Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Odumu koparttin hoca. Gol geliyorum diye bagirdi sen duymadin. Ama yine kazandin. Helal olsun.

Değişikliklerde ne oldu tam anlamadım o an. Çok baskı yedik 45-65 arası. Bence daha erken müdahale etmeliydi. Ana planda sorun yoktu ama kaptığımız topları çok basit kaptırıp merkezden çok delindik. Eriksen özellikle ikinci yarı oyunu dikte etti. Mertens hamlesi biraz daha erken gelse belki o kadar sıkıntıya girmezdik. Ne olursa olsun çok değerli, tarihe geçecek bir galibiyet. Saygılar.:hat:

Tebrik ederim. Ekstra bir iş başardık. Sergio'yu komple keserse tatsız kazaların önüne geçmiş olur.

Değişiklik konusuna çok takıyoruz geçen sene beşiktaş maçı ve molde maçı hariç çok bir problemini şimdiye kadar hiç görmedim.

Mesela maç içi performansına göre Kerem'de çıkmalıydı kötü oynuyordu hatta forumda maçın 60'ncı dakikası anket açılsa %80 çıksın denirdi ama sahada kaldı golünü attı .

O yüzden bitmiş bir maçın üstüne varsayımlar üzerine konuşmamak biraz sonucu bilindiği için basit kalıyor diye düşünüyorum.

Değişikliklerde ne oldu tam anlamadım o an. Çok baskı yedik 45-65 arası. Bence daha erken müdahale etmeliydi. Ana planda sorun yoktu ama kaptığımız topları çok basit kaptırıp merkezden çok delindik. Eriksen özellikle ikinci yarı oyunu dikte etti. Mertens hamlesi biraz daha erken gelse belki o kadar sıkıntıya girmezdik. Ne olursa olsun çok değerli, tarihe geçecek bir galibiyet. Saygılar.:hat:
Değişiklik yapacakken Kerem bir pozisyona girdi. Kerem e inandı o yüzden bekledi. Yoksa zaha değil Kerem i çıkaracaktı. O arada gol yedik puan almak için Nelson u geri gönderdi. Yorulan zaha yerine Kerem ile devam kararı aldı.

bence takıma müdahale edecek oyuncusu yok hocanın

hücum olarak var da orta saha olarak yok

o dakika ndombele girse muhtemelen 75de biterdi

maalesef orta sahamız hala sıkıntılı

Değişiklik yapacakken Kerem bir pozisyona girdi. Kerem e inandı o yüzden bekledi. Yoksa zaha değil Kerem i çıkaracaktı. O arada gol yedik puan almak için Nelson u geri gönderdi. Yorulan zaha yerine Kerem ile devam kararı aldı.
bence takıma müdahale edecek oyuncusu yok hocanın

hücum olarak var da orta saha olarak yok

o dakika ndombele girse muhtemelen 75de biterdi

maalesef orta sahamız hala sıkıntılı
Her halükarda Zaha çıkacaktı bence. Kerem iyi niyetli ama merkezde eksik kalıyordu. Zaha - Mertens değişikliğini biraz daha erken bekledim ben. Barış Alper ve Mertens aynı anda girse daha sağlam karşılık verirdik fiziken.

Tamma kazandik ancak bir 5-10dk daha erken mudahale etmeliydi. Onun disinda dogru hazirlanmis takim. Tebrikler hocam

Geri
Üst Alt