Targutay Sabancı
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 11.190
- 8.010
- 1.898
sen sallıyordun sanki
Pek sallamadım okan hocaya diğer feramuz salladıysa onla filan karıştırıyorsundur

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen sallıyordun sanki
Barış bile değişikliğe anlam veremedi. bende dahil, barış ne alakaa diye bön bön baktık.
hocanın da size ihtiyacı vardı@Emrah Duvar , @Melih Sönmez ve @Cafer Güney ile birlikte şampiyon hocamızın arkasında olduğumuzu deklare etme kararı aldık.
Kötü günler bitti sırada daha kötü günler var
Aklima geldikce okan istifa yazacagim. Bu rezaleti aciklamali. Korkak.
sinirimi atamıyorum anasını satayım
her yorum bir tokat şeklinde sayaçmetre yapılsın konu başlığına
jk'a yenil trabzona yenil gümrüğe yenil rizeye yenil
ama
1 puan yetiyorken hem de böyle bi sezonda bunlara yenilme ulan yenilme !
Hemde 10 kişilerdi.altin tepside sunuldu maç bize.hicbirsry yapmadik
Yazdım tekrar yazıyorum haftaya Konya 'yı 15-0 yenip şampiyon olsa bile yollar ayrılmalı
Kopenhag maçındaki gibi mi
Prag maçındaki gibi
Bekleyin bekleyin ders çıkartır!!
İnşallah sadece maçı satmıştırsınız, açıklamalarına bakınca büyük oynamışsınız.
Dalga gectigimiz ismail kartal 10 kisi ile.yendi okan buruku. Kovulmasi icin daha ne olmasi gerekiyor?
burdaBen nerde sövmüşüm iftiracı herif![]()
Bu takımda gelişim gösteren sadece 2 oyuncu oldu.
Boey ve Barış Alper.
Geri kalanlar ya geriledi ya aynı kaldı.
Özellikle Icardi adlı arkadaşın Psg'den geldiği haliyle arasında uçurum var. Sakatlık makatlık demesin kimse 1 senedir sahada geziyor göbeğini sallayarak herif.
Peki sayın Okan Buruk'a sormak lazım, neden futbolcular ilerlemiyor? Gelen geri gidiyor, yavaşlıyor. Ve sen neden 1 yıldır sahada yürüyen Icardi'yi tek bir maçta bile kesemiyorsun?
Şimdi çıkıp Konya'ya 20 gol de atılsa, tatsız bir şampiyonluk. Ki Konya maçında beraberliği koparabilir mi takım muamma.
allah belanı versin hainBu takımda gelişim gösteren sadece 2 oyuncu oldu.
Boey ve Barış Alper.
Geri kalanlar ya geriledi ya aynı kaldı.
Özellikle Icardi adlı arkadaşın Psg'den geldiği haliyle arasında uçurum var. Sakatlık makatlık demesin kimse 1 senedir sahada geziyor göbeğini sallayarak herif.
Peki sayın Okan Buruk'a sormak lazım, neden futbolcular ilerlemiyor? Gelen geri gidiyor, yavaşlıyor. Ve sen neden 1 yıldır sahada yürüyen Icardi'yi tek bir maçta bile kesemiyorsun?
Şimdi çıkıp Konya'ya 20 gol de atılsa, tatsız bir şampiyonluk. Ki Konya maçında beraberliği koparabilir mi takım muamma.
bu yeni feramuz kim, kuzenin mi?allah belanı versin hain
bunlar iyi gün taraftarı ünsalımallah belanı versin hain
Uzaallah belanı versin hain
Pek sallamadım okan hocaya diğer feramuz salladıysa onla filan karıştırıyorsundurO da sallamadıysa bilemem. @Feramuz Kayalar
O isim ne lan, dogru duzgun birinin ismini alsaydin bari. Hic sevmedigim bi uyenin ismi.
tanımıyorumbu yeni feramuz kim, kuzenin mi?
Eskiden severdim. Artik -@Feramuz Kayalar 'ı sevmez mısın
Eskiden severdim. Artik -
Tokat atacak 1 yuz bulursan atKonya'ya gittiğimde fazladan 2 tokat da senin için atarim