Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Konudaki tansiyonu düşürün yoksa ceza yememiş adam kalmayacak, bir süre kilit.

hocam sakat herifleri igne ile oynatma

sola keremı ortaya 2. forvete zahayı fln koy artık

bence oyuncu tercihlerinden daha çok bugün oyun olarak çözüm üretemedi

nazarlık olsun diyelim

Senin şu takımda devre arasına kadar defans 2 lin sanchez apo orta sahanda torreira Kaandir

Senin sorunun ön taraf orayı değiştirmiyorsun. İcardi ooynamak istiyor diye oynatilmaz. Bakambu gol atmış oynat adamı ha kotu oynar o başka. Sen yap bunu. İcardi sahada ruh gibi. Net golü kaçırdı.

2. Golde ziyechin şutunu engelledi o top kaybı kalemizde gol oldu

Neyse bu bize ders olsun der klasik muzige geçiş yapayim

Bastan asagi kotu 1 mac çıkartti bu maç tamamıyle kendisine yazar.

hocam takıma zorla adapte edip her kulvarda yarışta kalmamızı sağlayan kaan ayhan hamlesi olmasa takımın ne hallere düşmüş olabileceğini yönetime hayal ettirdi adeta.

Bu maç hocaya yazar malesef oliveira kazımcan forma yüzü görmemesi lazım bir daha rotasyon yapmak için ideal maçtı bakambu bay ilk 11 başlaması lazımdı kerem sonradan girip fişi çekerdi herkes yorgun münih maçında 2 kişilik oynadılar umarım hatalardan ders alınır ligde daha çok sular akar biz gene lider oluruz, yönetim de artık hakemlerle ilgili açıklama yapma zamanı geldi kaç maçtır doğranıyoruz

Hocam seni hep savundum ama sen de hic öğrenmiuorsun ya. Zamaninda gerekli oyuncu değişikliklerini yap

Bu yedekler böyle durumda bile beni oynatmıyorsa başlarım böyle adamın hocalığına adaletine demez mi.günay ne zaman oynayacak musleraının kolu kopunca mı. bakambu halil bu zamanda bile fırsat bulamayacaksa ne zaman bulacak kenardaki adama saygı gösterir mi artık bu adamlar.

ne oldu şimdi daha mı iyi oldu bu sonuç.tam oyuncu değiştirirken golü yedik bahanesi de yok bu rezil skorda.

Hocam biz seni hak etmiyoruz harbiden diyecek bir şeyim yok başarılı olmuş rekorları alt üst etmiş hocamızın isteklerini bile yerine getiremiyoruz.

Yunus gitmesin dedi, gitti.
Rashica gelsin dedi, gelmedi.
Berkan gitmesin dedi, gitti.
Orta sahaya iyi bir adam istedi, Vecino geldi.
O gün demiştim halen diyorum transfer sevdası uğruna Ndombele, Oliveira, Kerem Demirbay 3'ünü toplasak 1 orta saha yapmıyor Kaan Ayhan'ı da orada kazanmasa muhtemelen bu noktaya kadar bile gelemezdik.

Yunus geçen sene girdiği her maçta etkiliydi hadi daha fazla süre almak istiyorum demiş olabilir ama Rashica ve Berkan bu 2'si rotasyonda olsa eminim rotasyonda bile bu kadar kötü olmazdık ama neyse yapacak bir şey yok devre arasına kadar beklemekten başka çaremiz yok.

🤦‍♂️🤦‍♂️

Son 20 dakikada daha üretken olabilirdik. Çok fazla hücumcu oynatarak daha çok pozisyon yakalamaya çalıştık ama olmadı."

Yanlış değişiklikler

Yanlış zamanlamalar

Ve bazı isimlere gereğinden fazla tolerans

Bunları düzeltmeli NET

Her topu alan 30 metre ara pas deniyor ve istisnasız her topu kaptırıp rakipler hepsinde kontraya çıkıyor maç başına 6-7 kere oluyor.
bu saçmalıkla ilgili ne düşünüyor yardımcılarıyla ile beraber bu saçmalığı izlemekten zevk mi alıyor. kimse de çıkıp demiyor mu ne yapıyorsunuz siz amatör takıma karşı mı oynuyorsunuz diye.

hocanın hataları, günahları bir yana takım hücumu oynatacak bir 8 numara eksiği çekiyor

Her topu alan 30 metre ara pas deniyor ve istisnasız her topu kaptırıp rakipler hepsinde kontraya çıkıyor maç başına 6-7 kere oluyor.
bu saçmalıkla ilgili ne düşünüyor yardımcılarıyla ile beraber bu saçmalığı izlemekten zevk mi alıyor. kimse de çıkıp demiyor mu ne yapıyorsunuz siz amatör takıma karşı mı oynuyorsunuz diye.
Bir de pası bomba atarmış gibi atıyorlar Kane bile o topa hareketlenemez

Sezon başından beri söylüyorum hocamız bana göre bu kadroya göre zayıf kalıyor ama ligde boş beleş galibiyetler bizim gözümüzü boyadı. Şampiyonlar ligi performansı da öyle süper ultra bir performans değil sonuçta 4 puandayız. Ama sezon Okan hocayla bitecek el mahkum sonrasında iyice oturup düşünelim

Kontra yapan takimlara biz karsi taktik yok mu? Ben bilmiyorum ama mutlaka bir cozum vardir yahu

Geri
Üst Alt