Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

berbat oyunla puanları alıyoruz

bir tane yenilsek de hoca bazı şeyleri değiştirse daha mı iyi olur diye düşünmüyor değilim

oyun bugün gayet bilinçliydi

ama bazı şeyleri kabul etmemiz lazım

kağıt üstünde çok iyi isimler ama fizik olarak çok sorunlu adamlar

öyle çalışılıp geliştirmekten büyük sıkıntıları var ziyech zaha ndombele vs.

hocanın kayseri maçında çözüm bulamadığı çağdaş triklerinin hepsine çözüm bulmuştu bu maç

Gayet başarılıydı 45'de 2 tane oyuncu değiştirdi Abdülkerim'i sol beke kaydırdı bu maç özelinde değişikliklerini beğendim son 15 dakikası Ndombele alıp orta sahayı 3'ledi. Nasıl geçen maç hata yaptıysa bu maçta 10/10'luk hamleler yaptı.

Hocam bir sürü kaliteli ayak var takım boyunu azıcık kısalt canını yediğim. 2-3 üçgen kurup rakibi oyundan da düşürmek lazım.

Maalesef yine iyi futbol yoktu, 2:0 öndeyiz ama bir türlü rahat kaleye gidemedik, bu avantaji degerlendirmedik. Sonra maglum gol yiyince takim tamamen oyundan düstü, bir adam akili kontra dahi yapamadik. Sezon sonuna kadar görüsüm degismiyecek, okan buruk icin Galatasaray bir iki gömlek fazla geliyor. Bireysel hareketlerle oyun kazanmaya devam.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fizik yerlerde
oyun sistem hak getire

brawo hoca

Gayet başarılıydı 45'de 2 tane oyuncu değiştirdi Abdülkerim'i sol beke kaydırdı bu maç özelinde değişikliklerini beğendim son 15 dakikası Ndombele alıp orta sahayı 3'ledi. Nasıl geçen maç hata yaptıysa bu maçta 10/10'luk hamleler yaptı.
1 kusuru ziyechi 5 dakika önce alıp orta sahayı sağlamlaştırabilirdi

Bilinçli,aklı başında bir futbol oynatıyor ben memnunum.
%70 fln daha takım icardi,ziyech,zaha ve ndombele hazır değil daha.

Maalesef yine iyi futbol yoktu, 2:0 öndeyiz ama bir türlü rahat kaleye gidemedik, bu avantaji degerlendirmedik. Sonra maglum gol yiyince takim tamamen oyundan düstü, bir adam akili kontra dahi yapamadik. Sezon sonuna kadar görüsüm degismiyecek, okan buruk icin Galatasaray bir iki gömlek fazla geliyor. Bireysel hareketlerle oyun kazanmaya devam.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kontra yapamadık mı

abi kesinlikle ön yargılarınızı yıkın maçı izlerken

zaha kerem icardi az dikkatli olsa 3 4 olmuştu maç

ne geniş kadrosu abi alınan oyuncuların yarısının yürümesi başarı gibi

o beğenilmeyen mertens niye sürekli oynuyor cevabı belli işte
İsimlerinden dolayı yürüyen oyuncuları oynatma baskisi var uzerinde. Sürekli 4 hucum oyuncusuyla oynamak zorunda degil. Gol atti diye sahada yürüyen Ziyech'i oyundan cikarmiyor.

bu orta sahaya bişeyler yapman lazım hocam. artık kaan'ı 6 numara yapıp önüne torreira-demirbay mı yaparsın, sergio'yu mu kazanırsın, davinson'u mu bullanırsın, 3'lüye mi dönersin bilmiyom da bu dombele spor yapacak sağlığa gelmedikçe bizim orta saha helva gibi olacak belli. eskiden az gol yiyoz diyoduk, artık bizim ligde bile şans veya başka şekil gol yemeden maç bitiremez olduk.

özellikle şl'de mağlubiyeti de geçtim büyük yıkım yaşamamak adına bi dokunuş şart.

parası marası bi yana bu yaz transferde yediğimiz tek çalım fred olmuş hakikaten. o ve o profil bi adam olaydı eksiği gediğiyle %100'e yakın bi ekip olurmuşuz.

adam barışı solda oynattı.zaten kısıtlı adam orda iyice yok oldu. bildiğin itibar suikasti yaptı barışa.

işin içinde mertens olmayınca nasılda doğru değişiklikleri yaptı hocam 😂

İcardi zayıflasın diye oyundan çıkarmaması iyiydi

Devrede değişiklik yapması da sevindirici

Bu takım antrenmanlarda ne yapıyor ne merak ediyorum. Oyuncular bir türlü hazır olamıyor. Hücumlarda ne yaptığımız belli değil. Bir plan yok.

İlk maçta Çağdaş Atan'ın triklerine bulamadığı çözümlerini buldu bu maç. Değişiklikler zamanında ve yerindeydi. Muslera saçma sapan golü hediye etmeseydi. Çok rahat maçı geçirecektik. En çok eleştirdiğim nokta oyuncu değişikliğinde geç kaldığı içindi bu gün o konuda gayet iyiydi.

Geri
Üst Alt