GSC Haber Okan Buruk: "Skor 2-1 ise 3 atmamız gerekiyor. Oyuncularımla bunu konuşacağım"

bence torreira'nın yetersizliğini ayda 1 uruguay'dan görüp şl performansına rağmen milli takıma almayan adamlara ''hoca'' demeliyiz sadece. yaşına hürmeten okan ağbi demeyi daha doğru bulmaktayım

Okan Buruk: "Bu stresli dönemleri zaman zaman yaşıyorsunuz. İstediğiniz oyunları ortaya koyamıyorsunuz. Ama bundan sonraki haftalarda çok daha iyi bir Galatasaray olacağını düşünüyorum."
Valla hocam stressiz bir mac izledim mi 2026 yilinda emin degilim.

Gecmis sezonlarda bu tip maclarda ilk yaridan 3-0 domine oynayip her ihtimali olusmadan bitiriyorduk. Bu eksildi.

hocaya kıyağım olsun daha az gol yemek de iyi 1 çözüm olabilir

Hocam bu söylemekle olacak iş mi bu nasıl açıklama. Gol için varyasyonlar üretmek, taktikler üretmek değil mi senin amacın. Söylemekle nasıl olacak o is anlamadım ben. Ayrica şu takım her gün şut çalışsın artık düzgün bomba gibi bi gol atamıyoruz ya. Ceza sahası dışından şut tehdidi oluşturamıyor bu takim.

Başında sadece adı yönetim olan bir şey var adam sahipsiz gibi
Orası öyle ama hoca 4 senedir yönetim batırdığı zamanlarda kalkan olma huyu var.
bir de kankası kavukçu ihodan memnunum demişti
Hoca da yönetimden şikayetçi değil sanki en azından hiçbir söyleminde bunu belirtmedi

Hoca sende en az yönetim kadar suçlusun kusura bakma. Yönetim hakkımızı savunamaz sende anca futbolculara şunu yap bunu yap dersin. Adamı çalıştırmazsan nasıl yapsın

Geri
Üst Alt