Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.487
- 20.833
- 2.233
Herkes sinirli ama en kotu 1 sene daha kalmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar Conte, Mancini, Graham Potter filan istiyorlar gelip kulübün anahtarını verip 3 ay sonra 20 m euro tazminatı kitleyip kulübe girince anlarlar.Herkes sinirli ama en kotu 1 sene daha kalmali
O yediğimiz 2. Gol varya, Bayern onun aynısından 5 tane atar, oyunu falan geç, o golde yerleşime bak
İlk yarı ilk 20 dakika oynadık sonrası?İlk yarı ne yaptık acaba? Sanki takım hiç top oynamadı gibi yorum yapıyorsunuz ya.
Kazımcan artık oynamalı bu noktada diye düşünmeye başladım. Oyuncuların hazır olmaması da etken ama bu maç özelinde ilk yarıda kaçırdığımız pozisyonlar ana etken oldu. Zaten bizim için mantıklı baktığımızda makul sonuç 3. olmak ve Uefa'ya gitmekti. Bence bunu yapacağız. Kapanacağımız maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum.orta saha ve kanatlardan birisi de biraz daha rakibi ısırmalı şampiyonlar liginde
boey dışında rakiple fiziki temasa giren oyuncumuz yok
sürekli uzak karşılıyoruz
Ben de bunu diyecektim...Jesus, tek plan sebebiyle başarılı olamadı. Takıma fizikli adamları doldurdu, canhıraş presle bir yere kadar gidebildi, kalite eksik kaldı. Üçlü ya da dörtlü defans pek bir şeyi değiştirmedi aslında. Bir oyuncunun İki stoperin arkası yerine önünde konumlandırılmasından ibaretti...diziliş veya oyuncu tercihleri çok mesele değil
daha doğrusu sorun tam olarak onlar değil
oyun fikri maalesef tek plan üzerine gibi görünüyor
İlk yarı golden sonra düşmedik mi? Ben mi yanlış maçı izliyorum yoksa sen mi Mert? İlk yarı adamlar senden daha fazla koşmuş, mücadele etmiş. Sen 1 oyuncu eksik oynamışsın. Daha iyi oynayacaksak adam çıkar der daha iyi oynayacağız der, kendimizi şöyle geliştireceğiz der. Çıkıp taraftarı suçlamaz. Bahane üretmez.İlk yarı boğduk atamadık. İzledin mi maçı Edis? Golü yiyince taraftar maçı bıraktı. Sanki 90 dakika yokları oynamışız gibi algı yaratmaya gerek yok. Maç maç gelişeceğiz. Buraları da daha iyi oynayacağız.
Kazımcan artık oynamalı bu noktada diye düşünmeye başladım. Oyuncuların hazır olmaması da etken ama bu maç özelinde ilk yarıda kaçırdığımız pozisyonlar ana etken oldu. Zaten bizim için mantıklı baktığımızda makul sonuç 3. olmak ve Uefa'ya gitmekti. Bence bunu yapacağız. Kapanacağımız maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum.
Bu konuya katılırımTakımı maça çok iyi hazırlamış. İlk yarıda bulunan pozisyonları gol yapması gerekirdi oyuncuların. Lakin 2. yarı da değişiklikleri hemen yapmalıydı. Beklemeye gerek yoktu ama en azından işe yaradı değişiklikleri.
o maçın hocası manciniydiFatih hocanın son dönemi vasat, eyvallah ama 3. dönemindeki Kopenhag 3-1'lik maçı açıp izleyelim bir bakalım. Okan tırnağı olamaz şu haliyle.
ads rakiplerine maç başına 1.7 xga veriyordu ve kaç kere ceza sahasına sokup, net pozisyonlar veriyordu, tamam hücumu iyi yapıyordu ama defans da leştiNe başarısı var ki dandik adamı başa getiriyoruz İtalya'da da bir halt becerememiş başarısız adamın teki Adana Demirspor'da iyi işler yapmış olsa da Kluivert geldi onun 2-3 katı daha iyi futbol oynatıyor.
Yanlış hatırlıyormuşum, uyardılar. Hadi tamam Manciniydi ama o kadro şu kadrodan daha mı iyiydi?o maçın hocası manciniydi
Şu gelsin bu gelsin Guardiolo gelsin bunlar boş işler şuna eminim Guardiolo gelse bile hiçbir şey yapamaz çünkü buranın dinamikleri farklı 3-4'ncü ayda bu taraftar fişini çeker 5 maç iyi oynatsın 2 maç böyle ortalamaya düşsün hoca istifa derler.ads rakiplerine maç başına 1.7 xga veriyordu ve kaç kere ceza sahasına sokup, net pozisyonlar veriyordu, tamam hücumu iyi yapıyordu ama defans da leşti