Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Teknikten taktikten ziyade birsey soyliycem. Sergio geçen seneden beri kadromuzda. Bu adam şutları ile fifa pes oynayanların bile sürekli seçtiği bir adam. Sergio Toreira ile birlikte defans yapmaya çalışmaktan yeteneklerinin yarısını bile gösteremedi bizde. Enerjisi kalmıyor adam kovalamaktan. Yahu şu adama deyin ki kardes biraz sut calis sen bunu yapiyosun ihtiyacimiz var... Yok adamin şut ozelligi bitti saka gibi... Geçen sene derbilerin tümüne damga vurmuş bir adam ekstra çaba ile. Kötü maclarida var ama attığı paslarin kalitesini kötüleyecek kimse yoktur burda. Bu takım bas bas bağırıyor. İnceci adam lazım. Var elinde işte Sergio. Sergioyu bir tık daha ofansif oynatmak orta sahayi 10 numara sevdasına kurban etmeden Üçlemek... Mesela bunu neden hiç denemedik.. Niye Mertens ile başlarsın. Dünkü maçta Torreira Kerem Sergio çıksan galip gelebilirdin. Eminim gollerden birini en azinda yemezdik. Bjk maçı aynı. Koysa berkani mertens yerine Sergio üçlünün ofansif adamı olsa o maçıda kazanırdık. Ndombele geldi. Millet saniyo ki Ndombele Kerem den iyi savunma yapacak. Yapmayacak. Biz 10 numara ile oynadıkça hep sorun yasiycaz. Oysa 3 lu orta saha oynayabilcek. İki tane ofansif 8 numaramiz var. Sergio ve Ndombele. Bunu bile düşünmüyo hoca hiç denemedi. Halen ziyech 10 no oynarmi diyo herkes. Oynar kardeşim oynarda geride 1 uzun boylu toreira daha varsa oynar yoksa oynamasin lütfen

Formluk degilki durum. Fiziksel. Yarım saat ezdik herifleri sonra fiziksel düştük. Hocamız 3. Golü yeneyi bekledi ne yazikki oyuncu değişikliği için. Kaç maçtır gol yedikten sonra değişiklik yapiyor
molde hocasıydı sanırım. gs nin önde baskıyı neden yaptığını anlamayamadım ben olsam geride beklerdim dedi. ki gercekten tur gidiyordu önde basıp yorulmamızdan kaynaklı. her maça aynı taktikle çıkmaktansa takıma göre taktik uygulasak iyi olacak. bayerne önde basmamızı falan düşünüyorum da içim bi kötü oluyor. mertensin oynama nedeni de tek bu. önde baskı. ziyech de zaha da alan bulamazsa ki önde baskı ve rakip yarı sahaya yığma olayından alan baya daralıyor oyuncular arası, işimizi zorlastırıyoruz baska bir sey değil.

oyunun bazı noktalarında 20 25dk da olsa geriye çekilip rakibin top yapmasına izin vermeliyiz. o kusurlu kadroda marsilya dönemi böyle geçildi.

molde hocasıydı sanırım. gs nin önde baskıyı neden yaptığını anlamayamadım ben olsam geride beklerdim dedi. ki gercekten tur gidiyordu önde basıp yorulmamızdan kaynaklı. her maça aynı taktikle çıkmaktansa takıma göre taktik uygulasak iyi olacak. bayerne önde basmamızı falan düşünüyorum da içim bi kötü oluyor. mertensin oynama nedeni de tek bu. önde baskı. ziyech de zaha da alan bulamazsa ki önde baskı ve rakip yarı sahaya yığma olayından alan baya daralıyor oyuncular arası, işimizi zorlastırıyoruz baska bir sey değil.

oyunun bazı noktalarında 20 25dk da olsa geriye çekilip rakibin top yapmasına izin vermeliyiz. o kusurlu kadroda marsilya dönemi böyle geçildi.
Zaten Münih Mancestere böyle önde hurra önde basarsan seni duman ederler. Orda geride bekleyecegiz. Şu fiziksel sorunu herkes özel çalışmalarla halletmeli. Milli maç arasida var. Tatil filan vermesin mümkünse hocamiz

oyun programımız ilk 30 da var gücünle bas, skoru bul sonra bekle üzerine kurulu. golü bulamayınca da 60dan sonra nası dağılıyoruz görüyoruz. çok şanslı olduğumuz samsun maçında bile 2 gol yedik. sacma sapan goller olsa dahi yedik sonuc itibariyle. futbolun bu getirilerinin tahmini zor olmasa gerek. ligde de cl inde de çok pozisyon yiyoruz. hadi şut attın kaleci çıkardı vs değil konu. şuta kadar getirip sacma son vuruslar veya vuramama problemimiz var. cl inde basarı bekliyorsak dün kopenhagen gibi 2 tane gelip 2 tane atmalıyız.

Kimse kızmasın ama Torrent ki tarihimizin en kötü hocalarından biri kaç antrenmanini izledim bireysel performansları arttırmaya yönelik biseyler yaptırıyordu. Ekibinde bireysel performansları arttıracak eğitmenler vardı. Morutsana belini dondurmeyi öğretiyorlardi en son. Keremi verimli kullanmanın yolunu bulmaya çalışıyodu. Pas ile çıkarken daha farklı opsiyonlar kullandiriyodu. Biz şuan ne izliyoruz bilmiyorum
Evet öğretip 40 yaşındaki babeli oynattı.

yaw torrent de övmeyin allah aşkına düşmüş takımları uyduruk penaltı golleriyle yenebiliyorduk anca

Evet öğretip 40 yaşındaki babeli oynattı.

yaw torrent de övmeyin allah aşkına düşmüş takımları uyduruk penaltı golleriyle yenebiliyorduk anca
Yaw torrent mi ovdum kardeşim. Mesajı tam oku sonradan yazdıklarımı oku. Yani hep böylesiniz ama yaa. Bak tarihimizin en kötü hocalarından biri diyorum. Böyle insanlara suç atmaktan ne zaman vazgececeksiniz. Bari yazdığımı tam oku da anlayarak yorum yap ama yaa. Ben torrent mi övdüm Allah aşkına örnek verdim sadece. Daha bunu bile yapmiyo dedim yazdigimin anlamı buydu..

Yaw torrent mi ovdum kardeşim. Mesajı tam oku sonradan yazdıklarımı oku. Yani hep böylesiniz ama yaa. Bak tarihimizin en kötü hocalarından biri diyorum. Böyle insanlara suç atmaktan ne zaman vazgececeksiniz. Bari yazdığımı tam oku da anlayarak yorum yap ama yaa
o bile torrent övmek gözümde, bir bok yapmıyordu çünkü o adam.

okan'ın geçen seneki dokunuşlarını aldığı performansları falan görmemek haksızlık

o bile torrent övmek gözümde, bir bok yapmıyordu çünkü o adam.

okan'ın geçen seneki dokunuşlarını aldığı performansları falan görmemek haksızlık
Renktaş torrent ağır çöp ama benim gözümde 10 numara sevdasına kapılmış hocada coptur.. Sebeplerini yazdım zaten yukarda

Renktaş torrent ağır çöp ama benim gözümde 10 numara sevdasına kapılmış hocada coptur.. Sebeplerini yazdım zaten yukarda
keyfinden değil bence ndombele hazır olunca keremd-torreira-ndombele oynar

hoca farkında değil mi mertensin 90 dk çıkaramayacağını

ki bence dün ilk yarı takımın en iyisiydi

Neyse daha fazla kötülemek istemiyorum belli Okan hocayla devam edicez. Birisi hocaya kadromuz üçlü orta sahaya çok daha uygun bari bunu yap yoksa manu filan maçlarında fark yer derbilerde de kazanamazsin desin. Yoksa iyiye gitmiycez... Hayırlısı.

keyfinden değil bence ndombele hazır olunca keremd-torreira-ndombele oynar

hoca farkında değil mi mertensin 90 dk çıkaramayacağını

ki bence dün ilk yarı takımın en iyisiydi
Bro inşallah dediğin gibidir ama ben ziyech Kerem filan 10 no oynayacak Bayern yada manu maçında diye ödüm kopuyo.. Ayrica bilmiyorum farkında mı ama dün toreira Kerem Sergio seçeneğini kullanmamasi da dediğinin aksini gösteriyor bana. Ben pek emin değilim farkında mı acaba. Umarım dediğin gibidir ne diyim

Bro inşallah dediğin gibidir ama ben ziyech Kerem filan 10 no oynayacak Bayern yada manu maçında diye ödüm kopuyo.. Ayrica bilmiyorum farkında mı ama dün toreira Kerem Sergio seçeneğini kullanmamasi da dediğinin aksini gösteriyor bana. Ben pek emin değilim farkında mı acaba.
kerem ile sergio olmaz bence hayatta ya orta saha çok temposuz kalır o şekilde

e bi de içerde grupta favori olarak çıkacağın tek maçı oynuyorsun normal bence 2 orta saha

Bu futbolcular dün mağaradan çıkıp gelmedi. Hepsi sporcu, bu işten para kazanan profesyonel insanlar. Şampiyonlar ligi başlamış hala fizik olarak hazır değilse takım, sorunu TD'de ararım. Hadi Zaha filan sakattı ok da Nelsson niye bitik, Icardi niye kağnı gibi. Sıkıldık artık hep ama takım hazır değil mavalından. Bu isimler Avrupa'nın elit takımlarından birinde olsa bu kadar gevşek takılamazlardı. Birileri hem futbolculara hem de Okan'a burasının Galatasaray olduğunu hatırlatmalı.

Şak diye Kerem A.‘nu kesip Zaha’yla başlayamazsın denge denen birşey var takımın en formda oyuncusu Kerem, maçtan sonra konuşmak kolay oluyor da gerçekler öyle değil.. Ziyech’in 11 başlamasını da tek bir Allah’ın kulu eleştirmedi burda maçtan önce.
Ondan sonra adamlarda şaak diye puanı alıp gider!

zaten denge diye diye takımın içine etti. aman kerem'i kesmeyeyim aman martens'i kesmeyeyim aman şunu oyundan çıkarmayayım bana küser diye diye takımı bitiriyor.

Ziyech'in önceki maç açıklaması:

Şu anda ne seviyede olduğuna ilişkin soruyu da cevaplandıran Faslı yıldız, "İlk 45 dakikamdı. Son 4 ayda en çok oynadığım dakika bu aslında. Tabii adım adım gitmemiz gerekiyor. Yavaş yavaş gelişeceğiz. Ufak bir sakatlık da geçirmiştim. Şimdi iyiyim. Önümüzdeki dönemde daha çok oynayacağımı düşünüyorum. En üst seviyeye kısa sürede erişeceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Senenin muhtemelen en önemli ve geleceği etkileyen maçında her maç ilk 11 oynattığın adamı teteyi oynatmıyorsun, hazır olmayan ilk defa ilk 11 e çıkacak adam ile başlıyorsun. Faydalı olsa da olmasa da hatalı bir tercih şimdi gidip çatladıkapısporu yensen ne olur yenmesen ne olur, bu maçı alacaktın.

Oynatmak istediği futbol için, yani önde baskı yaparak, takımının Tudor zamanındaki gibi fizik gücüne sahip olması lazım.
60 dakika o seviyede kalabilirsek bile yeterli olabilir ama şu anda takımın pili 30’da bitiyor maça o baskıyla başlandığında.

Zaten Münih Mancestere böyle önde hurra önde basarsan seni duman ederler. Orda geride bekleyecegiz. Şu fiziksel sorunu herkes özel çalışmalarla halletmeli. Milli maç arasida var. Tatil filan vermesin mümkünse hocamiz
En az 3 yada 4 gün tatil verecek şimdiden yazalım kenara ,oyunculara çok tatil.verilmesini savunuyor ilginç şekilde ki terimde böyleydi

Geri
Üst Alt