Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

İnşallah Bayern maçlarına mertensle cikmazsin hocam canım hocam değil mi. İki ön libero torreira ve kaan ayhan ve bir merkez orta saha ndombele ile çıkarsın inşallah o maça okan hocam. Bu kurguyu da inşallah bir kaç maçta denersin hocam korkutuyorsun bu sene bizi antrenmanlarda bu takımın ne yaptığını merak ediyorum harbiden. Bireysel yeteneklerle ilerliyoruz kaç hafta oldu. Ulan gole bak çalışılmış bu gol dediğimiz golümüz yok henuz klasik bindirme golleri.

yabancı hoca osursa bir şey bulup övüyürduk. sistem mentalite cart curt. kimler övülmedi burada. prandellisinden torrentine kadar. şampiyon hocaya yazılanlara bak. getirin oradan 5m euro maaş alan birini de bitsin bu dert. herşey etiket olmuş ztn dünyada futboldaki tezahhürü de bu maalesef ne bekliyorsak

yabancı hoca osursa bir şey bulup övüyürduk. sistem mentalite cart curt. kimler övülmedi burada. prandellisinden torrentine kadar. şampiyon hocaya yazılanlara bak. getirin oradan 5m euro maaş alan birini de bitsin bu dert. herşey etiket olmuş ztn dünyada futboldaki tezahhürü de bu maalesef ne bekliyorsak

benim gibi ecnebi düşkününü bile bezdirdiler

Gayet iyidi takim. Cikip okan hocanin gol atacak hali yok.. bos kaleye atamiyorsun direkleri dövüyorsun, kalecinin üstüne bebek sutlari cekiyorsun... tebrik ederim okan hocayi

Her insanın yaptığı gibi mutlaka Okan hocada hatalar yapıyor ama burda olumsuz analiz kasacak bir şey görmüyorum.

Yılmadan, daha arzulu ve istekli şekilde çalışmaya devam Okan Hoca.:hat:

kanattaki varyasyonlarımızı beğendim bu maç. solda kerem sağda boey ve tete ile çok iyi hucumlar yaptık. işin olumsuz tarafı ise ortadan yaptığımız hucumlar. torreira üretken değil. çoğu zaman mertens ve icardi de uzak kaldı. demirbay da kötü günündeydi iyi hucum edemedik ortadan. artık ziyech gelince mi değişir durum yoksa ndombele mi bilmem ama halletmek gerekiyor

e biz de etikete göre transfer yapmadık mı bu dönemde
normal

İkinci ortasahayı konumlandırdığı yere top asla gitmiyor bir kişi eksik oynuyoruz. Torreira ortasaha oynuyor yanındaki ne oynuyor belli değil.

Şampiyonlukta ve başarılarda hakkını verdiğimiz gibi kötü gidişatta da sorgulama yapmak hesap sormak gayet doğal bir şeydir. Sorgulamak ve sebep sonuç ilişkisini futbolda değil her alanda yapmalıyız. (Saygı çerçevesi içerisinde) Okan hoca umarım bir bildiğin vardır, eğer yoksa ki, düşünmek bile istemiyorum.

Açıklamalarının çoğu artık rutin/ezbere hal aldı ve bu beni sıkıyor.

başak'a 7 attığımız sürece benziyor. öncesinde de böyle ıkına ıkına skorlar alıyorduk yanlış hatırlamıyorsam. gelecek adına umutluyum yaşayıp göreceğiz.

başak'a 7 attığımız sürece benziyor. öncesinde de böyle ıkına ıkına skorlar alıyorduk yanlış hatırlamıyorsam. gelecek adına umutluyum yaşayıp göreceğiz.
Evet IBB maçı öncesinde ben forumda yazmıştım birine çok pis patlayacağız ve sonrasında devamı gelecek diye.

Bugünkü maç öncesi de yazdım birine patlayacağız diye ama oyuncular sağolsun atamadılar yine. Ankaragücü maçı patlama olabilir.

Evet IBB maçı öncesinde ben forumda yazmıştım birine çok pis patlayacağız ve sonrasında devamı gelecek diye.

Bugünkü maç öncesi de yazdım birine patlayacağız diye ama oyuncular sağolsun atamadılar yine. Ankaragücü maçı patlama olabilir.
Kendi sahamızda taraftar baskısı oluşuyor bu patlama deplasmanda olacak muhtemelen.

Geri
Üst Alt