Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Abartmiyoruz. Soyledigimizi yapsin yeter.
Bak ortalama olarak 56.dakikada değişiklik yapmış. Bu zaman oyuncu değişikliği için normalde epey erken bir vakit.

İlk yarıda mı oyuncu değiştirsin. Değiştirince çok şey oluyor sanki, takım iyice çorbaya dönüyor bir yerden sonra.

Bak ortalama olarak 56.dakikada değişiklik yapmış. Bu zaman oyuncu değişikliği için normalde epey erken bir vakit.

İlk yarıda mı oyuncu değiştirsin. Değiştirince çok şey oluyor sanki, takım iyice çorbaya dönüyor bir yerden sonra.
Beni ilgilendirmez. Arastirmalarina devam edersen kac kez "tam degistirecektik golu yedik" dedigini de gorursun. Ayrica degisikliklerin dakikasi degil niteligi de onemli.

Ayriyetten ben dalgasina yazmistim.

Hocanın ne yaıp edip Kerem konusuna çözüm bulması lazım.
Ortada oynadığı sürece hem oyuncuya hem de takıma yazık oluyor.
Kerem sağa mı atılır, Zaha ortaya mı geçer bilemiyorum ama bir şeyler yapmalı.
Zaha defansa geliyor oyuzden solda patlak vermiyorsa n. Bu geçerse yine patlak verme olasılığı fazla

Lige biraz daha konsantre olması gerekiyor. Bana bu sezon lig maçlarını 2. plana atmış gibi göründü. Çok fazla kendine güvenmesi iyi bir şey değil. Dün 46. dk. Yapması gereken değişiklikleri 56 da gol yedikten sonra bile yapmadı. Ta 65. Dakikayı bekledi. Biz egodan çok çektik. Kulübün efsanesi, çoğumuzun çocukluk kahramanı başarısız olarak emekli oldu. Egonu yönetmeyi öğrenmek zorundasın.

Bu sefer bir hazırlık maçı ayarlar umarım yedekleri görmek için.
Yetersiz altyapı takımlarına karşı oynayarak olmaz bu iş.

Sokan hocama güveniyoruz bitiricilik konusunu çözemez belki lakin yorgunluğa karşı tedbir almayı konsantrasyon eksiklikleri rakibi hafife alma gibi konuları ciddiye alacaktır
Ayrıca zaha kanat oynasın diye keremin hiç edilmesinede el atacağını düşünüyorum

Hatayspor maçında oyuncu değişikliği konusunda geç kaldığına kesinlikle katılmıyorum.

Golü 30 gibi bulduk 30-45 arası 3 tane net pozisyonumuz var atsak 1-2 veya 1-3 içeri giriyorduk hoca evet takım net gol kaçırıyor ben 45'de oyuncu değiştireyim mi diyecekti.

Bunun yanında 2. yarının başında 45-50 arası duran toptan 2 tane net pozisyonumuz var direkten dönüyor.

2-1 olana kadar rakibi sinirmiştik yediğimiz golde 3 kişi Oliveira, Ziyech, Icardi içe içe hepsi sırasıyla topu ezdi üstüne rakibe faul yapamadan ön tarafı atletik olan takıma açık alanda yakalandık.

Ankaragücü maçında da aynı bu maç gibi gol yedik Kerem Demirbay topu ayağına dolaştırdı rakip bir anda kaptı Sanchez'in etrafından dönüp Renaldo'ya attı ve açık alanda golü yemiştik.

Bu maçtada da topu ezdik faul yapamadık rakip hızlı çıktı Abdülkerim fake yedi araya atıldı ve gol oldu.

Düzeltmesi gereken konu bitiricilik konusu ilk yarı maçın başından itibaren 1-3 veya 1-4 girebileceğimiz maçta 1-1 girdik.

Son düzenleme:
Hatayspor maçında oyuncu değişikliği konusunda geç kaldığına kesinlikle katılmıyorum.

Golü 30 gibi bulduk 30-45 arası 3 tane net pozisyonumuz var atsak 1-2 veya 1-3 içeri giriyorduk hoca evet takım net gol kaçırıyor ben 45'de oyuncu değiştireyim mi diyecekti.

Bunun yanında 2. yarının başında 45-50 arası duran toptan 2 tane net pozisyonumuz var direkten dönüyor.

2-1 olana kadar rakibi sinirmiştik yediğimiz golde 3 kişi Oliveira, Ziyech, Icardi içe içe hepsi sırasıyla topu ezdi üstüne rakibe faul yapamadan ön tarafı atletik olan takıma açık alanda yakalandık.

Düzeltmesi gereken konu bitiricilik konusu ilk yarı maçın başından itibaren 1-3 veya 1-4 girebileceğimiz maçta 1-1 girdik.
Kelimesi kelimesine katılıyorum
Değişiklikler zamanındaydı neyi geç yaptı, millet takıldı ya şimdi ona söyler durur artık önünü alamayız.
Yediğimiz 2. golde topu eze eze bitiremedik, adamı da indiremedik maalesef
Hatay'ın kazanma ihtimali yoktu maçta, oyun onu gösteriyordu zaten. 2. gol dediğim gibi peş peşe yapılan hatalar

Koca sezon icinde boyle 3-4 macin olur. Heleki sampiyonlar ligi bayern deplasmani sonrasi zor bir deplasmanda puan kayibi olasiligi dahada yuksek olur.

Fiksturumuze gore cok iyi yerdeyiz.
Sonunda FB maci simdilik onemli olacak.

Maglub olsak bile sezonun ikinci yarisinda arayi acarak devam ederiz. (ki bizim oyuncular kesinlikle buyuk maclarda ust duzey performans veriyor)

Ortaligi yangin yerine cevirmenin anlami yok.

Her maci kazanmak bir mecburiyet olarak gorenlere tavsiyem FM oynayip her mac onu bir save yapip istenmiyen sonuctan sonra reload.

Gercek hayat boyle degil.

mevcut başarıda en büyük pay okan buruk'tur. Bu kadro sanıldığından zor yönetilecek bir kadro

hem oyuncu karakteri olarak, hem oyun sistemi olarak. Kerem 10 numara, kaan'ı 6 numara, abdülkerim'i sol bek falan yapmaya çalışıyor

ufak tefek hatası olabilir ama 100 karar verdiyse 95 tanesi doğrudur

benim en dikkatimi çeken şey eleştirilerde yelpazenin çok geniş olması

neredeyse herkesin hemfikir olduğu bir eleştiri yok

o yüzden de herşeyi bu kadar yanlış yapan adam nasıl bu kadar başarılı oluyor diye bir soru geliyor akla

değişiklikler genç diyen var, oyuncualrın yeri yanlış diyen var, ligi önemsmeiyor diyen var, takımı çok değiştiriyor diyen de var yeterince rotasyon yapmıyor diyen de var, yeniler niye oynamıyor diyen de var bunlar nasıl transfer diyen de var,....

var oğlu var

bunların birçoğu da yanlış doğal olarak

bence yoğunlaşılması gereken eleştiri neden kapanan takımlara karşı doğru bi hücum planımız ve set oyunumuzun henüz olmadığı

buradan yaklaşırsak çok net çözeriz olayı

o yüzden de herşeyi bu kadar yanlış yapan adam nasıl bu kadar başarılı oluyor diye bir soru geliyor akla

değişiklikler genç diyen var, oyuncualrın yeri yanlış diyen var, ligi önemsmeiyor diyen var, takımı çok değiştiriyor diyen de var yeterince rotasyon yapmıyor diyen de var, yeniler niye oynamıyor diyen de var bunlar nasıl transfer diyen de var,....

var oğlu var

bence yoğunlaşılması gereken eleştiri neden kapanan takımlara karşı doğru bi hücum planımız ve set oyunumuzun henüz olmadığı

Yaklasiyorum

images (2).webp

var oğlu var

Sete oturmak istiyorsak en iyi kadro bu olabilir başka çözüm yok gibi 4-4-2'den 4-2-3-1'e dönüp topun değerini bilecek oyuncularla oynanabilir.

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kaan
Ziyech - Kerem Demirbay - Zaha(Kerem)
Icardi​

Okan Buruk çok büyük bir karakter
Bayern deplasmanına kazanmak için giden, maç 2-1 bittiğinde 'neyse en azında 3-4 yemedik' diyerek sevinmeyen, tam tersi hakeme ana avrat söven, karakterli ve GS ye yakışır bir hocamız var çok şükür

Hiç övmeğe gelmiyor oanemik, inş CL'de ah ulan nasıl oldu diyerekten sonuncu olmayız. Hatay maçını bi şekilde kazansaydı müritlerinin arasına katılacaktım ama kısmet değilmiş

Geri
Üst Alt