Video Haber Okan Buruk: "Sen bana orada hakaret edersen, ben de sana Crying One derim"

Galatasaray teknik direktörünün bir ağırlığı olur. böyle kanal Kanal gezmesi hoş değil hele de Galatasaray düşmanlarının karşısına çıkıp röportaj vermesi hiç şık değil

Hoca avrupa da bu sezon basarisiz oldugunu kabul ediyor

Ama taraftarin bir bölümü hoca’nin ligdeki basarisini görmezden geliyor kabul etmiyor baskalarina pay biciliyor

Elestiri kültürü tabiki olumlu bir durum ama abartmadan yapildigi sürece olumlu

Bilmiyorum banamı öyle geliyor hocanın geçen günkü transfer açıklamaları dahil bana daha ders almış özelleştirisini yapmış gibi geldi umarım bunları eyleme döker

Son düzenleme:
Bilmiyorum banamı öyle geliyor hocanın geçen günkü transfer açıklamaları dahil bana daha ders almış özelleştirilmesi yapmış gibi geldi umarım bunları eyleme döker
Yapması gereken en önemli şey istediği tip oyuncularda ısrar etmesi, gelen önerileri reddetmesi yoksa gidilen ilk profiller genelde bize uyacak profiller oluyor. Artık hocanın yıldızı da var gerekirse bunu da kullanmalı ve önerilerden ziyade kendi istediği tarzı aldırmalı.

Okan Buruk: "Beşiktaş maçında kırmızı karttan sonra beraberliği de bulduk. Ben orada kazanmayı da istedim. 10 kişiyle defansa geçip beklemek istemedim. İkinci golü atıp maçı kazanmak üzerine kadroyu yaptım. Yine de mağlubiyet bizi çok etkilemedi."

Puhahaha
Beşiktaş'ını bu yine övmüştür yav :D
Erik Ten Hag GIFs - Find & Share on GIPHY

Bazen kola sıkması yok mı beni benden alıyor yav :asd:

Galatasaray teknik direktörünün bir ağırlığı olur. böyle kanal Kanal gezmesi hoş değil hele de Galatasaray düşmanlarının karşısına çıkıp röportaj vermesi hiç şık değil
Yandasla arkadaşlar o yüzden gidiyor muhtemelen misal erden ilerde arkadaş yandaş

Kanal kanal geziyor hep ayni seyleri soruyorlar ayni seyleri analtiyor

Cikart vur masaya
Saneyi aldik Osimheni Aldik
Bernardo onuda aldik
Kap cezasi kac paraysa yonetim maasimdan kessin filan dese anlayacağım

Bu elemana tahammülüm olmadığı için izleyemedik Çiğdem Hanımlı programı bekliyoruz.

Osi kalirsa berke gelir
Osi giderse pahali kaleci alinir

Böyle anladim

Kötü oynayıp kazandığımız maç soruldu pek örnek veremem falan dedi, ite kaka kazandığımız onca maç var kafadan ilk hafta Hatay mesela. Bu illuzyona uğramış zihin ile Avrupa'da hüsrana devam ederiz.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt