- 18 Mayıs 2011
- 19.811
- 10.418
- 1.688
Senin yazdığın benim cevabım üzerine ne alaka? Ayrıca niye oynatmasın? Adam hazırsa oynatıyor zaten..Oynatmayacaksan niye aldin bu kadar adami? Sus bitkisi mi bunlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin yazdığın benim cevabım üzerine ne alaka? Ayrıca niye oynatmasın? Adam hazırsa oynatıyor zaten..Oynatmayacaksan niye aldin bu kadar adami? Sus bitkisi mi bunlar?
Evet daha önce terimciydik. Şimdi okancıyız. Biz hep takımın arkasındayız destekliyoruz. Allah şükür mahcup olmadık şu ana kadar Fatih hoca 9, Okan hoca henüz 1 şampiyonluk aldı. Henüz hikayenin başındayız bir sürü şampiyonluk ve kupa daha alacağızGecen sezon Terimcilerden sonra Okancilar turedi hatta bir kismi saf degistirdi diye dusunuyordum ki hakliymisim. Bir tek takimci olamiyoruz zaten.
Hangi adamı oynatmıyor açık açık yaz, gelip hazır olan sakat olmayan hangi adamı oynatmıyor? Tamamen dikkat çekmek için yazıyorsunuz başka hiçbir şey değilOynatmayacaksan niye aldin bu kadar adami? Sus bitkisi mi bunlar?
Bravo sizeEvet daha önce terimciydik. Şimdi okancıyız. Biz hep takımın arkasındayız destekliyoruz. Allah şükür mahcup olmadık şu ana kadar Fatih hoca 9, Okan hoca henüz 1 şampiyonluk aldı. Henüz hikayenin başındayız bir sürü şampiyonluk ve kupa daha alacağız
Iki kisi konusurken ucuncuye ne yapmak duser bilir misin?Hangi adamı oynatmıyor açık açık yaz, gelip hazır olan sakat olmayan hangi adamı oynatmıyor? Tamamen dikkat çekmek için yazıyorsunuz başka hiçbir şey değil
Burası forum, gelip hocanın sayfasına yazarsan cevap yazarımIki kisi konusurken ucuncuye ne yapmak duser bilir misin?
Tamam ben sorayım kimi oynatmadı hoca?Iki kisi konusurken ucuncuye ne yapmak duser bilir misin?
Ac kendin bak bana ne soruyon. Bi suru kisi giydirmedi mi hocaya niye oynatmiyosun yeni gelenleri diye? Niye kendini savunmak zorunda kaldi?Tamam ben sorayım kimi oynatması hoca?
Kim kim isim versene bana? Forma süresi almayan kim var bugüne kadar?Ac kendin bak bana ne soruyon. Bi suru kisi giydirmedi mi hocaya niye oynatmiyosun yeni gelenleri diye? Niye kendini savunmak zorunda kaldi?
UzatmaKim kim isim versene bana? Forma süresi almayan kim var bugüne kadar?
Bulamadın mı cevabı?Uzatma
Bulamadim yardim etBulamadın mı cevabı?
Olmayan şeyi bulamazsın. Yardıma ihtiyacın yok.Bulamadim yardim et
Yaw git isine sabah sabah manyak misinOlmayan şeyi bulamazsın. Yardıma ihtiyacın yok.
Bu plansizliga ve manasiz kanat bolluguna rağmen Hocamız yine başarılı olacaktır bencede.Elinde her imkan var üstüne koyarak devam edecektir şüphemiz yok