu gidişle aynı onun gibi 1-2 aya kovulur.