Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

GOhhcN8WgAAChQA
Barış bile değişikliğe anlam veremedi. bende dahil, barış ne alakaa diye bön bön baktık.

biraz genel kültür, tarih falan bilmek şart

Kötü günler bitti sırada daha kötü günler var

Aklima geldikce okan istifa yazacagim. Bu rezaleti aciklamali. Korkak.

sinirimi atamıyorum anasını satayım
her yorum bir tokat şeklinde sayaçmetre yapılsın konu başlığına

jk'a yenil trabzona yenil gümrüğe yenil rizeye yenil
ama
1 puan yetiyorken hem de böyle bi sezonda bunlara yenilme ulan yenilme !

Hemde 10 kişilerdi.altin tepside sunuldu maç bize.hicbirsry yapmadik

Yazdım tekrar yazıyorum haftaya Konya 'yı 15-0 yenip şampiyon olsa bile yollar ayrılmalı

Kopenhag maçındaki gibi mi

Prag maçındaki gibi

Bekleyin bekleyin ders çıkartır!!

İnşallah sadece maçı satmıştırsınız, açıklamalarına bakınca büyük oynamışsınız.

Dalga gectigimiz ismail kartal 10 kisi ile.yendi okan buruku. Kovulmasi icin daha ne olmasi gerekiyor?
d5791fa0beeb4d21aa59a0ea60b05a11.jpeg

Ben nerde sövmüşüm iftiracı herif :D
burda
Bu takımda gelişim gösteren sadece 2 oyuncu oldu.

Boey ve Barış Alper.

Geri kalanlar ya geriledi ya aynı kaldı.

Özellikle Icardi adlı arkadaşın Psg'den geldiği haliyle arasında uçurum var. Sakatlık makatlık demesin kimse 1 senedir sahada geziyor göbeğini sallayarak herif.

Peki sayın Okan Buruk'a sormak lazım, neden futbolcular ilerlemiyor? Gelen geri gidiyor, yavaşlıyor. Ve sen neden 1 yıldır sahada yürüyen Icardi'yi tek bir maçta bile kesemiyorsun?

Şimdi çıkıp Konya'ya 20 gol de atılsa, tatsız bir şampiyonluk. Ki Konya maçında beraberliği koparabilir mi takım muamma.
:emrah:

Bu takımda gelişim gösteren sadece 2 oyuncu oldu.

Boey ve Barış Alper.

Geri kalanlar ya geriledi ya aynı kaldı.

Özellikle Icardi adlı arkadaşın Psg'den geldiği haliyle arasında uçurum var. Sakatlık makatlık demesin kimse 1 senedir sahada geziyor göbeğini sallayarak herif.

Peki sayın Okan Buruk'a sormak lazım, neden futbolcular ilerlemiyor? Gelen geri gidiyor, yavaşlıyor. Ve sen neden 1 yıldır sahada yürüyen Icardi'yi tek bir maçta bile kesemiyorsun?

Şimdi çıkıp Konya'ya 20 gol de atılsa, tatsız bir şampiyonluk. Ki Konya maçında beraberliği koparabilir mi takım muamma.
allah belanı versin hain

Zirveye oynayabilecek takımlarda 3.5 sezon (1.5 sezon Başakşehir ve 2 sezon Galatasaray) geçirdi Okan Hoca ve bu 3.5 sezon içinde 3 lig şampiyonluğu kazandı

Ki Akhisar gibi bir takımla Türkiye Kupasını da kazandı

Geri
Üst Alt