Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocam maçın son anlarında Manchester maçını bitirmiş çoktan Bayern maçını oynamaya başlamış. :asd:
F7i9PzNXcAARUzM

oyuna geç mudahele ediyor ama hocadaki yürek çok büyük. rakip kim olursa olsun korkmuyor. bravo hocam..

Adam Manchester'ı deplasmanda yeniyor ardından yaptığı açıklamaya bakın

''Fazla sevinecek vaktimiz yok 4 gün sonra bir maçımız daha var. Antalya deplasmanı...''

Yani şu adama her şeyi deyin de şurada 'bu sene fazla önemsemiyor' tarzı yorumlar bile okuduk

Önemsemeyen adama bakar mısın Manu'yu yen, ardından bir sonraki lig maçına odaklanmalıyız açıklaması yap.

Doğru olan da bu zaten tabi

Hocam rüştünü perçinledi diyebiliriz. Özellikle büyük maçları kafasında müthiş oynuyor. Aşırı uç eleştirileri de susturmuştur artık diye düşünüyorum.

okan buruk şanslı yorumlarını okuyorum

evet şanslı olduğumuz maçlar ve anlar oluyor

ama şunu söylemeliyim ki futbolda şans hep cesurların yanında oluyor

fatih hoca da böyleydi

bazen bu cesaret hatalı karar olabilir ama korkaklık yaparak hatalı kararlar vermiyor bu adamlar ve sonunda şans bunların yanında olur

adama bu akdroyu yönetemez yıldızları idare edemez dediler mertensle icardiyle başlayan zaha ziyech ile devame den yıldızları müthiş idare ediyor

büyük maçların şampiyonlar liginin hocası değil dendi adam kazanarak devame diyor üstelik geriye düşse de tutunuyor oyuna

muhtemelen türk futbol tarihinin deplasmanda en çok puan alan hocası filandır

daha ne yapsın

su geciken oyuncu degisiklikleri herkesi kanser ediyor ve takim da her seferinde gol yiyor

Sosyal medya daki genc taraftarlarimiza cok güzel bir ders verdi hocamiz

Coluk cocuga gidin evde bilgisayar basinda fm oynayin dedi

5’li defanslar,3’lu orta sahalar,rakibi geride karsilama gibi taraftar ne dediyse tersini yapti ve tarih yazdi

Cesur ve büyük bir hoca oldugunu bir kez daha ispatladi

4-2-4 ve ön alan presi ile old trafford da manchester’i tokatladi

Büyüksün hocam

Çok ilginç değil mi? Presçiler de Zaha-Icardi-Kerem-Tete falan hani. Hakan Şükür Arif falan olsa neyse..

Oyunculari ikna etmek önemli

Gecen sezon mesela mertens ve icardi’yi bu oyuna ikna etti hoca

Hoca’nin oyunculara izin vermesi tartisiliyor mesela,oyuncular da bizler gibi insanlar empati kuralim bana is yeri ekstra izin verdiginde ve ise tekrar basladigimda daha motive bir sekilde calisiyorum

Saydigin isimlerin bu oyuna ikna olmasinin sebeblerinden biri izin konusu ve tabiki hoca’nin oyunculara yaklasimi

Degerini bilmeliyiz Okan hoca’nin

Taraftar yapamaz dedikce yapiyor

Geri
Üst Alt