GSC Haber Okan Buruk: "Slavko Vincic, Türk hakemlerinden daha kötü"

Stadyum ortamı için jungle dedi.. Bundan sonra Türk hakemleri aynı şekilde devam ederse sirk devam eder dedi.. 2.dakikadan itibaren Yusufa sarı kart aldırmaya çalıştılar dedi, temiz değiller dedi..

Normalde Okan ın sözlerini tasvip etmem ancak bu oe na az bile söylemiş..

Adam her alanda Türkü dışlıyor aşağılıyor ılık götlüleri dışarı alabiliriz

Mou itinin açıklamalarını gördünüz mü ? Başka zaman niye konuşmuyor diyorsunuz ? Aslan gibi konuşmuş, neyin kovulma korkusu zaten yüzde 80 şampiyon oldu. Kimlerin ne olduğu belli oluyor

mourinho denen ağlak herifin açıklamalarını gördüm şimdi. okan hocam az bile demiş. okan hocayı bu açıklamalarından dolayı suçlu gören olursa mourinhonun açıklamalarının tamamını dinlesin.

ilk macta basın toplantısından kacmıstı

mourinho

Crying one çok ağır bir laf mı bir kere Guardiola bu tonda atışmadı mı bununla, adam bizimkilere maymun, beceriksiz, operasyoncu diyor resmen

niye renktaş utandın
crying one bizim için orman , sana kenarında maymun gibi tepiniyolar dediğine tepki olarak hak edene az bile söylediği şeyler için mi utandın ?
Bunu bilmiyordum la, iyi demis o zaman hoca. Kendi adima utandim bu sefer 😁 Durduk yere soyledi zannettim.

Anlatamiyorum herhalde, Okan Buruk Mourinho'un seviyesine dusmesin diyorum cunku onun ne yaptigini herkes goruyor. Yarin Mourinho'da Okan'a bir lakap takabilir, hadi onun seviyesizligi deriz bizim Okan bu toplara girmemeli fazla. Ciksin takimin neden top oynayamadigina kafa yorsun haftalardir bir oyun yok ortada.
Diyebileceği bir şeyi yok mou'nun çıkıp yenseymiş bir kere o zaman , geçelim o işleri bir şey derse anca gülerler adama zaten.Guardiola,Klopp bunla dalga geçiyordu şimdi burda geldi Okan Buruk dalga geçiyor yarın bir gün arabistana geçince el bilmem dalga geçmeye başlayacak o yüzden otursun kendi haline ağlasın önce

hocamiz bugün baya sinirli

Portekiz çingenesi yedek kulübemize maymunlar gibi zıplıyorlardı dedi yav. Ne saçmalıyorsunuz siz? Az bile dedi.

3 yıllık süreçte Okan Buruk'un en gereksiz açıklaması şu açıklama maalesef. Hiç gerek yok hocam hiç gerek yok. Sakin kalmalısın bak gereksiz çok gerginsin. Mourinho 'nun amacı sana zaten şu açıklamayı yaptırmak. Oyuna gelme. 6 puan öndeyiz. Sadec önündeki maça odaklan ve konsantre ol. Nasıl oyun kurarız bu kadar iyi defans yaparken nasıl atakta da gelişebilir im diye kafa yor. Oyun kurulumunda çalış. Boş ver Mourinho falan sen...

Vallahu Hayrul Makirin.. (Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır)

Okan Buruk: "Lemina ilk geldiğinde direkt ondan gelen bir şeydi zaten 'Ben üç dört gün hazırlanacağım' demişti. O maçta kullansaydık belki de onu sakatlayabilirdik. Ona hazırlanma süresi verdik, sonra oyuna sokalım dedik. Şu anki haliyle o zaman olsaydı listeye direkt onu yazardım. Onun için ve takım için en doğrusu oydu."

Geri
Üst Alt