GSC Haber Okan Buruk: "Slavko Vincic, Türk hakemlerinden daha kötü"

Hoca seviyeyi dusuruyor gereksiz yere, tamam Mourinho aglak ama senin bunu demen dogru degil. Birak taraftar dalga gecsin sonucta o da senin meslektasin.

edit: mourinho'nun aciklamasini simdi gordum bizim yedek kulubesine "maymun gibi zipladilar" demis. Sanirim hoca buna ithafen boyle konustu.

Dallama kulubede maymun gibi zipliyorlardi falan demis. Az bile soylemis Okan Hoca

Seviyeyi buralara çekmesi çok yanlış.

Ama asıl ben çok büyük başarılar yaşayacağız kısmına takıldım. 3. sezondayız. Hadi ilk yıl Avrupa yoktu, başarılıyız diyelim. Geçen sene, bu sene Avrupa namına elde hiçbir şey yok. Şu kadronun Avrupa Ligi'nde çeyrek finalden aşağıyı görmesi net başarısızlıktır. Bu sezon ben hala puan farkına rağmen bu takım eze eze şampiyon olur diyemiyorum. Sürekli sabit duran ya da geriye giden bir oyun. Yani bir başarı falan yok şimdiye kadar. Bundan sonra olacak gibi de durmuyor.

Yenseydik muhtemelen orgazma sebep olacak cümlelerin beraberlikte pek bir etkisi olmuyor be hocam.

insan utanir avrupadan elen gel kendi evinde bir tane pozisyonu birak 3 tane arka arkaya pas yapamadan derbiden ayrıl

Başlığa ya da haber içeriğine bu açıklamanın sebebini de eklemek gerekir. Mou'nun hakaretlerine karşılık bu açıklamaları yaptı Okan hoca. Ben bu sene şampiyon olacağımızı pek sanmıyordum çünkü geçen senelerden farklı olarak oyunumuzu bulduk dediğimiz yerde sakatlık vb. düşen performans ile oyunu oturtamadık. Artık haftada 1 maça düştük Okan hocam oyunu yükselt tekrar bu senede şampiyon ol bir şekilde. Ondan sonra artık sen de çık şu TR'den ve hem kendini hem ekibini geliştir Avrupa'da. İleride kendini ve ekibi geliştirdiğinde yarım kalan işin bu sefer Avrupa'da başarı için tekrar gelirsin.

Son düzenleme:
Mourimho ağlak biliyoruz da sen de az gözyaşı dökmedin be hoca

O veya bu şekilde her zaman sakin, espirili ve saygılı bir çizgisi vardı. Bu sezon bu adamı da delirtmeyi başardılar

İlk defa herhangi biriyle basın toplantısında bu derece papaz olduğunu görüyorum. İşlerin iyi gitmediğinin mühim bir göstergesi

Sende acun gibi taraftara oynuyorsun hazır değil dediğin lemina fenerin içinden geçerken senin hazırladığın futbolcular tel tel döküldü

Okan biraz saçmalamış.
Türk hakemi olsa leminanin pozisyonuna penaltı verebilirdi.

Mac'tan sonra yabancı hakem istediniz ve hala 6 puan öndeyiz dese, kimse bir şey demeyecek. herkes daha çok fenere yüklenecek.

Skor lehimize iken çok saçma bir açıklama olmuş. Yarın öbürg ün türk hakemi gelip bizi doğrasa ne olcak. her hallukarda açık kapı bırakmalıydı

Türk hakem olsa maalesef Leminaya penaltı çalarlardı.

Hatta ileri gidiyorum Musleraya yapılan faulde gol verebilirlerdi.

Faul pozisyonlarında ise muhtemelen başına bir şey gelmesin diye eyyamcılık yaptı.

Özetle yabancıdan devam etme imkanımız olsa.

Bu macta da gorduk ki sadece kendi ihtiraslarini dusunuyorsun. Kenarda iki yasindaki cocuklar gibi tepinmen hos degildi.

Şunu söylersen gidipte konuşmaya hakkın olmaz hakemlerle alakalı.Tr hakemlerinden kötü neyini gördün.Biraz top oynatabilseydin zaten maçı kazanırdık.Altın tepsi ile eline geldi yine yapamadın.

Büyük ihtimal yine maçımızı yönetecek. Yanlış söylemler bunlar hoca

Geri
Üst Alt