Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.779
- 29.189
- 2.993
Galatasaray teknik direktörünün bir ağırlığı olur. böyle kanal Kanal gezmesi hoş değil hele de Galatasaray düşmanlarının karşısına çıkıp röportaj vermesi hiç şık değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapması gereken en önemli şey istediği tip oyuncularda ısrar etmesi, gelen önerileri reddetmesi yoksa gidilen ilk profiller genelde bize uyacak profiller oluyor. Artık hocanın yıldızı da var gerekirse bunu da kullanmalı ve önerilerden ziyade kendi istediği tarzı aldırmalı.Bilmiyorum banamı öyle geliyor hocanın geçen günkü transfer açıklamaları dahil bana daha ders almış özelleştirilmesi yapmış gibi geldi umarım bunları eyleme döker
Beşiktaş'ını bu yine övmüştür yavOkan Buruk: "Beşiktaş maçında kırmızı karttan sonra beraberliği de bulduk. Ben orada kazanmayı da istedim. 10 kişiyle defansa geçip beklemek istemedim. İkinci golü atıp maçı kazanmak üzerine kadroyu yaptım. Yine de mağlubiyet bizi çok etkilemedi."
Puhahaha
Yandasla arkadaşlar o yüzden gidiyor muhtemelen misal erden ilerde arkadaş yandaşGalatasaray teknik direktörünün bir ağırlığı olur. böyle kanal Kanal gezmesi hoş değil hele de Galatasaray düşmanlarının karşısına çıkıp röportaj vermesi hiç şık değil
Beşiktaş'ını bu yine övmüştür yav
![]()
Okan'ınla mutluluklar kanksBeşiktaş'a gittiğinde eğer burdaysak konuşmak isterim
![]()
Kanal kanal geziyor hep ayni seyleri soruyorlar ayni seyleri analtiyorGalatasaray teknik direktörünün bir ağırlığı olur. böyle kanal Kanal gezmesi hoş değil hele de Galatasaray düşmanlarının karşısına çıkıp röportaj vermesi hiç şık değil
Beşiktaşa 2 kere şampiyonluk veren fatih terim'e de büyük besiktasli diyebilir miyiz?Okan'ınla mutluluklar kanksBeşiktaş'a gittiğinde eğer burdaysak konuşmak isterim
![]()
İmparator Fatih Terim o takım da oynamadı.Hamza Hamzaoğlu ile aynı Avrupa başarısı yakalamış bu hocayı çok büyütüyosunuz.Şu an sizler bile Okan Beşiktaş'a gitmez diyemiyo musunuzBeşiktaşa 2 kere şampiyonluk veren fatih terim'e de büyük besiktasli diyebilir miyiz?
İmparator Fatih Terim o takım da oynamadı.Hamza Hamzaoğlu ile aynı Avrupa başarısı yakalamış bu hocayı çok büyütüyosunuz.Şu an sizler bile Okan Beşiktaş'a gitmez diyemiyo musunuz![]()