Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Okan hoca okyanusu geçip küçücük derede boğulanlardan.. Oynattığı oyunla okyanusu geçti ama yaptığı tercihleriyle takımı kendi eliyle derede boğdu.. Diyor ki kaçırdıklarımızı kaçırmasaydık liderdik diyor ama bu tercihi yapan da kendisi..

Bir baksın bakalım son 3-4 maçta Kerem kaç gol kaçırmış veya kaç kilit pası vermemiş ama ısrarla o mevkide oynatıp takımı bir kişi eksik oynatıyor.. Icardi sakat sakat oynamasın abi.. Bizim en önemli starımız ama kendine gelene kadar çek azıcık kenara.. Bakambuyu da yiyen kendileri..

Bu olayı bir aşsa bu takım başka bir seviyeye gelecek.. Oynattığı oyun için yine helal olsun..

Okan hoca okyanusu geçip küçücük derede boğulanlardan.. Oynattığı oyunla okyanusu geçti ama yaptığı tercihleriyle takımı kendi eliyle derede boğdu.. Diyor ki kaçırdıklarımızı kaçırmasaydık liderdik diyor ama bu tercihi yapan da kendisi..

Bir baksın bakalım son 3-4 maçta Kerem kaç gol kaçırmış veya kaç kilit pası vermemiş ama ısrarla o mevkide oynatıp takımı bir kişi eksik oynatıyor.. Icardi sakat sakat oynamasın abi.. Bizim en önemli starımız ama kendine gelene kadar çek azıcık kenara.. Bakambuyu da yiyen kendileri..
Yüzde yüz katılıyorum renktaş

Okan herşeyi oturtturmuş ama

Ufak tefek dokunuşlar yapmak lazım bazen

İşte orada Okan'ın defoları ortaya çıkıyor

Özellikle orta saha kurgusu konusunda çok sabit fikirli olduğunu düşünüyorum

Mesela dünkü maç 70'den sonra orta sahayı 3'lemeyi düşünmeliydi

Sonuçta orta saha Sergio oyuna girince düştü ve gollere kadar devamlı atak yedik

Biz yapıcı eleştiriye devam etmeliyiz

Zamanla düzelecektir diye düşünüyorum

Kısaca kendisine desteğimiz tam

Ama eleştirimiz de yapıcı anlamda her daim devam edecektir

Son düzenleme:
Bu arada Okan Hocamla gurur duyuyorum belirtme gereği hasıl oldu çünkü en ufak bir eleştiriye veya katılmadığı bir görüşe saygı çerçevesinde yazmayı bilmeyen apaçiler yine sahnede.

Hakem hakem olsa ve Angelino sakatlanmasa bugün çok başka bir gün olabilirdi. Sağlık olsun. Bayern gibi bir Uzay Takımı'na her iki maçta da ecel terleri döktüren hocamıza ve oyuncularımıza helal olsun.

Hocanın tercihlerinde herhangi 1 problem görülmemektedir.

Ben sadece bu maç Ziyech yerine Barışla başlar dedim, sebebi de ön alan baskısını daha etkili yapma düşüncesiydi.

2 Bayern maçı gösterdi ki kendisi bu seviyeleri kaldırabiliyor. Özellikle deplasmanda bayerne oynanan oyunla birlikte avrupanın radarına iyiden iyiye girmiştir

F-ckKTSWMAE-bjG

Vallahi maçlardan önce 7-0 hezimet yaşamayalım ama normal 3-0 yenilelim dese, herkes imzalardı. Skora bakmayarak ben oynadığımız futbol dan da çok memnunu.
Dünyada 5 elit takım vardır ve Bayern birisi. BJK 5-0 kaybetti ve adanlar 35 şut çekmişti, az kalsın Liverpool un rekorunu kıracaktılar

iki maçta da ciddi kırılma anları vardı ikisinde de biz şanssızdır. dün toreiranin golü sonrası çıkan gürültüyü farketmissinizdir. maç boyunca çok tepki vermeyen stadın her yerinde olan taraftar devreye giriyordu. münih de bayern'e deplasmanı yasatabilirdi o havayla. olmuyor çok ince detaylarla 2 maçıda alabilirdik, ikiside bayern'e yaradı. şans mı dersiniz buna, kulüp dnası mı bilemiyorum ama şans yüzümüze gülmedi, bayern tarafına yaradı. özellikle ilk mac sonrası allianz'da bize "ulan acaba kazanabilir miyiz" umudunu asılayan hocama, oyunculara cok tesekkürler. benim gercekten kazanma inancım yüksekti bu macta.

şu an keremden başka o bölgede oynayabilecek adamımız yok

zaman makinesi icat edip mertensi 32 yaşına döndürebiliyorsanız bilemem

önce 2. forvet oynayan oyuncumuzdan takımın ve hocanın neler istediğini idrak edelim

eleştiriler var ama sanki okan hocanın elinde sınırsız imkanlar var ona rağmen böyle davranıyor zannediyor

Yarı otomatik ofsayt çizgisinin gösterilmemesi çok yanlış bu arada. Görmek isterdim. Haybeye gol mu yedik yok ise nizami mi idi- şüphesi böylesine bir maçta kabul edilemez.

Barış Alper-Davies pozisyonunda ikinci sarıdan kırmızı çıksa, Abdülkerim'in Lamier'den çaldığı topta alakasız bir şekilde düdük çalmamış olsa şu an bambaşka şeyler konuşuyorduk.

Tek eleştirebileceğim konu, savunmanın dengesi ile bu kadar oynamış olmasıydı. Nelsson yerine Kazımcan'ı sokup savunma hattını bu kadar karıştırmamış olsaydı belki de maçı kaybetmeyecektik.

Onun dışında eleştirilecek bir şey göremiyorum. Takımın fizik kalitesi şu an tam istenilen seviyede değil ona rağmen Bayern'e karşı böyle bir mücadele vermek gerçekten muazzam. Orta sahayı 3lemek için Kerem'i çıkarmak gerekiyor ama ne Kerem Demirbay'a ne Ndombele'ye ne de Oliviera'ya güvenemiyorsun 3'ü de fizik kalite olarak Aktürkoğlu'ndan fazlasını verecek durumda değil. Hoca da böyle düşündüğü için belki Kerem'in hücum gücünden yararlanırım diye düşünüp 3lemedi.

Bayerni iyi cözdün hocam ama hakemi hesaba katamadik.
Aynen devam.

Hem iyi oynadığımızı söyleyip hem de Okan'da kabahat aramak saçmalık. Eğer doğru oynadıysak taktik nedeniyle oldu. Gerisi futbolculara kalıyor. Bayern e karşı ilk yarı iki-üç net pozisyon buluyorsan enaz birini atacaksın kardeşim. Bu seviyede dakika başı pozisyon bulamazsın. Asıl mesele burada.

Sonrakiler, oyuncu değişiklikleri vs falan fasarya.

Geçen sezon gibi rahat bir takvimimiz olmadığı için bazı lig maçlarında ona göre salıyoruz. Ucl maçlarında konsantrasyon üst düzey oluyor haliyle
Maç maç takım modunu ayarlamasına saygı duyuyorum

Geri
Üst Alt