- 18 Temmuz 2009
- 81.846
- 238.954
- 5.093
Konudaki tansiyonu düşürün yoksa ceza yememiş adam kalmayacak, bir süre kilit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O gün demiştim halen diyorum transfer sevdası uğruna Ndombele, Oliveira, Kerem Demirbay 3'ünü toplasak 1 orta saha yapmıyor Kaan Ayhan'ı da orada kazanmasa muhtemelen bu noktaya kadar bile gelemezdik.Hocam biz seni hak etmiyoruz harbiden diyecek bir şeyim yok başarılı olmuş rekorları alt üst etmiş hocamızın isteklerini bile yerine getiremiyoruz.
Yunus gitmesin dedi, gitti.
Rashica gelsin dedi, gelmedi.
Berkan gitmesin dedi, gitti.
Orta sahaya iyi bir adam istedi, Vecino geldi.
Ahh ah sezon başından beri bunu söylüyorum üstat. Bir 8 no alamadılar. Demirbay, Ndombele, Sergio var ama hiçbirinden de verim alamıyoruz. Çıldırtıyor bu durum benihocanın hataları, günahları bir yana takım hücumu oynatacak bir 8 numara eksiği çekiyor
Bir de pası bomba atarmış gibi atıyorlar Kane bile o topa hareketlenemezHer topu alan 30 metre ara pas deniyor ve istisnasız her topu kaptırıp rakipler hepsinde kontraya çıkıyor maç başına 6-7 kere oluyor.
bu saçmalıkla ilgili ne düşünüyor yardımcılarıyla ile beraber bu saçmalığı izlemekten zevk mi alıyor. kimse de çıkıp demiyor mu ne yapıyorsunuz siz amatör takıma karşı mı oynuyorsunuz diye.