GSC Haber Okan Buruk: "Slavko Vincic, Türk hakemlerinden daha kötü"

Ahmet kötü,franky bilmiyorum bu maç çok kötü,cuesta cok kötü ,lemina iyi taraftar aldırdı,morata belirsiz sakat,dönerse katkı verir.eren Defansif olarak iyi bence sadece alternatif olur.kutucu ve cuesta alternatif bile olamaz..
eren nasıl alternatif oluyor

kim var sol bekte :D

eren nasıl alternatif oluyor

kim var sol bekte :D
Jelert erenden daha meziyetli.eren hücuma asla katkı veremez.bugun defansif görevini yerine getirdi bunun için herkes memnun. Ama GS beki sadece defans yaparak başarılı olamaz. Jakops dönerse sağlam bir jakops ereni keser..

Jelert erenden daha meziyetli.eren hücuma asla katkı veremez.bugun defansif görevini yerine getirdi bunun için herkes memnun. Ama GS beki sadece defans yaparak başarılı olamaz. Jakops dönerse sağlam bir jakops ereni keser..
adam koşu attı top atınca gayet iyi

Buruk'un td'liğini + kişiliğini beğenmesem de birisi bu Mourinho'nun terbiyesiz, ukala ve manipülatif tavırlarına karşı durmalıydı. Tabi az zeki olsa öyle konuşur ki sözleriyle tasma takıp gezdirebilirdi bu Mourinho'yu ama Okan'da da o zeka yok, liseli düzeyinde laf sokmaya çalışmış.

adam koşu attı top atınca gayet iyi
Bugün lemina ve eren bence de takımın en iyisiydi hakkını vermek lazım,ama gelecek maçlarda ofansif katkısını görelim öyle konuşalım..kutucu bile ilk maçlarda beğenildi ben hiç bir maçta beğenmedim ve asla bizde oynayamaz demiştim..

Yenecek susturacaktin. İşini sahada yapacaktı okan buruk. Yonetim ne dediyse yapti, karşılığı bu oyun olmamali. Saha içi iş yapsa mourinho bu aksam giderdi, ali koç giderdi. Yapamadi okan.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk devrede 3 atmıştın sustu mu? 1 maç sonra devam ettiler.

Hocamın yanında saf kurma zamanı geldi

Bugün her türlü doğradılar bizi, sakin kalarak farkı 7 puan yaptık(ikili averaj)

Şimdi kafanı sadece sahaya ver hocam

Bir meslektaşına ne kadar kotu olursa olsun kariyeri belli bir adama boyle bel alti girmek yanlis

Hocanin nevri donmus haftaya pasayi yenemezsen bir yerde takilirsan
Bunu aleyhine kullanırlar

Okan'a biz kendi aramızda istediğimizi söyleriz istediğimiz gibi eleştiriz.

Ama bu onun bunun çocuklarına laf etti diye Okan'a vurmak hainliktir. Adamlar sezon başından beri her türlü p.çliği yapıyor. Özellikle şu Mourinho denen göt lalesi Okan ile ilgili demediğini bırakmıyor sezon başından beri. O şerefsiz itoğlu ite az bile laf söylemiş Okan.

Ben olsam daha ağır konuşurdum.

Geri
Üst Alt