Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değişiklik için gol yememizi bekleme huyu beni çok uyuz ediyor. Bu huy FT hocamda da vardı.
Değiştir işte erkenden ne var yani. Gol yedikten sonra 2-3 oyuncu birden sokunca daha mı iyi oluyor.
nelsson transfer yapmış olsa davinson'u sahaya atarak oradaki ağırlığı giderebilirdik ama şimdi kesersek oyuncuyu kaybetme ihtimali var.Katılıyorum artı stoper hattı da bence son derece yetersiz. Ağır çekimde oynuyor gibi ikisi de. Bizdeki haliyle Marcao olacaktı şu takımda.
masaya çıkarıp vurması lazım artık..okanı tek bi şartla desteklerım bundan sonra
muslerayı yedege alıp günayı kaleye koyarsa
yoksa sezon başından beri istemıyorum okanı
bizde hoca degisiklikleri işe yaramıyor ama
birer gun izin verecektirmasaya çıkarıp vurması lazım artık..
otorite bende diyecek yoksa işi yaş
maçları kafada simüle edecek hocalık birikimi yok..Ziyechle başlamak = futbolda fizik kalitesini yok saymak
ŞLde senden böyle 10 km fazla koşarlarsa zor yenersin
Fatih hocanın son dönemi vasat, eyvallah ama 3. dönemindeki Kopenhag 3-1'lik maçı açıp izleyelim bir bakalım. Okan tırnağı olamaz şu haliyle.Aynı Fatih hocası. Gol yiyince değişiklik,yemezse 65-70 bandı,1-2 tane isimde gereksiz ısrar,geriye düşünce ileriye marifet gibi 5-6 adam yığıp orta saha boşaltma.
Sen bu kadroya ayaksız 2 tane stoperinle uzun top şişirtiyosun. Senin oynatabileceğin bu.