Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Adsız.jpg

avrupada bunu affetmezler.

Molde tek başına 39 kere girmiş ceza sahamıza ilk maçta.

Millî arada hazırlık maçı yapmamış olmamız taramınca laçkalaşma emaresi olarak değerlendirilmiştir. Önümüzdeki iki maçın performansının bunu aksini ispat eylemesini ümit ederim.

Eleştirildiğini görünce yine rekor kırdı sandım.

Kendisi tarih yazacaktır bu sezon.

Müthiş bir hikayeye sahip aynı zamanda kültürümüzün devamını sağlıyor. Altyapımızdan yetişip futbolcu olarak inanılmaz başarılar elde etmiş birisi sonrasında ise hoca olarak alt seviye takımlarda takımların çaplarına göre çok iyi başarılar elde ettikten sonra yuvasına geri dönmüştür.

2023 yılında 3 kez yenilmiş ve rekor üstüne rekor kırmış bir Galatasaray'ın hocası olarak yoluna devam etmekte aynı zaman 16 yıldır hiç bir Türk takımının geçemediği Şampiyonlar Ligi ön elemesinide geçmiştir.

Sırada Avrupa var, mutlaka CL olur, UEFA olur mutlaka ama mutlaka bu yıl iz bırakmalı, bırakmalı ki bu hikayenin 2. si bir gün mutlaka çekilecek noktaya gelsin.

Böyle bir profil Fenerbahçe'de olsa herhalde yoğurtçu parkına dikecekleri Okan Buruk heykeli Büyükçekmece'de deniz seviyesinde oturan biri tarafından bile rahatlıkla görülebilirdi.

En azından bu yıl sahip çıkalım derim.

Hocam hazır 2-0 yeniyorken de yazayım da skor etkisi olmasın. Takım Afrika Kaplanı filmindeki el freni çekili Mitsubishi Evo gibi. Çok güçlüyüz belli ama pati çekiyoruz.

yalnız halil gibi futbolcu bile olmayan bir adama sürekli sonradan şans veren birinin angelino sene başından itibaren tel tel dökülürken kazımcana şans vermemesine anlam veremiyorum

aralarında bir şey mi yaşandı ben kaçırdım angelinonun adından korktuğu için ilk 11e koyamıyor anlıyorum da sonradan da sokmamak çok acayip

Galibiyet için tebrikler ama bu orta daha stratejisi ile devam edersek bu kadro mundar olabilir.

Hocanın işi ciddi manada zor. Oliveira'yı kesti tamam ama daha Mertens var. E Zaha girecek de nereye girecek? Kerem resmen beni napcan Hoca dedi bugün. Kerem'i ortaya çekip Zaha'yı alsa Tete'yi kesip Ziyech.

Vallahi zor.

bu takımın fizik ve yerleşim sıkıntısı var

takım boyu çok uzun

Hocam seni seviyoruz lakin çekirge sicramaya başladı ya hatalarını görüp degistireceksin geçen yıl gibi ya da sağlam bir tokat yiyecez ve öyle göreceksin hatalarını
Tercih senin

Orta saha cok basit geciliyor, lig de belki idare ediyoruz ama CL maclarda cok zor anlar yasariz. Buraya mecburen acilen cözüm.bulmali. daha kompakt oynarsak belki bu durumu biraz düzeltiriz.Takim olarak hucum ediyorsak takim olarak da defans yapmayi ögrenmemis gerekli, bunu yapabilmemiz icin ciddi anlamda takim kosmali , buda biraz zor gibi gözüküyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

angelınoyu 90 dk tuttun ya sanada helal olsun hoca diye

Geri
Üst Alt