Okan Buruk: "Oyuncularımızı tam hazır hale gelmeden riske etmeyeceğiz, oynatmayacağım"

Zanyoloyla ilgili birsey demedi. Başini kacirdim toplantinin. Bizim mal muhabirler sormadimi soru zani ile ilgili?

zor geliyorsa istifa et sezon yakın bizide mağdur etmemiş olursun

zaha ile ilgili yangın yapmaya gerek yok büyük ihtimal mertensin yerınde oynayacak kendiside forvet arkası oynamayı sevıyor zaten

Cok radikalsin hocam. Oyuncu oynamadan maç ritmi yakalamaz. Oynatmayarak form tutturamazsin. Berkan ve barış devam.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Zaniolo dün taktik antrenmanın sonunda kasığında ağrı hissetti. Bu yüzden kadroda yok. Yoksa ilk 11'de başlayacaktı. Çok olumsuz bir şey yok ama ağrısı sebebiyle oynayamayacak durumda"

Tam açıklaması burada o günkü zalgiris maçında ilk dediği bundan sonra Ljubljana da yine olmadığında sonraki maçta bizimle oynayacaktır da demişti , kayseri yine olmadı onu bulsam onu da atacaktım. Yani bu MR ya baya geç çekiliyor 2 saatte belli olan şey olmadı herhalde bir türlüde 2 maç önü açıklamaları aşırı çelişkili yada hoca atıp durmuş sana göre o zaman. Zaniolo konusunda doğru düzgün bir iletişim yaşanmadığını kabul edelim bence.
Zaniolo konusunda genel olarak düzgün iletişimin sağlanmadığı eleştirine katılıyorum. Gerek sakatlığı gerekse trasnfer durumundan ötürü riske edilmeme durumu uygun bir dille açıklanmalıydı.

halka açık bir şekilde kimleri nasıl oynatacağını, taktiklerini açıklayacak değil ya.
Bir acele etmeyin fener maç kazandı biz berabere kalıp 2 puan kaybettik diye site antuya döndü.

sende mi brütüs

halı saha mı bu ya gel knki aksam mac atak diye mi ilerledi acaba konu
Niye 5. idman gibi o yavşaklarla maç yaptık peki

Niye fenerin şaibeli transferi Allahyar sakatladı

Her şey mi tesadüf

Siraçhan'ı kim alıp geldi acaba? Hocanın pek bi haberi yok gibi

üstüne üstlük o Allahyar davarı pozisyon icabı bile olmayan bir pozisyonda bayağı zevkine alakasız yerde sert daldı Toreyra'ya. Kasti olduğu o kadar bariz ki. Ben takım kaptanı olsam hemen yanına koşar ensesine yapıştırır formasından tutar yere savururdum haketti çünkü ahlaksız herif.

acun çok çok çakal bir herif özellikle bizim takımı istedi,deprem yardımı filan hikaye

maçı kabul eden hocadan ziyade yöneticilerdir bizim polyanna yöneticilerimiz şu fenerlilerin gerçek yuzunu goremıyorlar

Mancini Bosta hemen imzalayın.beklemeye gerek yok

Geri
Üst Alt