Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Dün ilk yarı mertense asiri uyuz oldum. Geridekiler pas atacak adam arıyorlarken, topla kavga ediyorlarken bizimki gidiyor kendini ceza yayının ustune atiyor orada bekliyor. Lan top oraya gelene kadar 10 kere kaybediliyor zaten orada niye bekliyorsun.

bunu geçen senelerde de hatta son molde maçında da yazdım

herhalde hoca istiyor diye düşünüyorum artık

takım ileriye 5-6 kişiyle cezasahası ön çizgisine paralel dizilip bekliyor

abdülkerimden nelssondan torreiradan veya beklerden gelip top alan kimse yok

ondan sonra hoop uzun top

8 resmi maç 7 facia oyun 6 galibiyet 2 beraberlik.
Büyük takım hocası tılsımı var üzerinde bu + .

Rakipler:
-Vilnius
-Olimipia
-Molde
-Kayserispor
-Trabzonspor

Bu arada hakaret etmeden eleştiren , 8 numara için yönetimi eleştiren , 8 maçta 145 top kaybı yapan oyuncusunu eleştiren taraftarada caz cuz yapmayın arkadaşlar.
8 Resmi maçta 7 facia oyunun bahanesi olmaz.

Öldük bittik modunda şunu başarmışız. İnanılmaz :asd:
Bireyleri öne çıkarmayı sevmeyen biri olarak İcardi-Muslera başka bir şey diyemiyorum.
1693389215023.webp

hedef Avrupa derken Avrupa'da takım calıstırmakmış

Eğer geçtiğimiz sezonki oyunu çok bozmadan geliştirmek istiyorsak orta sahada Sergio - Torriera yanına dripling yapabilen Gravenberch-Khepren Thuram tipi bir delici ve tekniği yüksek oyuncu profiline ihtiyacımız var.

Zaha merkezli Ziyech'in oyun liderliğini aldığı başka bir set oyunu oynamak istiyorsak Amrabat gibi temizlikçi birini alıp Torreira'yı serbest kullanabiliriz. Ligde ise yerli kuralı elimizi kolumuzu bağlamış olacak bu durumda. Angelino'nun bu durumlardan dolayı daha az süre alması muhtemel.

Bir de not; dün Kaan girdikten sonra Demirbay-Lucas ve Kaan'ın orta alanda ciddi paylaşım problemi yaşadığını gördüm. Bu endişe vericiydi. Sergio sahadayken 1 kere bile görmemiştim bu problemi.

Hoca da takımla birlikte gelişiyor, öğreniyor, tecrübe ediyor. Kendisine çok fazla eleştirim var. Gün geçtikçe de bu eleştileri yazıyorum ama bu kulüpte efsane olacağına da inancım tam.

Kötü oynayanları çıkarmasına artık gerek kalmadı ki.
Tüm takım kötü oynuyor nasıl bir sahaya dağılım ve plansızlık varsa artık.

Hiçbir transfer veya transfersizlik veyahut oyuncunun hazır olmaması şu 7 facia maçın İLK bahanesi olmaz.

Tribünde utanmamızı sağlayan 4 kusurun sebepleri
1-Teknik Ekip
2-Teknik Ekip
3-Teknik Ekip
4-Transferler veya yapılmayan transferler.

7 Kez şu rezaleti izletmeye değil Okan hocanın Kralının hakkı yok eleştiririz. Ama sadece ''eleştiri''

Neymiş eleştiri olsunmuş ama cici hocamızın canı sıkılmasınmış. Yok öyle dünya. Dünyada yeteneğine kıyasla eline bu kadar geniş bütçeli kadro verilmiş kaç td vardır? Bu takım ya futbola benzer bir şey oynayacak ya da hoca ait olduğu yere geri dönecek. Kimse Galatasaray'dan büyük değil.
Biraz aceleci davranmıyor muyuz?

Kötü ve uyumsuz futbola bakınca ilk akla hoca geliyor. Maç sonu açıklamalarını dikkatli dinlerseniz, gidecek ve gelecek oyuncuların hala netleşmemesinin oyuncuların performansına ve motivasyonuna olumsuz etki ettiğini anlarsınız.

adam çıkıp açık açık bu transfer işi şova döndü yönetim çok uzattı diyemez.

Çok abarttık yangına gerek yok, takım ruhunu tekrar kazanırsak ekip kaynaşırsa bu sorunlar geride kalacaktır.

Son 2 maçtır oyuna hamle yapamaması ciddi problem bu yönden dün çok sinirlendim ama kenara bakıyorsun oyuna girenlerden sonra değişen hiçbir şey yok rakip gene üzerimize gelmeye devam etti. Zaha, Ziyech alındı adamlar ortalıkta yok, Mertens, Oliveira fiziksel olarak ilk maç ezildiler, Angelino-Kerem / Boey-Tete arasında hiçbir uyum yok, ön bölgede Icardi hariç duvar olup takımı sete çevirecek kimse yok. Hocada taktiksel hata olduğu kadar yönetimde de ciddi transfer sorunları var.

Geçen sezon ligi bitirirken Torreira'nın ekstra performansı sayesinde şampiyon olduk Oliveira ve Mertens son 7-8 hafta rezalet top oynuyorlardı sürekli 9 kişi gibi oynuyorduk. Sene bittiğinde herkes bu takıma 2 orta saha lazım diyordu hadi 10 numara Ziyech alındı ama o da hazır değil nasıl olacak Mertens halen 11 oynuyor Ziyech en erken 1 aya anca hazır olacak orta saha yok peki bu nasıl transfer dönemi sırf yıldız veya üst seviye oyuncular için turu hocadan çok yönetim tehlikeye atmıştır.

Geri
Üst Alt