GSC Haber Okan Buruk: "Skor 2-1 ise 3 atmamız gerekiyor. Oyuncularımla bunu konuşacağım"

Okan Buruk: "Bu kural herhalde bir tek bize uygulanıyor! Çok daha ofsayta benzeyen pozisyonları birçok takım gol attı, VAR odasından da uyarı gelmedi!"

1776542213389.webp

Abi iptal edilen gol enteresan. Saçma sarı kart bu ligde zaten veriliyor sözlere Sallaiyle başlamak ne alaka yani. Vur yumruğunu masaya benim golüm iptal edildi de ana fikir bu olmalı yemişim sarısını
onu bu adam demeyecek işte yönetim denilen vasıfsızlar sürüsü diyecek. Bu adam sadece saha içinde kalabilecek ki yaptığı hatayı da eleştirelim iyileri de övelim.

Okan Buruk: "Önümüzdeki hafta derbi maç var hangi hakem gelecek diye düşünmeden edemiyorsun hepsi formsuz. Allah yolumuzu açık etsin yani bizim 3. kez golümüz iptal edildi. Daha çok gol atmamız gerekiyor 2-1 ise 3 atmamız gerekiyor. Oyuncularımla bunu konuşacağım."

Hocam mikrofon başına geçti bırakmıyor yargı dağıtmaktan imtina etmedi.

deney yapıyorsun gibi geliyor merakla takipteyim
Kanka bu adam beni deli ediyo her hamlesi yanlış çünkü anlatmaya gerek yok her şey ortada

Hakem mallığı denk gelince her bokun o hataya bağlanıp işin içinden çıkılmasını istemiyorum ayrı değerlendirilmeli

Evet operasyon çekildi ✅
Okan yine kepazeydi ✅
Operasyon çekildiği için okan kepazeydi ❌

Okan Buruk: "Taraftarın oyuncuların yanında olmalarını göstermeleri çok önemliydi.. Sosyal medya bazen insanı yanıltıyor, biz buraya geldiğimizden beri taraftarın bana, oyuncularıma, Galatasaray'a olan sevgileri, ilgileri, otelin önünde, maçta bu desteği hep görüyoruz. Gerçekten onların yanınızda olduğunu görmek de enerjimizi yükseltiyor. Icardi de onlardan biri. Icardi'yi de bağırlarına bastılar, desteklediler. İyi performans ortaya koydu."

Okan Buruk: "Bu stresli dönemleri zaman zaman yaşıyorsunuz. İstediğiniz oyunları ortaya koyamıyorsunuz. Ama bundan sonraki haftalarda çok daha iyi bir Galatasaray olacağını düşünüyorum."

Okan Buruk: "Şu an tabii iyi oynamak önemli ama kazanmamızın gerektiği bir dönemde de yolumuza devam ediyoruz. Kazanmak birinci öncelik oluyor biraz daha. İyi oyunla birlikte kazanmak bizi çok mutlu ediyor tabii ki ama Galatasaray o dominant oyununu ortaya koyması için oyuncuların daha fresh, daha diri ve daha aç olmaları gerekiyor. Bundan sonraki haftalarda bunu biraz daha fazla ortaya koyacağız."

abi osimhen niye oynamamış durumu nedir bunu açıkla hocam geç bunları önemsiz şeyler bunlar

Ya bırak eyyamcı, Halismiş muhlismiş ne anlatıyorsun, sanki o da az hakkımızı yemiş gibi. Bir an evvel bu yönetimle beraber kol kola gitmenizi umucam, GS'nin tarih boyu bu denli tedirgin edici bir final performansı olmamıştı. 7 maçtır gol atamayan bomboş takımdan golü yedin, kaleye doğru düzgün gidemedin koca maç. Fb ve Samsun maçlarında sıfır çeksen şaşırmayacak hale geldik.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt