- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Bugünkü kepazeliğin tek sorumlusu kendi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrecim ben sana bununla ilgili bir yorum getirmiş miyim? Getirmemişim. Bunu bana niye söylüyorsun şimdi?Kapanan takıma en büyük özelliği savunma arkası koşuları ve hızlı oynamaları olan BAY ve Kerem'i oynatıp, manu'ya karşı Mertens ve Ziyech ile çıkmanın neresi anlaşılır. 2 gol yedirse de hala yedekteki en iyi stoper Nelsson. Sıfır defansif katkısı olan, kilolu, mental olarak çökmüş Nndombele için bunu yapmak da mantıksız.
Emrecim ben sana bununla ilgili bir yorum getirmiş miyim? Getirmemişim. Bunu bana niye söylüyorsun şimdi?
Sana böyle bir kadro çıkarmanın kendince bir mantığı vardı diyorum sadece. Ben mi çıkardım bu kadroyu arkadaş. Nelsson çok formsuz. Oynamasını isterim ama oynatsa bu sefer de niye oynattın olacaktı diyorum sadece. Olay bu.
Yaw ziyech bireysel de brunonun 30mden attığı gol bireysel değil miZiyech bireysel yetenek olmasa bu maç 3-1'di.
Kendi takımımı değerlendiriyorum. Saçma sapan goller yedik. Bunun sorumlusu da Okan Buruk.Yaw ziyech bireysel de brunonun 30mden attığı gol bireysel değil mi
Futbol 22 kişiyle oynanmıyor muKendi takımımı değerlendiriyorum. Saçma sapan goller yedik. Bunun sorumlusu da Okan Buruk.