Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Biz yine eksiklerini söylemeye devam edeceğiz ama Ergin hocamın da dediği gibi şampiyonlar kutlanır. Tebrikler hocam sonuna kadar hakettin bu şampiyonluğu. Şikeci itlere bilezik gibi geçirişlerin de beni benden aldı ayrıca.

yamalı kadroyla şampiyon yaptı büyük iş cidden. bir kere tökezleseydik takım dağılırdı. lig gitseydi avrupa'da başarısız sayılacak bir performansla yollar ayrılırdı. ama bu sene efsane sayılabilecekken fener maçı tad kaçırdı. yedek kulübesine gömülüp kalması maç sonrası fazla centilmen olması. umarım fener maçı hem kulüp hem kendisi için hayırlı mağlubiyet olmuştur. gerekli çıkarımlar yapılır. okyanusu geçip derede boğulmadık şükür.

sevgili hocam özeleştiri yapan birisin belli lakin lütfen ekibine takviyeler yap ve oyun okuma oyuncu degısıklıgı konularında egitim al

GOhhcN8WgAAChQA

Avrupa'da başarısız gibi görünüyor ama Bayern maçında oç portekizli hakkımızı gasp etmese farklı bir senaryo konuşuyor olabilirdik. Kendi özeleştirisini yapıp önümüzdeki sene daha iyi bir sonuç almalı. Lig şampiyonluğu tek başına yeterli olmaz artık.

hocam bu takım fizikli oyuncularla daha iyi

yeterine kilit açacak adam var

presi üst seviyeye ıkaracak ikili mücadele gücü yüksek adamlar aldır

Sampiyon hoca tebrik edilir. Ediyoruz. Resmi maclar baslasin bokunu cikarmadan elestirmek istedigimiz yerde elestiricez. Ben ders almam ders veririm moduna girip erken yasta Terim gibi futbolu unutmasina izin vermeyelim.

Yonetim de hocanin sadece futbola odaklanmasi icin imkan yaratmali artik. Takimi, klubu savunacam diye enerjisini abuk subuk seylere harcatmamalilar.

avrupa kupası almak o kadar kolay iş değil. çeyrek veya yarı final görmesi de ilk aşamada yeterli olacaktır

hatalardan ders alıp kendisini geliştirirse neden olmasın?

fatih terim kupayı getirene kadar 4 sene sabredildi

bu süre okan buruk için de verilmeli
Avrupa'da başarısız gibi görünüyor ama Bayern maçında oç portekizli hakkımızı gasp etmese farklı bir senaryo konuşuyor olabilirdik. Kendi özeleştirisini yapıp önümüzdeki sene daha iyi bir sonuç almalı. Lig şampiyonluğu tek başına yeterli olmaz artık.
İŞTE GERCEK 1 GALATASARAYLI :tbr:

Geri
Üst Alt