GSC Haber Okan Buruk: "Slavko Vincic, Türk hakemlerinden daha kötü"

öyle bir iddiam yok

mourinho şerefsizine sallarken de sana soracak hali yok kimsenin

Anlatamiyorum herhalde, Okan Buruk Mourinho'un seviyesine dusmesin diyorum cunku onun ne yaptigini herkes goruyor. Yarin Mourinho'da Okan'a bir lakap takabilir, hadi onun seviyesizligi deriz bizim Okan bu toplara girmemeli fazla. Ciksin takimin neden top oynayamadigina kafa yorsun haftalardir bir oyun yok ortada.

Mourinho kart aldirmak için maymun gibi 20. saniyede zipliyordu açıklamasına ne demeliydi? Bana Okan savundurtmayin

bunların yüzlerine her fırsatta vurmak gerek

arap isoyu nasıl rencide etmisti hocam

sıra bunda

Mourinho ahlaksızı atmosfere jungle falan diyerek aklınca laf soktu, kulüp olarak bize ithamlarda bulundu maç sonu. Her ne kadar bu dili sevmesem de Mourinho hak ediyor bu sözleri. Yine de bu gereksiz insanla bu üslupla muhatap olmasa iyiymiş.

Galatasaray takımının emeklerine laf edip duruyor Okan hoca az bile söylemiş , yöneticilerde konuşmalı bu şekilde

Utandim ya izlerken. Rezillik.

Normalde tasvip etmem ama Mourinho ağlağı bunu fazlasıyla haketti. Tabi hoca bunu söyledikten sonra takımı şampiyon yapması farz oldu

hakem hakkinda haksiz

mourinho hakkinda hakli

diye düsünüyorum

Bugüne kadar hep bu maçı düşünmüş Okan hoca. Fena bi sonuç almayınca da sinirleri baya boşalmış, bence durum bu.

Hocam onlarin seviyesine dusme. Kendi tarzinda lafini sokabilirdin.

Crying kısmını güzel telaffuz edeydin bari hoca...

sahaya odaklanman lazım... boş laflar bunlar

Ne yani o zirto her dedigi serbest oluyor. Bizim hoca biresy diyince seviye. Bizim hocada bikere ayar versin biresy olmaz.

Mourinho belli ki biseyler demis yoksa böyle tepki vermezdi hoca.

@Alper Altun

Şu açıklamayı görünce Okan hoca az bile söylemiş dedim ben de
1740428679473.webp

yani bak 50 dakikadır olumsuz atanlar buna da baksınlar aynı zamanda.İşte bundan da bahsediyorum yok inter clsi falan filan bilmem ne o kadar başarın var -10 senedir bok gibi hoca orası ayrı- ama yani gidip iki maçta rakibinden 1 puan aldığın için böyle normal bir hoca tarafından billur geçiliyor seninle çıkıp bir şey de diyemezsin yani.O yüzden bugün kazanamadık diye yangın yapmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt