Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

100 tane okan hocayı eleştirecek sebep varken sırf artniyetli olanlar kendini nasılda belli ediyor :)
2-3 gündür mabaddan sebep uydurup okan hocaya çakmaya çalışıyor arkadaşlar.

biz istemiyoruz diyin kardeşim akbaba gibi başarısızlık bekleyeceğinize.

Hocam sana bir Rashica transferi çok görüldü kusura bakma 100 kez Rashica demişsindir ama diyecek bir şey yok çok gördüler.... Başarıyla giden düzeni bozmayı çok seviyoruz.

Hocam sana bir Rashica transferi çok görüldü kusura bakma 100 kez Rashica demişsindir ama diyecek bir şey yok çok gördüler.... Başarıyla giden düzeni bozmayı çok seviyoruz.
Her istediği alınıyor üstüne istemiyor diye zani bile gitmişken katılmıyorum.

Bir daha ağzından oyuncu ismi duymak istemiyorum. Konuşma arkadaş sorulsa da konuşma. Ayrıca Yunus Barış sevdasından vazgeç.

valla okan buruk son 1.5 yıldır yaptıklarıyla benim gönlümü kazandı da transfer konusunda ağlayacak son adamlardan biridir heralde ülkede. 1 eksik, 1 fazla, ligin en iyi 1-6-9'u kendisinde hala, bi zahmet geri kalanını da iyi sentezleyip başarılı olacak.

Defansif bir 8 numara alinmadan sezona baslanir ve sampiyon olursak Okan hocayla 10 yillik sozlesme yapsinlar. Bu kadar kotu bir kadro planlamasini sampiyon yapmak mucizeyle es deger olur. Diger taraftan sezon sonunu gormeme ihtimalide ayni derecede yuksek.

Şöyle düşün Torreira-Gedson olsa nasıl olurdu 1 adam bazen çok önemlidir.
Evet çok iyi olurdu ama rashica yerine bir 10 bakılıyor muhtemelen şimdi gedson benzeri bir adam getirerek yanına torreiranın rashicanın defansif katkısını buradan çözebiliriz gibi geliyor bunu hoca düşünecek en nihayetinde zaten benimkisi bir fikir bu arada illa öyle olur demiyorum. Bence 10 numara almak için vazgeçtiler.

Ortasaha aldıramadın ağırlığını koyup.Şimdi sergio berkanla oynarsın zıça zıça.2 senedir aynı takım var neredeyse hala 2 pas yapamıyor takım.

Transfer konusunda hocaya fazla diyecek bisey yok zira onun alani futbol. Kalan haftalarda orta saha için bastirmasi lazim

Işık vermiyor. Takımın başında sezon sonunu getireceğini sanmıyorum.

Kafası cok karişik. Su macta stoperleri mi dinlendirirsin mertens, kerem gibi her mac oynattigin adamları mi. Ne biliyim dubuayı koy boeyi dinlendir. Zaha, icardi, halil, bakambunun aynı anda sahada oluşları vs. Çok anlamsız.

Birkac mac daha bekleyelim de bu sene çok sıkıntılı geçecek gibi.

Şu halil dervişoğlu'nu her maç oynatmak zorunda değilsin hoca. yeter artık

Geri
Üst Alt