- 30 Temmuz 2009
- 32.497
- 8.360
- 2.018
Takımın 45-65 arası gol yemeye çare bulduğu an bir daha eleştirmeyeceğim. Söz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Min Jae ve Upamecano da sakar adamlar. Bir sürü hata yaptılar sezon başından beri.bayerne böyle önde baskı yaptırırsan 20 tane yersin söyleyeyım
yaptılarda bizim arka bombos kalıyorMin Jae ve Upamecano da sakar adamlar. Bir sürü hata yaptılar sezon başından beri.
Yine aldı.Okan Buruk kadar hiç birimiz cesaretli değiliz. Çok yürekli hoca. Benim büyük risk olarak nitelediğim her şeyi gözünü kırpmadan yapıp sonuç alıyor.

Sen eleştir de o yensin sorun yok...Takımın 45-65 arası gol yemeye çare bulduğu an bir daha eleştirmeyeceğim. Söz
Değişiklik yapacakken Kerem bir pozisyona girdi. Kerem e inandı o yüzden bekledi. Yoksa zaha değil Kerem i çıkaracaktı. O arada gol yedik puan almak için Nelson u geri gönderdi. Yorulan zaha yerine Kerem ile devam kararı aldı.Değişikliklerde ne oldu tam anlamadım o an. Çok baskı yedik 45-65 arası. Bence daha erken müdahale etmeliydi. Ana planda sorun yoktu ama kaptığımız topları çok basit kaptırıp merkezden çok delindik. Eriksen özellikle ikinci yarı oyunu dikte etti. Mertens hamlesi biraz daha erken gelse belki o kadar sıkıntıya girmezdik. Ne olursa olsun çok değerli, tarihe geçecek bir galibiyet. Saygılar.![]()
Değişikliklerde ne oldu tam anlamadım o an. Çok baskı yedik 45-65 arası. Bence daha erken müdahale etmeliydi. Ana planda sorun yoktu ama kaptığımız topları çok basit kaptırıp merkezden çok delindik. Eriksen özellikle ikinci yarı oyunu dikte etti. Mertens hamlesi biraz daha erken gelse belki o kadar sıkıntıya girmezdik. Ne olursa olsun çok değerli, tarihe geçecek bir galibiyet. Saygılar.![]()
Değişiklik yapacakken Kerem bir pozisyona girdi. Kerem e inandı o yüzden bekledi. Yoksa zaha değil Kerem i çıkaracaktı. O arada gol yedik puan almak için Nelson u geri gönderdi. Yorulan zaha yerine Kerem ile devam kararı aldı.
Her halükarda Zaha çıkacaktı bence. Kerem iyi niyetli ama merkezde eksik kalıyordu. Zaha - Mertens değişikliğini biraz daha erken bekledim ben. Barış Alper ve Mertens aynı anda girse daha sağlam karşılık verirdik fiziken.bence takıma müdahale edecek oyuncusu yok hocanın
hücum olarak var da orta saha olarak yok
o dakika ndombele girse muhtemelen 75de biterdi
maalesef orta sahamız hala sıkıntılı
maçı verdin tebrikler
ben şahsım olarak artık kendisine biat ediyorum