Oguz Han Hemdal
Kırmızı Üye
- 16 Ekim 2009
- 2.429
- 777
- 1.683
Okan Hoca'nın bu yaptığına yanlış diyemem, morinyonun anlayacağı dilden konuşuyor. Yadırganacak tarafı yok bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clap emojisi nerdeHoca seviyeyi dusuruyor gereksiz yere, tamam Mourinho aglak ama senin bunu demen dogru degil. Birak taraftar dalga gecsin sonucta o da senin meslektasin.
Az bile söylemiş, adamın maç sonu açıklamalarına baksana. Takımın sinir uçlarıyla oynuyorlar, kolay değil. Rakip takımın teknik direktörünü tanımlarken rakip hoca demek eksik bir tanımlama oluyor. Başına farklı tamlamalar falan getirmek gerekiyor. Ormandı, maymundu, sirkti ağzına gelen söylemiş herif bizim takımaTop oynatmayinca rakip hocaya saldırıp prim yap. Küçük düşünce.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende yükseliş bekliyorum,ama yaptıkları transferlerin neredeyse hepsi hatalı bunu gördük. Yunus lemina birazda franky hariç bu takıma katkı verecek adam almadılar.daha kadro yeni oturuyor yav
sol bek sag bekinin ilk macı
leminanın ilk macı diyebiliriz
bundan sonra yükseliş bekliyorum ben takımdan
O aciklamayi henuz gormeden yaptigim yorum.Hayır abi ya adam maymun gibi diyor bizim yedek kulübeye bence iyi dedi
Gelecek sonra.Clap emojisi nerde
Yenecek susturacaktin. İşini sahada yapacaktı okan buruk. Yonetim ne dediyse yapti, karşılığı bu oyun olmamali. Saha içi iş yapsa mourinho bu aksam giderdi, ali koç giderdi. Yapamadi okan.Az bile söylemiş, adamın maç sonu açıklamalarına baksana. Takımın sinir uçlarıyla oynuyorlar, kolay değil. Rakip takımın teknik direktörünü tanımlarken rakip hoca demek eksik bir tanımlama oluyor. Başına farklı tamlamalar falan getirmek gerekiyor. Ormandı, maymundu, sirkti ağzına gelen söylemiş herif bizim takıma
hepsi hatalı derkenBende yükseliş bekliyorum,ama yaptıkları transferlerin neredeyse hepsi hatalı bunu gördük. Yunus lemina birazda franky hariç bu takıma katkı verecek adam almadılar.
Eren elmalı , Morata ?Bende yükseliş bekliyorum,ama yaptıkları transferlerin neredeyse hepsi hatalı bunu gördük. Yunus lemina birazda franky hariç bu takıma katkı verecek adam almadılar.
Mourinho'yu bugün bu takım 5 atsın yine susturamazsın. Bu adam öyle yüzsüz tamamen algı ile var olan bir adam. Teknik - taktik eleştirisi yaparız eyvallah ama senin yedek kulübene maymun derse, stadı sirk, orman gibi ifadelerle tanımlarsa orada virgülü koyar öyle devam edersin. Mou'nun açıklamasını görene kadar ben de benzer düşüncedeydim ama o açıklamalar beni, seni ya da herhangi bir Galatasaray taraftarını nasıl sinirlendiriyorsa doğrudan hedefinde olan bu adamı ve futbolcuları bizden çok daha fazla sinirlendiriyor. Adam sezon başından beri yemediği hakaret kalmadı ama sustu zaten, daha ne yapsın? Oyun olarak sabah akşam hepimiz eleştiriyoruz eleştireceğimiz kadar.Yenecek susturacaktin. İşini sahada yapacaktı okan buruk. Yonetim ne dediyse yapti, karşılığı bu oyun olmamali. Saha içi iş yapsa mourinho bu aksam giderdi, ali koç giderdi. Yapamadi okan.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan Buruk: "Mourinho'nun ağlaması biraz uzun sürdü! The Crying One... Ağlamasıyla meşhur. Hakemin odasına da girip ağladı!"
Okan Buruk: "Yabancı hakem konusunda biz karar veremiyoruz, onlar karar veriyor. Onlar ne karar veriyorsa da oluyor. Onlar gerekli başvuruları yapsınlar!
- Lemina'yı isteyip istemediği hakkında
Okan Buruk: "Ben hep istediğim oyuncuları aldım. Biraz hazırladık, 30 dakika oynattık, devamında 11 başlattık. Telefonda da konuşmuştuk gelmeden önce. Bu kadroyu isteyerek kurdum. Çok büyük başarılar birlikte kazanacağız."
Okan Buruk: "Lemina ilk geldiğinde direkt ondan gelen bir şeydi zaten 'Ben üç dört gün hazırlanacağım' demişti. O maçta kullansaydık belki de onu sakatlayabilirdik. Ona hazırlanma süresi verdik, sonra oyuna sokalım dedik. Şu anki haliyle o zaman olsaydı listeye direkt onu yazardım. Onun için ve takım için en doğrusu oydu."
Vincic?
Okan Buruk: "Bu kadar kötü performans gösteren derbi hakemi hatırlamıyorum. Galatasaray aleyhine özellikle. Verdiği fauller, vermediği eller. Her şeyi aleyhimize verdi Vincic."
Okan Buruk: "Mourinho'nun hoşuna tabii ki gidecektir çünkü Vincic tüm haklarını kendilerinden yana kullandı."
Okan Buruk: "Türk hakemlerinin hakkını yiyormuşuz, oyunu yavaşlatmada daha kötüleri de varmış."
Okan Buruk: "Sosyal medya üzerinden Galatasaray'ı karıştırmak için çok fazla çaba var. Galatasaraylılar da yapabiliyor, Galatasaraylı olmayanlar da yapabiliyor. Bizim birlik olmamız zamanı. Bir tane Galatasaray var. Rakibin neler yaptığını net biliyoruz. Galatasaray taraftarı takımı sahiplenmeli ve 5. yıldıza odaklanmalı!"
Ahmet kötü,franky bilmiyorum bu maç çok kötü,cuesta cok kötü ,lemina iyi taraftar aldırdı,morata belirsiz sakat,dönerse katkı verir.eren Defansif olarak iyi bence sadece alternatif olur.kutucu ve cuesta alternatif bile olamaz..hepsi hatalı derken
eren iyi
frank iyi
lemina iyi
morata iyi
ahmet idare eder mac alır
bi cuesta kötü diyebiliriz
diger isimler net katkı verecek
problem gabriel sara torreira mertensin form durumları
yükselmesi lazım
Mou direk hakaret etti hem takıma hem oyunculara. Mou kim rakip takımın TD'si. Doğal olarak ona TD'miz Okan hoca cevap verdi. Neden hep alttan alsın Okan hoca. Şu anda Okan hoca haklı olarak çok eleştiriliyor yetmiyor bir de rakip TD bunları diyor Okan hocada insa ve oyuncularına ve kendi emeklerine de laf ettirmemek en doğal hakkı.Anlatamiyorum herhalde, Okan Buruk Mourinho'un seviyesine dusmesin diyorum cunku onun ne yaptigini herkes goruyor. Yarin Mourinho'da Okan'a bir lakap takabilir, hadi onun seviyesizligi deriz bizim Okan bu toplara girmemeli fazla. Ciksin takimin neden top oynayamadigina kafa yorsun haftalardir bir oyun yok ortada.