Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

haklı olanın acelesi olmaz. bu sezon yine herkese karşı şampiyon olacağız. ritim bulduğumuzda bu başlık yine sinek avlayacak ama biz yine burada olacağız :)
1695755381446.webp

bir konuda bahanesi var
oyuncularımız fiziksel olarak toparlasa dahi kadro kurgusunda bence hata var
takımda top rakipteyken aktif oyuncu eksikliği var
boey ve torreira hariç gerisi koşarmış gibi yapıyor
mertens yaşından ötürü koşamadığı için onu saymıyorum.

Erman Toroğlu: "Okan Buruk'un takım üzerinde otoritesi sıfır." (A Spor)

haklı olanın acelesi olmaz. bu sezon yine herkese karşı şampiyon olacağız. ritim bulduğumuzda bu başlık yine sinek avlayacak ama biz yine burada olacağız :)
Ekli dosyayı görüntüle 221328

Bizim de zaten istediğimiz artık ritim bulmak az maç yapmadı bu takım ama şu maçta düşünüyorum taşınıyorum bir tane alkışlanacak organizasyon hatırlamıyorum.

geçen sene bu vakitlerden daha iyi
Şu an iyi mi? Geçen senenin üzerine koyabilmiş mi şu an? Geçen sene bu vakitlerden daha iyi bir bahane değil. 13 maç oynadık şu ana kadar. Geçen sene avrupa olmadığına göre 13. haftadaydık şu an gibi düşün. Geçen seneki oyunun üzerine koyabilmiş miyiz?

mertensi oyundan almaya korkuyordu dün. bugün 55te çıkardı ama otorite eksik. neden keremle icardi messi ile suareze özendiği için. yaw düne kadar aldığımız yıldızları neden oynatmıyor diyordunuz. otoritesi eksik adam kenarda tutabilir mi o isimleri
yav bırakın

Şu an iyi mi? Geçen senenin üzerine koyabilmiş mi şu an? Geçen sene bu vakitlerden daha iyi bir bahane değil. 13 maç oynadık şu ana kadar. Geçen sene avrupa olmadığına göre 13. haftadaydık şu an gibi düşün. Geçen seneki oyunun üzerine koyabilmiş miyiz?

takım mı kerem mi

kerem gelen sene 13. haftadan iyi

takım ise değil

yeni gelenlerin kötü olmasını kabullendik de geçen seneden devam eden adamlar bile fiziksel olarak gerilemiş gibi

niye böyle hocam

sadece boey aynı seviyede
Yook. Boey da gayet geriledi. Milyon tane top ezdi yorgunluktan. Teknik yardıma ihtiyacı var diyoruz. Okan Buruk'un idman seviyesi İstanbulspor un üstünde değil. Anca onlar kadar fizik gücümüz var işte.

Sezon basinda bu takim kosamiyor dedik, bazi arkadaslar bu cok normal, asiri yüklenme yapildi kampta, bir kac haftaya takim acilir kosmaya baslar dediker o bir kac hafta gecti takim daha kötü durumda.

Iyi futbol oynatamassin belki ama en azindan takimi kosturursun ama malesef ikiside olmuyor. Antremanda ne calistiriyorlar anlamiyorum. Böyke devam ederse ya futbolcular bas kaldirir yada takimdan ayrilmak ister.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt