- 23 Temmuz 2011
- 75.503
- 51.032
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha kadro yeni oturuyor yav
sol bek sag bekinin ilk macı
leminanın ilk macı diyebiliriz
bundan sonra yükseliş bekliyorum ben takımdan
Ne demişŞimdi mourinho çingenesinin açıklamalarını gördüm.
Az bile demiş.
eren nasıl alternatif oluyorAhmet kötü,franky bilmiyorum bu maç çok kötü,cuesta cok kötü ,lemina iyi taraftar aldırdı,morata belirsiz sakat,dönerse katkı verir.eren Defansif olarak iyi bence sadece alternatif olur.kutucu ve cuesta alternatif bile olamaz..
Ne demiş
Jelert erenden daha meziyetli.eren hücuma asla katkı veremez.bugun defansif görevini yerine getirdi bunun için herkes memnun. Ama GS beki sadece defans yaparak başarılı olamaz. Jakops dönerse sağlam bir jakops ereni keser..eren nasıl alternatif oluyor
kim var sol bekte![]()
adam koşu attı top atınca gayet iyiJelert erenden daha meziyetli.eren hücuma asla katkı veremez.bugun defansif görevini yerine getirdi bunun için herkes memnun. Ama GS beki sadece defans yaparak başarılı olamaz. Jakops dönerse sağlam bir jakops ereni keser..
Göreceğiz inşallah kafa yapısını degistirir gol ve asist katkısı verir,Trabzon'a ki hücum istatistiği ortada..Anadolu takımları ile yaptığımız maçlarda ne kadar hücum katkısı verecek Göreceğiz.adam koşu attı top atınca gayet iyi
Bugün lemina ve eren bence de takımın en iyisiydi hakkını vermek lazım,ama gelecek maçlarda ofansif katkısını görelim öyle konuşalım..kutucu bile ilk maçlarda beğenildi ben hiç bir maçta beğenmedim ve asla bizde oynayamaz demiştim..adam koşu attı top atınca gayet iyi
İlk devrede 3 atmıştın sustu mu? 1 maç sonra devam ettiler.Yenecek susturacaktin. İşini sahada yapacaktı okan buruk. Yonetim ne dediyse yapti, karşılığı bu oyun olmamali. Saha içi iş yapsa mourinho bu aksam giderdi, ali koç giderdi. Yapamadi okan.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi