GSC Haber Okan Buruk: "Sporting’in 19 yıl sonra şampiyon olmasında benim de payım var"

Yorumları yaparken izlediniz mi diye sormak istiyorum o bölümü? Soru portekizli gazeteciler tarafından geliyor... başakşehir ile sporting e karşı oynadınız ilk maç şöyle oldu 2. Maçta yendiniz ne düşünüyorsunuz diye... ardından esprili bir şekilde bu açıklamayı yapıyor ve burada iyi karşılanacağımı düşünüyorum diyor. Ve oradaki herkes portekizli gazeteciler dahil gülüyor... sanırım bir tek bizim taraftarlar burada olayı abartıyor...

Yorumları yaparken izlediniz mi diye sormak istiyorum o bölümü? Soru portekizli gazeteciler tarafından geliyor... başakşehir ile sporting e karşı oynadınız ilk maç şöyle oldu 2. Maçta yendiniz ne düşünüyorsunuz diye... ardından esprili bir şekilde bu açıklamayı yapıyor ve burada iyi karşılanacağımı düşünüyorum diyor. Ve oradaki herkes portekizli gazeteciler dahil gülüyor... sanırım bir tek bizim taraftarlar burada olayı abartıyor...
Okuma huyumuz azıcıktıda
Yeni reels muhabbetlerinden sonra insanların uzun metrajı dinleme kapasitesi de yerlerde

Okuma huyumuz azıcıktıda
Yeni reels muhabbetlerinden sonra insanların uzun metrajı dinleme kapasitesi de yerlerde
Son zamanlarda gördüğüm en önemli tespit pembe panter abi

Hakikaten sabır katsayımız iyice diplere düştü,her şeyi 6-7 saniyelik videolara indirgiyoruz bu da insanların fikirlerinin çoğu zaman son derece yüzeysel ve düz mantık olmasına yol açıyor

Ab
Abarti değil içindeki kin ve nefreti kusma fırsatı. Baslik hater turnusollugu adına çok iyi olmuş. Zaten yazanlar Okan CL alsa bile Kulp bulacak adamlar farkkettiysen

begenmiyorsaniz city ya da reali tutabilirsiniz kardesim

Okanb yi çok beğenmediğimi herkes bilir ama bu olay gereksiz büyütülmüş. Espiri yapmış işte bırakın rahat davransın stresliyken sıçıyoruz çünkü.

Sportingin cl rekoru kırmasında da payın olmaz umarız ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt