Okan Buruk: "Savunmayı tamir edeceğiz"

Sezon sonuna kadar destekleyeceğiz
bu forumda 3 yıl şampiyon yapamayan şahsın desteklendiği görüldü sıkıntı yok

sen şampiyon ol hepsi yalamaya başlar her yerini
Şampiyon olmadan önce Giresunspor hocası demistim şampiyon olduktan sonra da dedim hala da diyorum. Yallah simdi

Demeçler komedi zaten de sezon başından beri hocalık performansı gösterdiği tek maç fb maçı liderliğe aldanmayın osimhen etkisi ve kadro farkıydı olay.

keyfimizin içine sıçtı

..

Ekli dosyalar

• IMG_1888.webp
    IMG_1888.webp
    88,7 KB · Görüntüleme: 16
Sen önce kendini tamir et utanmadan osimhen yoktu diyorsun birde bireysel anlamda zayıftık ne demek sen ne iş yaparsın

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala bu herifi savunanin ya menfaati vardır yada bunun akrabası falandır. İlhan palut'a flan salak diyorlar bu arkadaşa hoca diyorlar.

Iki sene sampiyon yapti abi. Elestiremezsin abi

Okan Buruk da benimle aynı şeyi söylemiş. Davinson, Abdülkerim, Mertens, Barış 2-0 sonrası çok gevşekti. Özellikle öndeki gevşekliği daha çok önemsiyorum çünkü gel gel yapıyorlar rakibe resmen. Icardi de eklenir ama hadi o 9 numara. Rakip stoperle kalıyor önde. Diğerleri adam kovalamayı bırakıyor, e arkadakiler de sürekli birebir kalmaya başlıyor.

Ama gel gelelim buradaki zaafı biz görüyorsak hoca da görüp oraya önlem almalı. Gerekirse kesici 6 veya süpürücü merkez stoper atacaksın sahaya. Sallanan oyuncuyu da taşıyacaksın biraz. Fazla güveniyor oyunculara. Ben hoca kadar güvenmiyorum. 2 pas yapabilen her takım 90 dakika sürede şans yakalayabiliyor işte. Buldum mu da atıyorlar.

Şu skoru aldıktan sonra oyunu tutamama işi takımda 2-3 senedir en sinirlendiğim şey.

Son düzenleme:
Rakibi önemsememek
Savunmada doğru eşleşmemek
Savunma ciddiyetinin düşük olması
Hakemin sadece 4 dk vermesi
Hakemin yavaşlamaya izin vermesi
Paşa maçının negatif etkisi
Değişikliklerin işe yaramaması
Girenlerin en iyisini yapmaması
Savunmada ilk iş savunmamak, golü düşünmek
Osimhen olmaması
Tribün olmaması

Ders ve önlem almasını beklediğiniz hocanın bu maçtan anladıkları bu
Maalesef YB, bjk, paşa, bu maç, hiçbiri bunlardan dolayı değil
Burada hepimiz aylardır teşhisi koyduk papağan gibi yazıyoruz
Ama hocamız görmekten çok çok uzak

Savunmayı tamir etmek istiyorsak eğer nelssonu düzenli oynatmaliyizmevcut 2 stoperin ikiside konsantresi zayıf adamlar bizi 2 senedir az gol yiyen takımdaki başrolü nelssondur onun gibi kesici yok şu an

Davinson'u kesecek net.
Osimhen olsa bik bik. Ayiptir be

Sen tamir etme yav. İstemiyoruz boşver. Sen sudoku. Çalışma boşver ne yaptığın belli değil zaten çalışsan neye çalıştığın belli değil. Kendini yorma boşver. İstifa nöbetini biz tutarız.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk da benimle aynı şeyi söylemiş. Davinson, Abdülkerim, Mertens, Barış 2-0 sonrası çok gevşekti. Özellikle öndeki gevşekliği daha çok önemsiyorum çünkü gel gel yapıyorlar rakibe resmen. Icardi de eklenir ama hadi o 9 numara. Rakip stoperle kalıyor önde. Diğerleri adam kovalamayı bırakıyor, e arkadakiler de sürekli birebir kalmaya başlıyor.

Ama gel gelelim buradaki zaafı biz görüyorsak hoca da görüp oraya önlem almalı. Gerekirse kesici 6 veya süpürücü merkez stoper atacaksın sahaya. Sallanan oyuncuyu da taşıyacaksın biraz. Fazla güveniyor oyunculara. Ben hoca kadar güvenmiyorum. 2 pas yapabilen her takım 90 dakika sürede şans yakalayabiliyor işte. Buldum mu da atıyorlar.

Şu skoru aldıktan sonra oyunu tutamama işi takımda 2-3 senedir en sinirlendiğim şey.
Öndekilerde özellikle Barış da acayip bir gevşeklik var..top kaybı olduğunda umursamaz şekilde yürüyor hiç reaksiyon göstermiyor.. Adam kovalama yok. Sanki mental bir sorunu var bıkkınlık gibi.. Bunda yazın doğru düzgün dinlenememiş olmasının payı da olabilir.yani mental yönden dinlememiş olmasından kaynaklı olabilir..Geçen seneki barış yok mücadele noktasında.mertens zaten fizik kalitesi olan bir adam değil. İcardi fiziken iyi değil.. Yunus çok koşuyor çok iyi işlerde yapıyor ama yoruluyor sonrasında o da defansif zaaf vermeye başlıyor. Abdülkerim de zaten inanılmaz bir motivasyon sorunu var. Bugün yediğimiz iki golde hava topunda rakibe vurdurdu o toplar döndü gol oldu.biraz kızağa çekilmesi lazım bence..

Gören de efsanevi ofansif oynadık da savunmayı düzeltecekmiş. Kaç isabetli şutumuz var? Neremiz doğru ki neyi düzelteceksin?

Geri
Üst Alt