Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bugünkü kepazeliğin tek sorumlusu kendi.

Kapanan takıma en büyük özelliği savunma arkası koşuları ve hızlı oynamaları olan BAY ve Kerem'i oynatıp, manu'ya karşı Mertens ve Ziyech ile çıkmanın neresi anlaşılır. 2 gol yedirse de hala yedekteki en iyi stoper Nelsson. Sıfır defansif katkısı olan, kilolu, mental olarak çökmüş Nndombele için bunu yapmak da mantıksız.
Emrecim ben sana bununla ilgili bir yorum getirmiş miyim? Getirmemişim. Bunu bana niye söylüyorsun şimdi?

Sana böyle bir kadro çıkarmanın kendince bir mantığı vardı diyorum sadece. Ben mi çıkardım bu kadroyu arkadaş. Nelsson çok formsuz. Oynamasını isterim ama oynatsa bu sefer de niye oynattın olacaktı diyorum sadece. Olay bu.

Emrecim ben sana bununla ilgili bir yorum getirmiş miyim? Getirmemişim. Bunu bana niye söylüyorsun şimdi?

Sana böyle bir kadro çıkarmanın kendince bir mantığı vardı diyorum sadece. Ben mi çıkardım bu kadroyu arkadaş. Nelsson çok formsuz. Oynamasını isterim ama oynatsa bu sefer de niye oynattın olacaktı diyorum sadece. Olay bu.

Ediscim kanat tercihleri mantıklı demedin mi? Formsuz Nelsson yerine yine formsuz, bitmiş, ölmüş Ndombele oynatıyorsun. Bir teknik direktör ''x'i oynatsam neden oynattın derler'' mantığına göre mi kadro belirler. Dediğin gibi yine eleştirilebilirdi ancak haksız bir eleştiri olurdu. Şu kadronun ne mantığı ne bahanesi var

Saldirmayin saldirmayin kontrolu oyun herifler bastirmasi gerek

Oyuncularimizi cani gönülden tebrik ederim hocalarini yine kurtardilar son maca bravo evlatlar

Ziyech bireysel yetenek olmasa bu maç 3-1'di.

Rezalet bir maç çıkardın hoca. Böyle iyi kontraya çıkan takıma karşı ortasahayı boşaltman akıl tutulması gibi

Böyle rezalet defans hattı kurmayı kaç gün düşündün acaba. Kaan ve Apo ağır zaten adamlar sürekli sarktı arkaya

Taktik istiyorsa gelsin united maci basliklarina yazdigima baksin.
Ulan hic birini yaptirmadin bireysel cikin oynayin futbolu muhtesem.

Gol yiyoruz herifin 20 dakika once almasi gereken oyuncu mal mal duz kosu yapip millete kos diyor. Sen hala izliyorsun.
18. Dakikada bu herifi cikaramayan korkak herifin tekisin.

Geri
Üst Alt