Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Şu kadro ile hiçbir bahanen kalmadı hocam. Böyle kadro kimseye verilmedi bu kulupte. Lutfen bizi yine kısır döngüye sokma

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

bugün molde'nin teknik direktörü galatasaray'ın başında olsaydı maç 6/7-0 biterdi.

gol yemediysek demek ki iyi oynuyoruz diye düşünüyor herhalde, gol yemeden oyuncu değiştirmeme gibi garip bir huyu var hocanın.

takım adı söylemeden şu aşağıdaki istatistikleri birine göstersek real madrid deplasmanına çıktık sanır. bu tamamen hocadan kaynaklı bir durum.

1692824291814.webp

Herifler becerikli olsa 5 atar ve suan Galatasaray hocasiz olurdu, bu bal biryere kadar hoca! Haydi ilk yari anlarim ama ikinci yari ilk yarinin kopyasi gibi basladi gol geliyorum dedi sen bizim gibi izledin maci, neden bir hamle yapmiyorsunda gol yememizi bekliyorsun? Ilaki bunu görmek icin lisanzli hoca olmaya gerek yok, basit bir taraftar bile görüyir bunlari. Yat kalk herzamnki gibi sapkadsn tavsan cikaran futbolculara duva et

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bakalım maç sonunda doğru dürüst soru sorabilecek yalaka olmayan gazeteci olacak mı bu rezillikle ilgili.

Şu forumda her zaman savundum Okan hocayı, ama bugün Molde gibi bir kulübe karşı bu kadar kötü utanç verici bir futbol oynatma hakkın yok hocam, senin elindeki kadroya bak nasıl bu kadar ezik bir futbol oynayabiliyoruz biz Molde'ye karşı? Yahu adamların ikinci yarı kalemize her gelişinde pozisyon verdik ayıptır be.
Screenshot_2023-08-23-23-57-18-634_com.kokteyl.mackolik.jpg

Şu istatistiklere bakar mısın ayıptır yahu senin elinde İcardi, Oliveira, Angelino, Nelsson gibi oyuncular var.

inanılmaz takıntılı oyuncu degistirmeme konusunda gecen senede aynıydı gram düzelme yok

git akhisarı falan calıstır

Gruplar sıkıntı.. Zaten orta sahayı sadece rakibi karşılamak için kullandığımız için bol bol sirkülasyon yapılıyor. Çoğu kişi defansif yönüne odaklanıyor ama, Torreira’nın farkı kendine alan açıp temiz top da kullanabiliyor. Szyman bizim için gerçekten iyi transfer olurmuş, bunu gördüm. Kanat opsiyonlarını da bence yanlış kullanıyoruz. Neyse yine de tebrikler.

Her şeyi geçtim hazirlanmadin yok soğuk yok sıcak bahaneleri de tamam ama şu ilk yarıdan sonra maça müdahale etmeyecekse kenarda birinin olmasına ne gerek var?

Guardiola Buruk hocam yine bütün dünyaya futbol dersi verdi.

Geri
Üst Alt