Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Değişiklik için gol yememizi bekleme huyu beni çok uyuz ediyor. Bu huy FT hocamda da vardı.

Değiştir işte erkenden ne var yani. Gol yedikten sonra 2-3 oyuncu birden sokunca daha mı iyi oluyor.

Ki FT'de bile en tahammül edemediğim şey bu ezbere değişiklikler ve evlatçılıktı. Ama bir fark var FT armadaki yıldızlardan birini kazandı, yani FT'ye gösterilen tolerans Okan Buruk'a gösterilmez.

Katılıyorum artı stoper hattı da bence son derece yetersiz. Ağır çekimde oynuyor gibi ikisi de. Bizdeki haliyle Marcao olacaktı şu takımda.
nelsson transfer yapmış olsa davinson'u sahaya atarak oradaki ağırlığı giderebilirdik ama şimdi kesersek oyuncuyu kaybetme ihtimali var.

Kayıp 2 puan kendisine yazar.

Baska bir sey soylemiyorum

Umarim toparlar

Çıkıp umarım açıklar bu takım rakip eksik kalmasına rağmen ikinci yarı Boey golü dışında ceza sahasına neden giremedi?

İkinci gol sonrası 10 dakika boyunca yine aynısı oldu oysa bir kaç dakikada 2-2 yapan takım eksik olan rakibi on dakika içinde dörtlük beşlik yapması lazım.

2.gol bağıra bağıra geldi

Muslera hata yapmasa başka bir pozisyonda gol gelecekti

Molde maçında da aynısı olmuştu

İki maçta da en az 10-15 dk rakip gol atacağını belli edercesine oynadı golünü attı ve hoca sadece izledi

Ben artık oyun başı hurra yüklenip dünyaları kaçırıp adına şanssızlık dediğimiz kaçıncı CL maçı bu sayamıyorum. Kendisinin topu rastgele ileri atıp dönenleri toplamak ve rakibe hurra basıp dengesiz yakalamak harici herhangi bir oyun anlayışı olduğunu da düşünmüyorum.

Sabırsız, kontrolsüz, bilinçsiz futbolun bu arenada yemediğini Terim ile sonuncu olduğumuz senelerden yeterince idrak edememiş herhalde. Bam bam bam dışı taktik biliyor mudur orası da meçhul. Kırmızı kart + mucize eseri bir puanı zor kurtardık sonuç olarak.

Bunun haricinde her gün antrenman yapan oyuncular hâlâ 2-3 kilo fazla ile maça çıkıyor. Golü yiyene kadar boş boş maçı izliyor, asla yeni taktikler denemiyor... Terim'i modern futbolun dışına iten tüm negatiflere kendisi de sahip, orijinali kalsaydı madem.

Senden avrupa hocası olmaz.Başka takımlarda tecrübe edinsin öyle gelsin.Sürekli uzun top oynuyorsun 2li ortasaha yüzünden ortasahadan oyun kuramıyorsun.İcardi fiziği iyi değilken uzun top oynamayacaksın.İcardiye o topu ceza sahasında getirecek sistemi kuracaksn hiçbiri yok.

İlk 30 dakika çok kaçırdık vs. denecektir ama şöyle kıytırık rakip bulmuşken üstüne zebellah gibi çökemedik

10 kişi kaldıklarında da çökemedik

Comeback atıp tüm momentumu arkamıza aldığımızda da çökemedik

Maalesef o hasret duyduğumuz büyük takım futbolunu izleyemeyeceğiz Sn. Buruk'la, manzara bu

Ha maçı da kendisi döndürmedi. Hatta BAY'ı alarak yüzde 5 olan dönme ihtimalini yüzde 1'e indirdi

Büyük bir takımın taktiği sahaya orta sahayı boş bırakıp altıgen gibi dizilip ileri uzun şişirmek olabilir mi ya? Bu nasıl bir galibiyet stratejisi?

Azıcık pres veya set oyunu bilsek bunları helva gibi dağıtırdık. Yarım yamalak pres yaptığımızda pozisyona girdik hep. Benzer şekilde üç tane hızlı pas yaptığımızda hep dengeleri bozuldu. Fakat bu takım sahaya antrenmanları boş geçerek çıkıyor

Ziyechle başlamasını yanlış bulsam da bence skorun böyle olmasında şansızlığımızın da payı oldu. Keşke ikinci yarıya başlarken zayıf ortasahamızı Mertensi değiştirip güçlendirseydi. O kadar kolay geçiliyor ki ortasaha TV başında kafayı yiyorum.

Aynı Fatih hocası. Gol yiyince değişiklik,yemezse 65-70 bandı,1-2 tane isimde gereksiz ısrar,geriye düşünce ileriye marifet gibi 5-6 adam yığıp orta saha boşaltma.

Sen bu kadroya ayaksız 2 tane stoperinle uzun top şişirtiyosun. Senin oynatabileceğin bu.
Fatih hocanın son dönemi vasat, eyvallah ama 3. dönemindeki Kopenhag 3-1'lik maçı açıp izleyelim bir bakalım. Okan tırnağı olamaz şu haliyle.

İlk yarı 3-0 bitecek maçtı diyoruz ama muhtemelen ilk golü bulduktan sonra takımı geriye yaslayacaktı. Golü yiyene kadar da müdahale etmeyecekti.

2. Yarı takım sahaya çıkmış 5 dakika geçmeden ortsaha oyundan düşmüş gol geliyorum diyor sen bunu görüyorsun(gördüğüne inanmak istiyorum) ve müdahele etmiyorsun. Böyle en az 3-4 maçını sayarım okan buruğun oyunu okuyamadığına dair kafamda kesin düşünceler oluşmaya başladı bende.

Geri
Üst Alt