Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hoca artik su takimi adam gibi calistir kac tane oyuncu fit durmuyor fazla kilolari var diye, takim ikinci yarilar yürüyerek oynuyor ,kondisyonu bu kadar düsük bir takimada ön alan presi uygulatmak da ayri bir macera. Adamlari kosturacak bir tane yeni kondisyoner getir cünkü suanki belliki isini dogru yapmiyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

orta sahayi kalabalik tutmasi gerektigini ne zaman anlayacak acaba

illa bir yerde agir bir maglubiyet mi almamiz gerekiyor

toreyraya tüm yükü bindirip allaha emanet cikiyoruz her maca

rakipten bagimsiz kerem nbombili toreyra üclüsünü oturtmasi lazim artik

demirbayi cikarip barisi oyuna alirken ne düsündü acaba

maci resmen rakibe vermek icin her yolu denedi simdiye kadar

malesef cok kötü ve yetersiz bu kadro icin

Bugün yaptığı en doğru hareket Zaha'yı denemekti. Süper oldu, güzel oldu.

Rakipleri ve icimizdeki simariklari zortlatmaya devam hocam. Yine şampiyon olacağız.
IMG_20230930_210200.webp

Hocam nasıl yaparsın bilmiyorum ama şu kendine oynayan oyunculara bir şekilde kafalarını kaldırtmayı öğretmen gerekiyor. Barış o son pozisyonda yaptığı kabul edilir bir şey değil artık.

hocam şu gevşekliğe bi çare lazım, nasıl yaparsın bilmiyorum da
boku çıkmaya başladı

bir şey denmez bugün için

takım iyi oynadı

sadece ilk yarıda 10-35 arası savsak futbol vardı

Tebrikler sonunda güzel, sonunda yine geri düştük ama çeviririz güvenini veren bir oyun.

Tek falso BAY Demirbay değişikliğini hala anlamadım iyi ki kısa süre sonra gol geldi yoksa oluşan orta saha düzeni ile rakibe geçebilirdi oyun.

Hocayı çok eleştiririm ama bu maç 100 tane gol kaçtı hoca ne yapsın ama bu takıma iyi bir kondisyoner şart kaç ay oldu uyuyor yönetim bu konuda

güzel oyun için tebrik ederim hocam.

3 orta sahaya dönmediğimiz veya dombele futbolu yeniden keşfetmediği müddetçe demirbay-sergio gibi düşük eforlu adamların dakikalarından daha çok çalmaya özen gösterelim derim akıl sağlığımız için

Hocam futbol profesörü ondan daha iyi bu işi bilecek halim yok ancak 2 konuda eleştirecem.
Hocam sal kendini ak biraz.
Tete kötüydü durgundu halil barış bakambu sok gitsin birini.
İcardi yürüyecek hali kalmadı yedeklerine güven biraz.
Manchesteri united de yenecek hocam vira bismillah

Okan hocam bu nasıl bir maçtır eline koluna sağlık son yıllarda izlediğim en yamyam Galatasaray'dı. Uzun yıllardır böylesi bir baskı yapabildiğimizi hatırlamıyorum.

Geri
Üst Alt