Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Eleştiriyoruz elbette ama beklemek yerine presle karşılık vermesi doğru bir hamle oldu

maç devam ederken ben de bazı tercihleri eleştirdim

mesela neden ortayı üçlemiyor neden keremi çıkarmıyor diye

ama sakince düşününce aslında anlayabilirsiniz arkadaşlar

şu takımın sözde kenarda 3 ortasahası oturuyor ama hiçbiri bir işe yaramaz belki ndombele onun da 5dklık canı var

keremi çıkarabilirdi ama sonra zahayı çıkarınca anladım ki zahanın enerjisini bu dakikaya kadar kullanmış ve hoca bunu bildiği için keremi tutmak istedi çünkü hem kerem hem zaha çıktığında çok sıkıntı yaşardık

hocanın elindeki imkanları hadi lig için neyse de şl için abartmayın derim ben

F7i_4MNW4AAzcI2

Daha ne yapmasi gerekiyor

Ligde rekorlar kirdi sampiyon oldu,derbi performansi ortada geleni gideni tokatladi

Yetmedi takimi yillar sonra cl’ye tasidi

Bu sezona da ligde cok iyi basladi

Avrupa seviyesinde degil dediniz manchester’i deplasman da maglup etti,Galatasaray tarihinde bir ilk yasandi ingiltere de deplasman galibiyeti yani tarih yazdi

Sistemine ön alan presine salladiniz ona ragmen cikti manchester’a top yaptirmadi ayni sistem ve anlayis ile

Nankörlük yapmayin ve kabul edin artik

Okan Buruk cok büyük bir hoca

Herzaman güvendim ve destekledim,gurur duyuyorum

Valla çıkarttığı kadro maçı kazanmak için çıkartılmış bir kadroydu, korkak oynatmadı helal olsun elbetteki tercihleri tartışılabilir ama genç bir hocamız var bunu da gözününde bulundurun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç esnasında da yazdım. Kazandık ama 2 hatası var bana göre. Bunları da konuşmamız lazım.
Angelino ve Tete ile başlamaması gerekiyordu. Çok fazla çıkmadık zaten sol beki A.kerim çok daha iyi savunurdu. Tete yerine de kimi koyarsan koy fark etmez. Daha kötüsünü veremez.
Bunlarla başlamasa daha farklı bir galibiyet alabilirdik

Bu arada yeri değil ama avrupa ya Türk takımı yaa ülke puanı yaa diye febenin avrupa maçlarında febeyi destekleyen Galatasaraylılar antuda bizim maç için ettikleri küfürlere baksın hakaretleri okusun.Ona rağmen hala avrupa ayağına febeyi destekleyenler gitsin Galatasaraylılığını sorgulasın.

Geri
Üst Alt