Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.866
- 3.780
- 498
Yok, iyi oynuyordu.Zaten çok kötü oynuyordu. Her topu geriyr oynuyor. Karşısında sanki topçu var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok, iyi oynuyordu.Zaten çok kötü oynuyordu. Her topu geriyr oynuyor. Karşısında sanki topçu var
Fb nin ne soru işareti olacak onlarda mı hakemler tarafından doğranıyolar ne diyo bu yaw
onu bu adam demeyecek işte yönetim denilen vasıfsızlar sürüsü diyecek. Bu adam sadece saha içinde kalabilecek ki yaptığı hatayı da eleştirelim iyileri de övelim.Abi iptal edilen gol enteresan. Saçma sarı kart bu ligde zaten veriliyor sözlere Sallaiyle başlamak ne alaka yani. Vur yumruğunu masaya benim golüm iptal edildi de ana fikir bu olmalı yemişim sarısını
Fb nin ne soru işareti olacak onlarda mı hakemler tarafından doğranıyolar ne diyo bu yaw
Yeni nesil Ahmed Arif Kesen yeminlesadriiiiiiii
Objektif bakmağa çalışıyorum rengimsadriiiiiiii
Okan Buruk: “Gözlemci Halis Hoca’yı gördüm. ‘Sizi özledik’ dedim. Gerçekten iyi hakemleri özledik.
deney yapıyorsun gibi geliyor merakla takipteyimObjektif bakmağa çalışıyorum rengim
Kanka bu adam beni deli ediyo her hamlesi yanlış çünkü anlatmaya gerek yok her şey ortadadeney yapıyorsun gibi geliyor merakla takipteyim