Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.806
- 90.472
- 5.003
Hocam ayak tenisi antrenmanlarına ağırlık verelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahada ölene kadar oynatacak gibi gozukuyorMertens'i 11 oynatmaya devam edersen külahları değişeceğiz gibime geliyor
molde hocasıydı sanırım. gs nin önde baskıyı neden yaptığını anlamayamadım ben olsam geride beklerdim dedi. ki gercekten tur gidiyordu önde basıp yorulmamızdan kaynaklı. her maça aynı taktikle çıkmaktansa takıma göre taktik uygulasak iyi olacak. bayerne önde basmamızı falan düşünüyorum da içim bi kötü oluyor. mertensin oynama nedeni de tek bu. önde baskı. ziyech de zaha da alan bulamazsa ki önde baskı ve rakip yarı sahaya yığma olayından alan baya daralıyor oyuncular arası, işimizi zorlastırıyoruz baska bir sey değil.Formluk degilki durum. Fiziksel. Yarım saat ezdik herifleri sonra fiziksel düştük. Hocamız 3. Golü yeneyi bekledi ne yazikki oyuncu değişikliği için. Kaç maçtır gol yedikten sonra değişiklik yapiyor
Zaten Münih Mancestere böyle önde hurra önde basarsan seni duman ederler. Orda geride bekleyecegiz. Şu fiziksel sorunu herkes özel çalışmalarla halletmeli. Milli maç arasida var. Tatil filan vermesin mümkünse hocamizmolde hocasıydı sanırım. gs nin önde baskıyı neden yaptığını anlamayamadım ben olsam geride beklerdim dedi. ki gercekten tur gidiyordu önde basıp yorulmamızdan kaynaklı. her maça aynı taktikle çıkmaktansa takıma göre taktik uygulasak iyi olacak. bayerne önde basmamızı falan düşünüyorum da içim bi kötü oluyor. mertensin oynama nedeni de tek bu. önde baskı. ziyech de zaha da alan bulamazsa ki önde baskı ve rakip yarı sahaya yığma olayından alan baya daralıyor oyuncular arası, işimizi zorlastırıyoruz baska bir sey değil.
oyunun bazı noktalarında 20 25dk da olsa geriye çekilip rakibin top yapmasına izin vermeliyiz. o kusurlu kadroda marsilya dönemi böyle geçildi.
Evet öğretip 40 yaşındaki babeli oynattı.Kimse kızmasın ama Torrent ki tarihimizin en kötü hocalarından biri kaç antrenmanini izledim bireysel performansları arttırmaya yönelik biseyler yaptırıyordu. Ekibinde bireysel performansları arttıracak eğitmenler vardı. Morutsana belini dondurmeyi öğretiyorlardi en son. Keremi verimli kullanmanın yolunu bulmaya çalışıyodu. Pas ile çıkarken daha farklı opsiyonlar kullandiriyodu. Biz şuan ne izliyoruz bilmiyorum
Yaw torrent mi ovdum kardeşim. Mesajı tam oku sonradan yazdıklarımı oku. Yani hep böylesiniz ama yaa. Bak tarihimizin en kötü hocalarından biri diyorum. Böyle insanlara suç atmaktan ne zaman vazgececeksiniz. Bari yazdığımı tam oku da anlayarak yorum yap ama yaa. Ben torrent mi övdüm Allah aşkına örnek verdim sadece. Daha bunu bile yapmiyo dedim yazdigimin anlamı buydu..Evet öğretip 40 yaşındaki babeli oynattı.
yaw torrent de övmeyin allah aşkına düşmüş takımları uyduruk penaltı golleriyle yenebiliyorduk anca
o bile torrent övmek gözümde, bir bok yapmıyordu çünkü o adam.Yaw torrent mi ovdum kardeşim. Mesajı tam oku sonradan yazdıklarımı oku. Yani hep böylesiniz ama yaa. Bak tarihimizin en kötü hocalarından biri diyorum. Böyle insanlara suç atmaktan ne zaman vazgececeksiniz. Bari yazdığımı tam oku da anlayarak yorum yap ama yaa
Renktaş torrent ağır çöp ama benim gözümde 10 numara sevdasına kapılmış hocada coptur.. Sebeplerini yazdım zaten yukardao bile torrent övmek gözümde, bir bok yapmıyordu çünkü o adam.
okan'ın geçen seneki dokunuşlarını aldığı performansları falan görmemek haksızlık
keyfinden değil bence ndombele hazır olunca keremd-torreira-ndombele oynarRenktaş torrent ağır çöp ama benim gözümde 10 numara sevdasına kapılmış hocada coptur.. Sebeplerini yazdım zaten yukarda
Bro inşallah dediğin gibidir ama ben ziyech Kerem filan 10 no oynayacak Bayern yada manu maçında diye ödüm kopuyo.. Ayrica bilmiyorum farkında mı ama dün toreira Kerem Sergio seçeneğini kullanmamasi da dediğinin aksini gösteriyor bana. Ben pek emin değilim farkında mı acaba. Umarım dediğin gibidir ne diyimkeyfinden değil bence ndombele hazır olunca keremd-torreira-ndombele oynar
hoca farkında değil mi mertensin 90 dk çıkaramayacağını
ki bence dün ilk yarı takımın en iyisiydi
kerem ile sergio olmaz bence hayatta ya orta saha çok temposuz kalır o şekildeBro inşallah dediğin gibidir ama ben ziyech Kerem filan 10 no oynayacak Bayern yada manu maçında diye ödüm kopuyo.. Ayrica bilmiyorum farkında mı ama dün toreira Kerem Sergio seçeneğini kullanmamasi da dediğinin aksini gösteriyor bana. Ben pek emin değilim farkında mı acaba.
Ondan sonra adamlarda şaak diye puanı alıp gider!Şak diye Kerem A.‘nu kesip Zaha’yla başlayamazsın denge denen birşey var takımın en formda oyuncusu Kerem, maçtan sonra konuşmak kolay oluyor da gerçekler öyle değil.. Ziyech’in 11 başlamasını da tek bir Allah’ın kulu eleştirmedi burda maçtan önce.
En az 3 yada 4 gün tatil verecek şimdiden yazalım kenara ,oyunculara çok tatil.verilmesini savunuyor ilginç şekilde ki terimde böyleydiZaten Münih Mancestere böyle önde hurra önde basarsan seni duman ederler. Orda geride bekleyecegiz. Şu fiziksel sorunu herkes özel çalışmalarla halletmeli. Milli maç arasida var. Tatil filan vermesin mümkünse hocamiz