Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.562
- 36.094
- 2.773
rüya transferler=tüm yaz yatmış topçular
çok tehlikeli kadro ismen var cismin yoklar
cismen de gelsinler de hoca kullanıyor mu kullanamıyor mu görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rüya transferler=tüm yaz yatmış topçular
Sinir stres sahibi olduk ulamertensli ilk yarıda gayet iyiydik abartı yorumlar mevcut yine
Geçen senekilerin yürümeye mecali var mı sanki? Hadi Mertens yaşlandı, Oliviera, Kerem geçen sene bu kadar kötü müydü? Sadece geçen senekiler oynuyorsa durum daha vahim![]()
zaten sinir stres sahibisiniz. takımı suçlamayın. gazozuna maç oynansa bile çıldırıyorsunuz. dışardan forumu okuyan biri neler düşünüyor acabaSinir stres sahibi olduk ula
İyi mi? Değil.kerem kötü mü
Şu oyunu savunma çift dalacam sanazaten sinir stres sahibisiniz. takımı suçlamayın. gazozuna maç oynansa bile çıldırıyorsunuz. dışardan forumu okuyan biri neler düşünüyor acaba
İyi mi? Değil.
maç esnasında bir tek direkten dönen toplara sövdüm valla sıfır stresle izledimSinir stres sahibi olduk ula
haklı olanın acelesi olmaz. bu sezon yine herkese karşı şampiyon olacağız. ritim bulduğumuzda bu başlık yine sinek avlayacak ama biz yine burada olacağız
Ekli dosyayı görüntüle 221328
Şu an iyi mi? Geçen senenin üzerine koyabilmiş mi şu an? Geçen sene bu vakitlerden daha iyi bir bahane değil. 13 maç oynadık şu ana kadar. Geçen sene avrupa olmadığına göre 13. haftadaydık şu an gibi düşün. Geçen seneki oyunun üzerine koyabilmiş miyiz?geçen sene bu vakitlerden daha iyi
Şu an iyi mi? Geçen senenin üzerine koyabilmiş mi şu an? Geçen sene bu vakitlerden daha iyi bir bahane değil. 13 maç oynadık şu ana kadar. Geçen sene avrupa olmadığına göre 13. haftadaydık şu an gibi düşün. Geçen seneki oyunun üzerine koyabilmiş miyiz?
Yook. Boey da gayet geriledi. Milyon tane top ezdi yorgunluktan. Teknik yardıma ihtiyacı var diyoruz. Okan Buruk'un idman seviyesi İstanbulspor un üstünde değil. Anca onlar kadar fizik gücümüz var işte.yeni gelenlerin kötü olmasını kabullendik de geçen seneden devam eden adamlar bile fiziksel olarak gerilemiş gibi
niye böyle hocam
sadece boey aynı seviyede
Her şeyi abartma be abi artikErman Toroğlu: "Okan Buruk'un takım üzerinde otoritesi sıfır." (A Spor)
Kerem 13. haftadan iyi değil ama takımın iyi olmadığına katılmana sevindim. Ben de aynı fikirdeyim takım iyi değil, evet bunu anlatmaya çalıyordum.takım mı kerem mi
kerem gelen sene 13. haftadan iyi
takım ise değil