- 3 Temmuz 2012
- 135.357
- 84.930
- 5.198
yuhh@Alper Altun
Şu açıklamayı görünce Okan hoca az bile söylemiş dedim ben de
Ekli dosyayı görüntüle 280913
Irkcı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuhh@Alper Altun
Utandim ya izlerken. Rezillik.
Tercümanida jungle'i ormanla tecrüme ediyor. He anasinin ormani.@Alper Altun
Bunu bilmiyordum la, iyi demis o zaman hoca. Kendi adima utandim bu seferniye renktaş utandın
crying one bizim için orman , sana kenarında maymun gibi tepiniyolar dediğine tepki olarak hak edene az bile söylediği şeyler için mi utandın ?
Diyebileceği bir şeyi yok mou'nun çıkıp yenseymiş bir kere o zaman , geçelim o işleri bir şey derse anca gülerler adama zaten.Guardiola,Klopp bunla dalga geçiyordu şimdi burda geldi Okan Buruk dalga geçiyor yarın bir gün arabistana geçince el bilmem dalga geçmeye başlayacak o yüzden otursun kendi haline ağlasın önceAnlatamiyorum herhalde, Okan Buruk Mourinho'un seviyesine dusmesin diyorum cunku onun ne yaptigini herkes goruyor. Yarin Mourinho'da Okan'a bir lakap takabilir, hadi onun seviyesizligi deriz bizim Okan bu toplara girmemeli fazla. Ciksin takimin neden top oynayamadigina kafa yorsun haftalardir bir oyun yok ortada.
direk burdan ilerlemeliyizResmî hesabımız ırkçı çingeneyi Türk düşmanlığı ile suçlamalı derhal