Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

hoca,oyuncu degisikligi ile ilgili soruya bozuldu hatta gerildi makul bir yanıt vermek yerıne pep gibi hic
degısıklık yapmayan hocalar var dedi

orta saha ve kanatlardan birisi de biraz daha rakibi ısırmalı şampiyonlar liginde

boey dışında rakiple fiziki temasa giren oyuncumuz yok

sürekli uzak karşılıyoruz
Kazımcan artık oynamalı bu noktada diye düşünmeye başladım. Oyuncuların hazır olmaması da etken ama bu maç özelinde ilk yarıda kaçırdığımız pozisyonlar ana etken oldu. Zaten bizim için mantıklı baktığımızda makul sonuç 3. olmak ve Uefa'ya gitmekti. Bence bunu yapacağız. Kapanacağımız maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

diziliş veya oyuncu tercihleri çok mesele değil

daha doğrusu sorun tam olarak onlar değil

oyun fikri maalesef tek plan üzerine gibi görünüyor
Ben de bunu diyecektim...Jesus, tek plan sebebiyle başarılı olamadı. Takıma fizikli adamları doldurdu, canhıraş presle bir yere kadar gidebildi, kalite eksik kaldı. Üçlü ya da dörtlü defans pek bir şeyi değiştirmedi aslında. Bir oyuncunun İki stoperin arkası yerine önünde konumlandırılmasından ibaretti...

Oyun anlayışları elbette çok farklı ama tekdüzelik bakımından benzeştirdim. Okan Hoca da teknik yönden kaliteli bir kadroya, her maçın neredeyse tamamında ön alan baskısı yaptırıyor ve buna uygun olmayan oyuncular var kadroda...

İlk yarı boğduk atamadık. İzledin mi maçı Edis? Golü yiyince taraftar maçı bıraktı. Sanki 90 dakika yokları oynamışız gibi algı yaratmaya gerek yok. Maç maç gelişeceğiz. Buraları da daha iyi oynayacağız.
İlk yarı golden sonra düşmedik mi? Ben mi yanlış maçı izliyorum yoksa sen mi Mert? İlk yarı adamlar senden daha fazla koşmuş, mücadele etmiş. Sen 1 oyuncu eksik oynamışsın. Daha iyi oynayacaksak adam çıkar der daha iyi oynayacağız der, kendimizi şöyle geliştireceğiz der. Çıkıp taraftarı suçlamaz. Bahane üretmez.

Kazımcan artık oynamalı bu noktada diye düşünmeye başladım. Oyuncuların hazır olmaması da etken ama bu maç özelinde ilk yarıda kaçırdığımız pozisyonlar ana etken oldu. Zaten bizim için mantıklı baktığımızda makul sonuç 3. olmak ve Uefa'ya gitmekti. Bence bunu yapacağız. Kapanacağımız maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

öndeki yetenekli adamlar acayip yğk oluşturuyor takıma

bunu ancak atlet geri blok kapatır

sanchez kazımcan girer ama biz sert 8 numarayı çok ararız

Takımı maça çok iyi hazırlamış. İlk yarıda bulunan pozisyonları gol yapması gerekirdi oyuncuların. Lakin 2. yarı da değişiklikleri hemen yapmalıydı. Beklemeye gerek yoktu ama en azından işe yaradı değişiklikleri.
Bu konuya katılırım

Kopenhagın eksikliklerini iyi görüp hazırlamış, 4-5 tane de net pozisyon bulduk, artık gerisi topçularda yani o golleri de atacaksın

Skor alamadıkça hem takım düştü hem de okan hoca oyunu okuyamadı

2.yarı 3lü osye dönüp teteyi sağa atsaydı daha farklı olabilirdi

onu bunu bilmem

başkanmı yapar erden timurmu yapar
çekecek karşısına kardeş sen oyunu okuyamıyorsun diyecek
bir sistemin yok diyecek
kondisyonu olmayan takıma önalan presi yaptırıyorsun diyecek!

biraz sarsılması lazım o egonun
bugün ukalaca konuşmaları sağlıklı değil
hatalarını kabullenmiyor
ego patlaması yaşıyor!!!!

Ne başarısı var ki dandik adamı başa getiriyoruz İtalya'da da bir halt becerememiş başarısız adamın teki Adana Demirspor'da iyi işler yapmış olsa da Kluivert geldi onun 2-3 katı daha iyi futbol oynatıyor.
ads rakiplerine maç başına 1.7 xga veriyordu ve kaç kere ceza sahasına sokup, net pozisyonlar veriyordu, tamam hücumu iyi yapıyordu ama defans da leşti

ads rakiplerine maç başına 1.7 xga veriyordu ve kaç kere ceza sahasına sokup, net pozisyonlar veriyordu, tamam hücumu iyi yapıyordu ama defans da leşti
Şu gelsin bu gelsin Guardiolo gelsin bunlar boş işler şuna eminim Guardiolo gelse bile hiçbir şey yapamaz çünkü buranın dinamikleri farklı 3-4'ncü ayda bu taraftar fişini çeker 5 maç iyi oynatsın 2 maç böyle ortalamaya düşsün hoca istifa derler.

İyi filan oynamadık hadi hak yemeyelim iyi oynadık diyelim doğru oynamadık
İyi baskı yaptık pilimizi tükettik çok pozisyona girmemiz yanılttı.
İkinci yarı rakip eksik kalmasa yenilmiştik gerçek bu.
Hocamı çok seviyorum nerdeyse hiç eleştirmedim ama çıkardığı kadro büyük şaşkınlık ve hayal kırıklığı yarattı.
Hem mertens hem ziyech nasıl başlanır bu kadar mı fiziğe bilime aykırısın hocam.
Şu maçta oyuncu takıntısı kadar kurgu ve diziliş takıntısı da devam etti.
Orta sahada torreira ve demirbay olmazdı bu maç olmadı.pozisyon buluyoruz devam dedi adamlar 6 ya 2 geldi düşünün fiziksel ezikliği.
Defanstan çıkarken pas özürlüsü takımız.şampiyonlar liginde bu kadar kötü defanstan çıkan yani çıkamayan takım yoktur.
Herkes ürkek kimse insiyatif almıyor.
Oyuncu bazlı burda en büyük fail nelson.
Adım atmıyor 5 metre katetmiyor hep yana hep garanti pas sıkışınca at taça.
Bunu çözmesi gereken osman arabacı değil hocam sensin.
Ve son olarak artık şuursuzluk boyutuna gelen presli oyun.
Adabı usülü mantığı olur bu oyunun bizde yok.
Mertensi sırf bunun için oynatıyor.
Daha çok yazacak şey var ama büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.
Başakşehirde şam liginde oynattığı maçlat geliyor hocamın aklıma nasıl olabilir diyorum.
İsmi şöhreti var diye oynatılan mı ararsın oyundan erken alınca küser diye 60 dk yürüyen topçulara tanınan tolerans mı üzer beni seçemiyorum.
İşimiz zor kafa değişmezse iyi olduğumuza kendini kandırmaya devam ederse kendi ve biz çok üzülürüz.

Hocaların geneli değişiklik için 65-75 bekliyor tamam sende bekle hocam ona itirazım yok itirazım şu;

Oyun bağırıyor feryat figan ediyor gol geliyorum diyor hocam yiyeceğiz, 10 yaşında çocuklar, rakipler, herkes anlıyor yiyeceğiz, ona rağmen değişiklik yapmıyorsun. Bugünde aynısı oldu O golü yiyince santra olmadan geliyor değişiklik ya bunu gerçekten anlamıyorum.

Onun dışında hocadan duruşundan takımdan memnunum umarım başarısı devam edip uzun yıllar kalacak.

Hocama tam destek, hatalarindan ders alacagina inancim tam. Sampiyonlar ligi burasi. Her mac her sonuca gebe. Her takim evinde alakasiz skorlar alabilir. Ilk yari bitecek macti, okan hoca atmayacak o golleri bi zahmet atsaydik.

İnter rezalet maç çıkarıyor daha 3 gün önce Milan'a 5 attılar Şampiyonlar liginde bu rezil tablo karşısında İnter taraftarı acaba ne diyordur. Bu adamlar lige fırtına gibi girdiler o yüzden sabretmemiz lazım Zaha, Ziyech, Ndombele ve takım uyumu ne zaman %100 olur o zaman damga vururuz bunun için en azından 1 ay daha var.
7dzxegl.png

Buruk'un uzun yıllar takımın başında kalmayacağı açık. Hiçbir hatadan ders çıkarma. Sıradan insanların yapmayacağı fahiş hatalar yap. Ne kadar devam edebilirsin ki böyle? Iyice belli etti uzun vadeli olmayacağı. Şampiyon olsak gelecek sezon yine aynısı olur. Leş gibi sezonu açarız, kondisyon yerlerde olur. Ligde bir kaç takımı yenince işini yapmış olur.

Geri
Üst Alt